Προς το περιεχόμενο

DualShock 3 ---> 33.90€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το ειχαν ξαναβαλει τοσο πριν κανα μηνα για αρκετες μερες... αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι γιατι πρεπει να ειναι τοσο ακριβο το DS3 και γιατι θεωρειται τοσο "κορυφη" σε σχεση με αλλα χειριστηρια...!

Δημοσ.

το ειχαν ξαναβαλει τοσο πριν κανα μηνα για αρκετες μερες... αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι γιατι πρεπει να ειναι τοσο ακριβο το DS3 και γιατι θεωρειται τοσο "κορυφη" σε σχεση με αλλα χειριστηρια...!

οντως ειναι υπερβολικη η κανονικη του τιμη αλλα οντως ειναι και το καλυτερο joystick,διαθετει και αλλες λειτουργιες που το κανουν διαφορετικο απο ολα τα αλλα "φθηνιαρικα" joystick πχ εχει την λειτουργια SIXAXIS που σου δινει την δυνατοτητα σε καποια παιχνιδια μονο και μονο να κουνας το joystick χωρις να πατας κανενα κουμπι και να κανει διαφορα.αλλο πολυ καλο joystick (χωρις προσωπικη ποιρα) ειναι το X360 Control της MS, οσα παιδια το εχουν δοκιμασει και οσους θα ρωτησεις θα σου πουνε πολυ καλα λογια οπως και για το DS3 που πραγματικα ειναι διαμαντι για τους Gamers.

Δημοσ.

Γιατι έχει άψογη ασυρματη λειτουργία bluetooth χωρις lag και χωρις dongles

Γιατι είναι ειδικο για ΠΣ3

Γιατι ειναι ανθεκτικο, εχει πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης και δε σε προδιδει ποτε

Γιατι "κουμπωνει αψογα" στο χέρι και οι μοχλοι-πλήκτρα έχουν ΑΨΟΓΗ ΑΠΟΚΡΙΣΗ

Και τελος κανε μια βολτα στο skroutz να δεις ποσο έχουν αναλογα logitech που σε καμια περιπτωση δε φτανουν το DS3. Μην αναφερθω σε κατι μαρκες "μ'εκαψες" στυλ doop και whoop που ξεκινανε απο 20 για ΠΣ3

Οποτε για μια διαφορα 14 ευρω ειναι μια χαρα πιστευω.

Οσο για την αρχική επίσημη τιμη του DS3 στα 60, και γω θεωρω οτι ειναι πολλα

Δημοσ.

εγω παντως εχω παρει αυτο http://www.skroutz.gr/s/245771/Thrustmaster-Ferrari-Wireless-430-Scuderia.html

που επισης ειναι bluetooth, εχει μια φανταστικη καινοτομια για φοβερο ελεγχο steering σε racing games (σιγουρα ο,τι καλυτερο μετα τις τιμονιερες), ειναι πανεμορφο με καταπληκτικη αισθηση, ιδανικο μεγεθος και βαρος (αυτο ειναι καθαρα υποκειμενικο, εμενα το ds3 μου φαινεται μικρο και ελαφρυ), ακομα και τα αναλογικα του ειναι καλυτερα και φυσικα εχει "σκανδαλες" για "γκαζι-φρενο" αντι του απαραδεκτου "δυαδικου συστηματος" των αλλων.

Α!!! και ειναι και επισημο προιον φεραρι!!!

και ποσο το πηρα? 9,80 ευρω (απο τον ιδιο μαγαζι με το παρον τοπικ).

και το logitech rumble που επισης εχω (και οντως κανει καπου 25 ευρω) γεμιζει καλυτερα το χερι μου.

το "κουνας μονο το χειριστηριο και παιζεις χωρις να πατας πληκτρα" δεν ειχα την ευκαιρια να το δοκιμασω ακομα. αν αξιζει τοσο την διαφορα να το σκεφτω...

Δημοσ.

Τι ενοεις δυαδικου συστηματος? Και του DS3 αναλογικο ειναι το γκαζι φρενο...

Επισης αυτος ο σταυρος του ferrari δεν παλευεται...ειναι σαν του xbox απλα απαραδεκτος οταν τον χρειαζεσαι...

Πανεμορφο αντικειμενικα δεν το λες...θυμιζει αυτο Link

Τρατζικ :P

Δημοσ.

εγω παντως εχω παρει αυτο http://www.skroutz.gr/s/245771/Thrustmaster-Ferrari-Wireless-430-Scuderia.html

που επισης ειναι bluetooth, εχει μια φανταστικη καινοτομια για φοβερο ελεγχο steering σε racing games (σιγουρα ο,τι καλυτερο μετα τις τιμονιερες), ειναι πανεμορφο με καταπληκτικη αισθηση, ιδανικο μεγεθος και βαρος (αυτο ειναι καθαρα υποκειμενικο, εμενα το ds3 μου φαινεται μικρο και ελαφρυ), ακομα και τα αναλογικα του ειναι καλυτερα και φυσικα εχει "σκανδαλες" για "γκαζι-φρενο" αντι του απαραδεκτου "δυαδικου συστηματος" των αλλων.

Α!!! και ειναι και επισημο προιον φεραρι!!!

και ποσο το πηρα? 9,80 ευρω (απο τον ιδιο μαγαζι με το παρον τοπικ).

και το logitech rumble που επισης εχω (και οντως κανει καπου 25 ευρω) γεμιζει καλυτερα το χερι μου.

το "κουνας μονο το χειριστηριο και παιζεις χωρις να πατας πληκτρα" δεν ειχα την ευκαιρια να το δοκιμασω ακομα. αν αξιζει τοσο την διαφορα να το σκεφτω...

Οτι αλλο joystick κυκλοφορει για PS3 μπροστα στο DS3 ειναι απλος μουφες.

Τα χριστουγεννα μου ειχε χαλασει το DS3 και επειδη δεν ειχα λεφτα να παρω αλλο πηρα ενα με 35Ε της Speedlink το οποιο ειναι απο τα χειροτερα joystick, μεσα σενα μηνα βγηκε off ο δεξης αναλογικος και δεν μπορουσα να παιξω, ευτυχως εβγαλε προσφορα ο κωτσοβολος στα 45Ε κανα μηνα πριν το Πασχα το DS3 και το τσιμπησα και εχω σωθει.Χωρις DS3 δεν μπορεις να παιξεις ολα τα παιχνιδια, πχ το Heavy Rain στην αρχη τουλαχιστον που το εχω παιξει λιγο εγω σου ζηταγε να κουνησεις πανω κατω το DS3 για να σκουπισει το κεφαλι του ο χαρακτηρας με την πετσετα, εγω τοτε ειχα το Speedlink και δεν καταφερα να προχωρησω το παιχνιδι.

Ακομη και τα απλα speedlink του pc με τα 15Ε ειναι πολυ καλυτερα απο αυτο με τα 35Ε.

Σε αυτο το θεμα να προτιμας DS3 και ας δωσεις 10-15Ε παραπανω, σε καμια περιπτωση δεν σου ειπα να το αγορασεις στα 60Ε γιατι ειναι παρα πολλα για τις μερες μας.

Δημοσ.

ok δεκτες οι αποψεις σας και καλα κανετε και ενημερωνετε, απλα ηξερα οτι σχεδον ολοι οι χρηστες ps3 πατανε "γκαζι" με το Χ!!!

Δημοσ.

ok δεκτες οι αποψεις σας και καλα κανετε και ενημερωνετε, απλα ηξερα οτι σχεδον ολοι οι χρηστες ps3 πατανε "γκαζι" με το Χ!!!

δεν θυαμαμαι στο GT5 αλλα σε παιχνιδια σαν τα NFS με το Χ ειναι το γκαζι.

οπως και να εχει ομως αυτα τα αλλαζεις απο τις ρυθμισεις και τα βαζεις με οποιο πληκτρο σε βολευει.

Δημοσ.

οι υπολοιποι τι πατανε για γκαζι;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...