Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπάρχει τρόπος να τρέχει ταυτόχρονα ένα steam client σε δύο υπολογιστές;

Θα μου πείτε γιατί να το κάνεις αυτό;

Αυτό που θέλω να κάνω είναι να παίξω το civilization στον mac ενώ την ίδια ώρα κατεβάζω το Metro 2033 στο Vaio.

Και τα δύο είναι αγορασμένα από steam οπότε για να τρέξουν πρέπει να τρέξει ο steam client και στα δύο μηχανήματα.

Αυτό όμως από ότι είδα δε μπορεί να γίνει με το ίδιο account σε δύο clients.

• Super Moderators
Δημοσ.

Δεν μπορείς να βάλεις το civ να τρέξει offline; Έτσι ίσως δε σε "βλέπει" στο mac για να κατεβάσεις στο Vaio.

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν γίνεται αυτό.

Αν ανοίξεις το shortcut του Civilization τρέχει και το steam.

Με δεξί click στον τίτλο όταν βρίσκεσαι στο Library όπου βλέπεις όλους τους τίτλους που έχεις αγοράσει και μετά properties έχει κάποια launch options όπου πιθανολογώ ότι μπορεί να έχουν σχέση με το offline mode αλλά δεν είμαι σίγουρος.

Δημοσ.

Μπες από τον έναν υπολογιστή στο steam.Πάτα στο tab steam ->go offline.Μπες στον άλλο και ξεκίνα το κατέβασμα.

Το θέμα βέβαια είναι κατά πόσον θα σου τρέξει το civ offline, καθώς εμένα έχει καιρό να μου τρέξει οτιδήποτε σε offline λειτουργία.Δεν ξέρω τι έχει πάθει, πάντως μου βγάζει μήνυμα ότι δε μπορεί να ξεκινήσει το παιχνίδι, ενώ παλαιότερα και χωρίς να έχω πειράξει κάτι, το έκανε.

• Super Moderators
Δημοσ.

Κι εγώ αυτό ήξερα, παλιά στο Half Life 2 έπαιζε κανονικά offline. Τελευταίο καιρό δεν έχω επιχειρήσει να δω κανένα τίτλο offline, το civ δεν το έχω ούτως ή άλλως για να το τεστάρω.

Δημοσ.

Μπες από τον έναν υπολογιστή στο steam.Πάτα στο tab steam ->go offline.Μπες στον άλλο και ξεκίνα το κατέβασμα.

Το θέμα βέβαια είναι κατά πόσον θα σου τρέξει το civ offline, καθώς εμένα έχει καιρό να μου τρέξει οτιδήποτε σε offline λειτουργία.Δεν ξέρω τι έχει πάθει, πάντως μου βγάζει μήνυμα ότι δε μπορεί να ξεκινήσει το παιχνίδι, ενώ παλαιότερα και χωρίς να έχω πειράξει κάτι, το έκανε.

Μήπως πρέπει να πειράξεις τα properties όπως γράφω πιο πάνω;

Δημοσ.

Μα τι ακριβώς να πειράξεις;Δεν έχει κάποια σχετική επιλογή.Μπαίνεις σε offline mode και αν είσαι τυχερός παίζει όλα τα παιχνίδια, αν δεν... los poulos... :mrgreen:

Δημοσ.

Εξαρτάται το παιχνίδι αν έχει αυτόνομο client ή όχι.

Το CIV 5 έχει. Ενώ παραδειγματικά τo Warlock θέλει το τελευταίο patch για να παίξει σε offline mode.

Όπως είπε ο φίλος παραπάνω. Μπαίνεις στο Mac online. Επιλέγεις κλείσιμο του Steam και άνοιγμα σε offline mode. Και μετά μπαίνεις από το laptop. (Είναι στο Steam menu).

Όλα τα παιχνίδια παίζουν σε offline mode. Αλλά θα πρέπει κάθε 2-3 εβδομάδες να μπαίνεις σε online mode. Και το λέω αυτό γιατί έχω ένα XPS (με GTX555) και το χρησιμοποιώ όταν με στέλνει η εταιρία στα διάφορα λιμάνια που έχει σε άλλες χώρες για αρκετές εβδομάδες κάθε φορά.

(Υπομονή άλλο ένα μήνα και θα έχω το custom laptop με την AMD 7970 επάνω :mrgreen: )

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...