Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα... Θέλω να επαναφέρω κάποιους σελιδοδείκτες από το Google Chrome τους είχα πριν 2 μήνες και μετά από format

Δημοσ.

Προφανως δεν γινεται κατι τετοιο, γιατι, οπως ολα τα δεδομενα σου, επρεπε να φροντησεις να τους εχεις παρει backup πριν το φορματ.

Δημοσ.

Πριν να κάνω το format τους είχα διαγράψει, αφού έκανα το format και πέρασα το chrome έγινε η ερώτηση αν θέλω να επαναφέρω τα δεδομένα (ιστορικό, αγαπημένα, σελιδοδηκτες) και σκέφτηκα κήπος μπορώ να επαναφέρω και αυτούς που είχα διαγράψει

Sent from my iPod touch using Insomnia

Δημοσ.

Φαντάζου οτι εχεις ένα περιβολάκι με ντοματιές που είχανε ντομάτες (οι ντοματιες είναι τα favorites). Εσύ έκανες το εξής. Πρώτον πήγες και κλάδεψες τις ντοματιές (οταν έσβησες τα favorites) και μέτα όργωσες και το χωράφι (με το format και την εγκατάσταση των windows). Λες οι ντοματιές σου να επιβίωσαν;

Υπάρχει μια ελαχιστότατη πιθανότητα να είχες την ντοματιά στην γωνια του χωραφιού και να μην πέρασε το τρακτερ (δηλαδή να μην έκανες full format). Είναι αυτό που λέμε «Αυτό το παιχνίδι δεν το παίζουν ούτε φυλακισμένοι». Χρησιμοποίησε κάποιο πρόγραμμα recover (υπάρχουν σχετικές συζητήσεις στο forum) αλλά οι πιθανότητες ειναι πολύ μικρές.

Δημοσ.

Αν ειχες συνδεσει εναν λογαριασμο google στο chrome σου τοτε αν κανεις συνδεση παλι μπορει και να εχουν μινει μεσα!!!! Παντα χρησιμοποιησε xmarks και last pass για να μην χανεις ουτε κωδικους ουτε σελιδοδεικτες

Δημοσ.

Είμαι συνδεδεμένος και οι σελιδοδείκτεςέχουν επαναφερθεί έκτος από αυτούς που είχα διαγράψει, και αυτό ζήτω αν μπορώνα βρω αυτούς που είχα διαγράψει???Βασικά έμενα με ενδιαφέρει το site να βρω απόεκεί και πέρα......

Δημοσ.

Είμαι συνδεδεμένος και οι σελιδοδείκτεςέχουν επαναφερθεί έκτος από αυτούς που είχα διαγράψει, και αυτό ζήτω αν μπορώνα βρω αυτούς που είχα διαγράψει???Βασικά έμενα με ενδιαφέρει το site να βρω απόεκεί και πέρα......

Δοκιμασε αυτο εδω https://www.google.com/history/?ctz=-180 θα παρει λιγη ωρα να το βρεις γιατι λογικα μετα απο το φορματ θα εκανες πολλες αναζητησεις

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...