Bourdoulas Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Ρε παιδιά ένα κουμπάκι έχει όλο και όλο η εφαρμογή. Συνδέεις το ipad στο PC. Παίρνεις ένα backup, κλείνεις το itunes και τρέχεις το πρόγραμμα.
eimaiospiros Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Καλησπέρα. Προσπαθούσα να το κάνω σε ένα ipad 2 16gb (όχι το καινούριο μοντέλο) και δεν γινόταν με επιτυχία. Αρχικά έδείχνε να ξεκινάει κανονικά το πρόγραμμα αλλά μετά από λίγη ώρα εμφάνιζε το εξής μήνυμα: Hmmm something seems to have gone wrong... trying to recover και μετά Recovery completed . If you want to retry jailbreaking, unplug you device and plug it back in. Όσες φορές και αν προσπάθησα δεν τα κατάφερα μέχρι που κατέβασα την έκδοση 2.0.1 του Absinthe και έγινε με επιτυχία με την πρώτη.
fuku Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Επιτέλους άλλα τώρα που έρχεται το 6 πάλι στην αναμονή θα είμαστε
kgian Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Έχω ipad 3 και iphone 3gs. Στο ipad έγινε αμέσως χωρίς καν να το επαναφέρω στα εργοστσιακά. Στο iphone μου έβγαζε hmm something went wrong όσες φορές και να το δοκίμασα. Έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων από το μενου και τίποτα. Τελικά του έκανα ένα restore από το itunes και το πήρε αμέσως!
kostasfalcon Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 ολα καλα και σε ipod touch4G, το μονο που περιεργως δεν βρισκω ειναι να εχω πανω δεξια το ποσοστο της απομεινουσας μπαταριας....κανεις καμια βοηθεια?
giokspy Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Done! Όλα ok σε ipad 2 αλλά γίνεται χαμός και ούτε ένα repo δε μπορείς να βάλεις
margaritagr Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 αν το βαλει καποιος σε καινουριο ipad ας μας πει εντυπωσεις!
grsaint13 Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Εμένα ρε παιδιά, μου βγάζει κόλλημα στην εφαρμογή του absinte κατά τη διαδικασία με αποτέλεσμα να μην μπορώ να συνεχίσω. Όταν, δε, πήγα να το κάνω σε άλλον υπολογιστή, αυτός δεν μπορούσε να δει το iphone μου! Καμιά ιδέα;
lousifer2008 Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 ένταξη είναι το πιο γέλιο Jailbreak που έχω κάνει ποτε σε iOS μέχρις στιγμής μετά το κλασικό www.Jailbreakme.com όλα μια χαρά το συνιστώ και εγώ με την σειρά μου ανεπιφύλακτα και στους πιο ΜΗ τολμηρούς
tsionis123 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Παιδιά το έβαλα κι εγώ στο δικό μου 4s και σε ενός φίλου μου κι δεν έχω κανένα πρόβλημα πολύ εύκολη εγκατάσταση. Sent from my iPhone using Insomnia
BALABANIS Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Ε είπα να το κάνω και γω... Έλα μου ντε που έκανα restore και πέρασα αυτόματα την τελευταία έκδοση 5.1.1 ( 9B208 ) μη συμβατή!!!Μπράβο μου! Προσέξτε μη τη πατήστε... Sent from my iPhone using Insomnia
SiLeNtOne-- Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Ε είπα να το κάνω και γω... Έλα μου ντε που έκανα restore και πέρασα αυτόματα την τελευταία έκδοση 5.1.1 ( 9B208 ) μη συμβατή!!!Μπράβο μου! Προσέξτε μη τη πατήστε... Sent from my iPhone using Insomnia Αν έχεις κρατήσει τα SHSH Blobs για την προηγούμενη έκδοση που ήσουν μπορείς να κάνεις downgrade και μετά να ξαναπεράσεις την σωστή.
glober Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Αν έχεις κρατήσει τα SHSH Blobs για την προηγούμενη έκδοση που ήσουν μπορείς να κάνεις downgrade και μετά να ξαναπεράσεις την σωστή. Εγώ είμαι στην 4.3.3 (περίμενα το unthetherd για να ανέβω) Πως πρέπει να προχωρήσω? Κάνω Upgrade στην 5.1.1 κανονικά απο iTunes και μετά τρέχω το προγραμματάκι (αυτό ήμουν τοιμος να κάνω αλλά με πονήρεψε ο φίλος BALABANIS)?
lallasgr Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Εγώ είμαι στην 4.3.3 (περίμενα το unthetherd για να ανέβω) Πως πρέπει να προχωρήσω? Κάνω Upgrade στην 5.1.1 κανονικά απο iTunes και μετά τρέχω το προγραμματάκι (αυτό ήμουν τοιμος να κάνω αλλά με πονήρεψε ο φίλος BALABANIS)? Σύνδεσε το κινητό στο pc και άνοιξε το itunes...Θα σου πει για update...Επίλεξέ του να κάνει μόνο download και αφού κατέβει τσέκαρε ποια έκδοση firmware σου έχει κατεβάσει. Για να τσεκάρεις πας στον παρακάτω φάκελο: C:\Users\youruser\AppData\Roaming\Apple Computer\iTunes\iPhone Software Updates Αν δεις την παρακάτω έκδοση είσαι οκ: iPhone3,1_5.1.1_9B206_Restore.ipsw Αν σου έχει κατεβάσει κάποια άλλη τότε μην κάνει αναβάθμιση...Πρέπει να βρεις να κατεβάσεις από αλλού την σωστή έκδοση που σου γράφω και μετά να την περάσεις στον ίδιο φάκελο και με πατημένο το Shift να πατήσεις στο itunes -> restore και σου ανοίγει να επιλέξεις εσύ το firmware που θα χρησιμοποιήσει για να κάνει το restore. Επιλέγεις το σωστό και ξεκινάς...
alexzgt4 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Αν δεν κάνω λάθος, το πρωί βγήκε η καινούργια έκδοση του absinthe και υποστηρίζει και την 9β208.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα