Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα θέλω να αγοράσω ενα tv tuner usb. Θέλω να αγοράσω ενα της crypto στα 17 ευρω απο το visionstudio. Θα ήθελα να ρωτήσω πόσο αξιόπιστο μπορεί να είναι και θα μπόρω να συνδέσω από πίσω που έχει μια υποδοχή την κεραία που συνδέω στην τηλεοραση μου η όχι; (αυτο το λέω γιατι με την κεραια της τηλεορασης εχει καλυτερο σημα. επειδη μου δινει απο το προιον μια κεραια και δεν ξερω ποσο καλη ειναι) Συγνώμη ειμαι λιγο ασχετος με το θεμα. Κάθε απαντηση δεκτή. Ευχαριστώ.

http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=27007&cat=15

Δημοσ.

Μπορεις να συνδεση την κεραια στο tv tuner δεν θα εχεις κανενα προβλημα..

Τωρα τα κρυπτο ειναι καλα..

Εγω εχω το gigabyte u8000 ..

Δημοσ.

Μπορεις να συνδεση την κεραια στο tv tuner δεν θα εχεις κανενα προβλημα..

Τωρα τα κρυπτο ειναι καλα..

Εγω εχω το gigabyte u8000 ..

Δημοσ.

οκ φιλε ευχαριστω θα αντιμετωπισω πιστευεις κανενα προβλημα μεσα στους πρωτους μηνες το λεω αυτο λογο μαρκας γιατι δεν την βλεπω και πολυ καλη σαν μαρκα και φυσικα λογο τιμης

Δημοσ.

Από ΕΒΑΥ είχα αυτό , μου άφησε άριστες εντυπώσεις , έπαιζε (μέσω Η/Υ) σε 32".

Και φυσικά θα βάλεις τη κεραία σου ... όχι αυτή της συσκευασίας του προϊόντος (αυτή είναι πιο πολύ αν το κοτσάρεις σε laptop ή αν δεν έχεις κανονική)

Δημοσ.

οχι φιλε ευχαριστω αλλα δεν ψωνιζω απο ebay μια ερώτηση αυτο που θέλω να παρω λεγεται Crypto External ReDi PC 50A αλλα υπαρχει ενα ακομα που λεγεται Crypto External ReDi PC 50 μηπως ξερεται ποια ειναι η διαφορα η τιμη ειναι ι ιδαι περιπου νομιζω το 2ο κανει 1 ευρω περισσοτερο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...