klainmaingr Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Εγώ δεν κατάφερα να το πείσω να παίξει με controller ούτε για 1p. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akisk Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) zvarthangalos το θέμα δεν είναι τα fps, αλλά η αίσθηση του χειρισμού. Δεν έχει σημασία όμως. Στο θέμα μας: Σε μια καθισιά τελείωσα την ιστορία των twins, time traveller και scientist και τώρα... κάθομαι και κοιτάω το Grog machine κοντά στην πυρηνική βόμβα. OK το πέρασα αυτό το κομμάτι. Αυτό το πράγμα εδώ τι είναι; Πηγή: http://i50.tinypic.com/2mpaphv.jpg">img Γίνεται να αλληλεπιδράσω κάπως μαζί του; Επεξ/σία 28 Ιανουαρίου 2013 από akisk Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektelion Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Η άποψή μου για το παιχνίδι (ελπίζω να μη θεωρηθεί διαφήμιση, αν παραβιάζω κάποιον κανόνα, παρακαλώ κάποιον mod να διαγράψει το post. Δεν διάβασα κάτι σχετικό στους κανόνες, για αυτό και αναρτώ την παρουσίαση). http://www.byteme.gr/game-review/the-cave Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Greygore Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Η άποψή μου για το παιχνίδι... Ενδιαφέρον review, αν και θα προτιμούσα να γινόταν επιπρόσθετα μια αναφορά στον χειρισμό (έχει μικρό delay στα jump και skill commands, βλ. πιο κάτω), καθώς και στο FPS lock που υπάρχει (το οποίο προσωπικά δεν με πείραξε, αλλά πιστεύω είναι άξιο αναφοράς για τους πιο graphics-centered αναγνώστες ). Συγκεκριμένα: Όπως λέω και μερικές σελίδες πίσω, παρουσιάζονται delays στα Jump/Use Skill commands (default A, Y στο X360 controller). Αυτό στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού δεν με δυσκόλεψε, αλλά υπάρχουν 2-3 περιπτώσεις όπου η αργοπορία οδηγεί σε death - συγκεκριμένα στα εξής σημεία (απο προσωπική εμπειρία): Στο πρώτο "σύνθετο" puzzle του παιχνιδιού, εδώ μάλλον έφταιγε οτι δεν είχα εξοικειωθεί με το προαναφερθέν delay. Στο level του Knight, όταν πρέπει να αποσπάσεις την προσοχή του δράκου - χρειάζεται Jump προς τον δράκο και activate το Skill του πριν προσγειωθεί. Όλο το level του Adventurer, μια και μερικές φορές το delay στην χρήση του Skill της είχε ως... κατάληξη ένα απο τα πολλά spike pits που υπάρχουν εκεί. Όσο για το FPS lock (το παιχνίδι "κλειδώνει" στα 30 FPS) - λέγεται πως είναι πρόβλημα μηχανής, μια και χρησιμοποιείται η ίδια in-house μηχανή της Double Fine που χρησιμοποιήθηκε στα προηγούμενα παιχνίδια της, Brutal Legend και Stacking (οπότε τυχόν fix είναι μάλλον απίθανο). Πάντως μου άρεσε αρκετά το κομμάτι, θυμίζει αρκετά τα παλιά reviews που διάβαζα μικρός στα κατά καιρούς περιοδικά (προ internet εποχές ). Keep up the good work Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektelion Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Δεν έχεις άδικο, απλά εμένα δεν με ενόχλησε ιδιαίτερα επειδή ως fan των παλιών platformers που είχαν απείρως χειρότερο χειρισμό, τα χαρακτηριστικά που αναφέρεις μού φαίνονται αμελητέα. Για το frame rate, όπως απάντησα σε σχόλιο στο byteme, νομίζω ότι το patch βελτίωσε αν μη τι άλλο κάποιες μεταπτώσεις. Από εκεί και πέρα, ναι, θα συμφωνήσω ότι το κλείδωμα ίσως ενοχλήσει κάποιους, οι περισσότεροι εκ των οποίων, όμως, νομίζω ότι δεν ανήκουν στο target group του παιχνιδιού. Πάντως το θέμα υπάρχει και καλά κάνεις και το αναφέρεις, ήταν όντως παράλειψη εκ μέρους μου. Όπως πολύ σωστά παρατήρησες (πράγμα που με χαροποιεί ιδιαίτερα) είμαι fan της παλιάς σχολής των reviewers (με πρώτο και καλύτερο βέβαια τον Τσουρινάκη) και προσπαθώ γενικά στις παρουσιάσεις μου να αποφεύγω την πεπατημένη. Σε ευχαριστώ για την εποικοδομητική κριτική! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Greygore Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Είναι απο τα λίγα παιχνίδια πάντως που στο PC τρέχουν ελαφρώς καλύτερα απο κονσόλες - στο X360 μας, κολλάει σε ορισμένα σημεία και απο ότι λέγεται στα διάφορα fora και twitters είναι λόγω του "μεγάλου" data streaming που γίνεται απο τον δίσκο (ο οποίος μετά απο μερικά χρόνια χρήσης είναι πλέον fragmented μέχρι αηδίας). On consoles, the major thing affecting the game performance is actually the hard drive (because The Cave is constantly streaming different parts of the world). If the drive is slow or overloaded, you’ll tend to see stuttering and other performance issues. Here are some things you can do to remedy that:* Don’t download games in the background while playing The Cave. This can impact the HD enough to slow things down.* If you’re playing from external USB storage, make sure the drive is fast enough. If possible, get a newer/faster drive or move The Cave to internal storage.* If your drive is very full or very old, it may be getting fragmented, which slows things down. This is especially common on well loved Xbox 360s. The only way to fix this issue is to reformat, so use it as a measure of last resort. Πηγή: http://www.doublefine.com/forums/viewthread/8420/">Double Fine Forums Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 http://shop.doublefine.com/collections/game-the-cave/products/the-cave-toys Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Greygore Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 $35 για το full set δεν είναι και άσχημα, αν και θα προτιμούσα να "πόζαραν" στη χρήση των skill τους. Edit: *beep* me, θέλει άλλα $20~ για shipping costs. Μάλλον το αφήνω για τώρα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Πολύ καλό το game μου άρεσε αρκετά. To έτρεξα σε linux αν και είχα λίγα frame drop κατα τα άλλα έτρεξε άψογα χωρίς κάποιο σημαντικό πρόβλημα. Επαίξα με τα twin, hillbilly, knight με την ποιο ενδιαφέρων ιστορία να είναι αυτή των twin ενώ και του hillbilly ήταν φοβερή εμπνευσης όλο το σκηνικό συν τον χαρακτήρα που έβγαζε απίστευτο γέλιο έτσι όπως τον έχουν φτιάξει. τώρα ξεκίνησα ξανά με τους monk, την επιστήμονα και αυτή που είναι από το μέλλον. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Μέλος Super Moderators Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Όλοι έχουν ωραίες ιστορίες, γέλασα αρκετά με τον ιππότη, και ο μοναχός μου άρεσε. Τα δίδυμα άξιζαν για μένα ολόκλήρο δικό τους adventure (εντωμεταξύ φαντάζομαι το έχετε μάθει πως ο Gilbert αποχώρησε από τη Double Fine...) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Αυτος ο Gilbert πρεπει να ειναι μεγαλος μανιακος παντως...κωλο δεν βαζει σε μια εταιρεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 H double fine πάντως μέχρι τώρα μας έδωσε πολύ καλά game. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Το τελείωσα και με τους άλλους τρεις χαρακτήρες τον time traveller, monk και επιστήμονα. Μου άρεσε αρκετά το game παρά τις χλιαρές κριτικές που είχα διαβάσει εμένα με ενθουσίασε. Ιδίως τα puzzle της time traveller κατά την γνώμη μου ήταν τα ποιο όμορφα στο game. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα