Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά.

Θέλω τη βοήθεια σας στην αγορά εξωτερικού σκληρού δίσκου

Βασικά ενδιαφέρομαι για κάποιον 1-2 ΤΒ, USB 3.0

Έχετε να μου προτείνετε κάποιον? Έχω βρει αυτόν και μου φαίνεται καλή περίπτωση...Εγώ βέβαια θέλω να κυμαίνεται μέχρι τα 100 ευρώ ή λίγο παραπάνω...

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά.

Θέλω τη βοήθεια σας στην αγορά εξωτερικού σκληρού δίσκου

Βασικά ενδιαφέρομαι για κάποιον 1-2 ΤΒ, USB 3.0

Έχετε να μου προτείνετε κάποιον? Έχω βρει αυτόν και μου φαίνεται καλή περίπτωση...Εγώ βέβαια θέλω να κυμαίνεται μέχρι τα 100 ευρώ ή λίγο παραπάνω...

Μια χαρα ειναι ο MyBook φιλε, τον εχω εγω, βασικα εχω 2 τετοιους, και ειναι και κουκλια, και παναλαφροι, και γρηγοροι, και τα παντα ολα, και 2 χρονια εγγυηση. Με την τιμη του λιγο σκαλωνω, αν μπορεις και θες, θα σου προτεινα να αγορασεις εξωτερικο σκληρο οταν βγει καποιος σε προσφορα, και να μη ψωνισεις σε ανυποπτη στιγμη. Καθαρα προσωπικη γνωμη μου.

Ωπα, τωρα που το προσεξα καλυτερα, warning. εχει και 20 ευρω μεταφορικα τουλαχιστον. Οποτε οχι, κατ εμε απερριψε τον, δε νοειται 150 ευρω για 2ΤΒ. Ακομα και στο scroutz υπαρχουν μαγαζια που τον εχουν φθηνοτερα Link Επαναλαμβανω, παρε οταν βγει καποια προσφορα, οπως π.χ. στο electroworld, νομιζω τον ειχε καποτε τον 1ΤΒ 75-80 ευρω, και τον 2ΤΒ 120-130 ευρω! Αυτα στην χειροτερη, αν κ αυτα προσωπικα παλι πολλα τα βρηκα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...