Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση. έχω ένα 500άρι  εξωτερικό σκληρό από αυτόν μπορώ να χρησιμοποιήσω τα 32gb   και να κάνω εκεί την εγκατάσταση του π.χ forza motorsport 4 και αν ναι  αν μπορεί κάποιος ας μου πει ποια είναι τα βήματα που πρέπει να κάνω ευχαριστώ και πάλι 
  • Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

αν μπορεί ας απαντήσει κάποιος γιατί δεν ξέρω τι να κάνω να αγοράσω το game η να προσπαθήσω να πουλήσω την κονσόλα και να πάρω κάποια άλλη με μεγαλύτερο σκληρό αν μπορεί ας μου πει κάποιος τα βήματα για το  πως μπορώ να κάνω εγκατάσταση ένα παιχνίδι σε εξωτερικό σκληρό δίσκο για να δω τι με συμφέρει ευχάριστο πολύ για τον χρόνο σας και ελπίζω κάποιος να με βοηθήσει και πάλι ευχαριστώ !!

Δημοσ.

Αν θυμάμαι καλά έχει επιλογή για τον υπόλοιπο χώρο όταν τον βάλεις το σκληρό στο Χμποχ. Σύνδεσέ τον και βλέπεις, δεν είναι τίποτα περίπλοκο.

Δημοσ.

επειδη δεν παιρνεις την απαντηση που θες, μια ιδεα θα ηταν να νοικιασεις το παιχνιδι απο βιντεο κλαμπ κ μα δοκιμασεις μονος σου.

Δημοσ.

Οτι μπορεί να το κάνει μπορεί αυτό που ρωτάει. Τα βήματα ακριβώς είμαι σίγουρος ότι θα τα βρει αν συνδέσει τον σκληρό στο Χμποχ του. Ολα απλοποιημένα στις επιλογές του λειτουργικού είναι, δεν πάει να στήσει linux :P

Αλλά ναι, για να έχει το κεφάλι του 100% ήσυχο ας το νοικιάσει αν έχει τη δυνατότητα, ξέρω 'γώ;

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

ΧΒΟΧ 360 FAT ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΚΛΗΡΟΥ ΔΙΣΚΟΥ.

Καλησπερα.

Αν και διαβασα καποιες οδηγιες που ειχαν γραφτει το 2009 θα ηθελα να ρωτησω ενα εχει αλλαξει κατι σημερα οσο αφορα:

-Την αλλαγη του 20ρη μου σκληρου δισκου με εναν οποιοδηποτε του εμποριου (συγκεκριμενα για υποψηφιο εχω στα χερια μου εναν 80ρη απο playstation 3) ?

-Χρειαζεται να περασω και καποιο filmware ?

Δημοσ.

η κονσολα σου ειναι μαμα ή rgh?

Φλασαρισμενη ειναι να παιζει τα παιχνιδια μεσω του DVD

Δημοσ.

αν βαλεις απο ps3 ή οποιοδηποτε αλλον υπαρχει περιπτωση να φας μπαν ετσι τουλαχιστον γραφουν στα φορουμ του εξωτερικου. δεν ξερω κατα ποσο ισχυει

το καλυτερο ειναι να βρεις σκληρο του xbox ακομα και απο παλιο φατ

Δημοσ.

αν καταλαβα καλα δεν ειναι rgh η κονσολα

απλα φλασαρισμενη ειναι αφου παιζεις απο dvd

δεν μπορεις να βαλεις αυτον που εχεις γιατι συνηθως στα πσ3 εχει toshiba hitachi

θα πρεπει να βρεις συγκεκριμμενα μοντελα WD και να περασεις φιρμ οπως λες

γενικα αν σε ενδιαφερει μπορω να σου φτιαξω δισκο ή να σου δωσω ενα

οριτζιναλ απο χβοχ

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Xbox 360 HDD - Official ή 3rd Party?

Ψάχνω για έναν HDD για το Xbox 360 την fat έκδοση και η αλήθεια είναι ότι εκτός από δυσεύρετοι είναι και πανάκριβοι.

Τι γνώμη έχετε για τη χρήση 3rd party σκληρού δίσκου;

Υπάρχει θέμα συμβατότητας ή περίπτωση ban από τη microsoft;

• 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Αλλαγή σκληρού δίσκου σε Xbox 360

Καλησπερα

εχω ενα xbox 360 jtag και θελω να αλλαξω τον σκληρο πο εχει μεσα με ενα μεγαλυτερο. Αυτος που εχω ειναι ενας samsung που ειχα σε ενα λαπτοπ.

Πρεπει να παρω καποιον ειδικο σκληρο για το xbox?Αυτος που εχω κανει? Και ποια ειναι η διαδικασια για να τον αλλαξω?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...