steam22 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση. έχω ένα 500άρι εξωτερικό σκληρό από αυτόν μπορώ να χρησιμοποιήσω τα 32gb και να κάνω εκεί την εγκατάσταση του π.χ forza motorsport 4 και αν ναι αν μπορεί κάποιος ας μου πει ποια είναι τα βήματα που πρέπει να κάνω ευχαριστώ και πάλι
steam22 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 αν μπορεί ας απαντήσει κάποιος γιατί δεν ξέρω τι να κάνω να αγοράσω το game η να προσπαθήσω να πουλήσω την κονσόλα και να πάρω κάποια άλλη με μεγαλύτερο σκληρό αν μπορεί ας μου πει κάποιος τα βήματα για το πως μπορώ να κάνω εγκατάσταση ένα παιχνίδι σε εξωτερικό σκληρό δίσκο για να δω τι με συμφέρει ευχάριστο πολύ για τον χρόνο σας και ελπίζω κάποιος να με βοηθήσει και πάλι ευχαριστώ !!
Vole Maulder Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Αν θυμάμαι καλά έχει επιλογή για τον υπόλοιπο χώρο όταν τον βάλεις το σκληρό στο Χμποχ. Σύνδεσέ τον και βλέπεις, δεν είναι τίποτα περίπλοκο.
basilis5 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 επειδη δεν παιρνεις την απαντηση που θες, μια ιδεα θα ηταν να νοικιασεις το παιχνιδι απο βιντεο κλαμπ κ μα δοκιμασεις μονος σου.
Vole Maulder Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Οτι μπορεί να το κάνει μπορεί αυτό που ρωτάει. Τα βήματα ακριβώς είμαι σίγουρος ότι θα τα βρει αν συνδέσει τον σκληρό στο Χμποχ του. Ολα απλοποιημένα στις επιλογές του λειτουργικού είναι, δεν πάει να στήσει linux Αλλά ναι, για να έχει το κεφάλι του 100% ήσυχο ας το νοικιάσει αν έχει τη δυνατότητα, ξέρω 'γώ;
mtzs Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 για δες αυτο εδω, αν εχεις καποιον σκληρο ισως σε βοηθησει http://www.se7ensins.com/forums/threads/how-to-make-a-250gb-hard-drive-for-xbox-360.564496/
adinows Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 ΧΒΟΧ 360 FAT ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΚΛΗΡΟΥ ΔΙΣΚΟΥ. Καλησπερα. Αν και διαβασα καποιες οδηγιες που ειχαν γραφτει το 2009 θα ηθελα να ρωτησω ενα εχει αλλαξει κατι σημερα οσο αφορα: -Την αλλαγη του 20ρη μου σκληρου δισκου με εναν οποιοδηποτε του εμποριου (συγκεκριμενα για υποψηφιο εχω στα χερια μου εναν 80ρη απο playstation 3) ? -Χρειαζεται να περασω και καποιο filmware ?
adinows Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 η κονσολα σου ειναι μαμα ή rgh? Φλασαρισμενη ειναι να παιζει τα παιχνιδια μεσω του DVD
darksoho33 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 αν βαλεις απο ps3 ή οποιοδηποτε αλλον υπαρχει περιπτωση να φας μπαν ετσι τουλαχιστον γραφουν στα φορουμ του εξωτερικου. δεν ξερω κατα ποσο ισχυει το καλυτερο ειναι να βρεις σκληρο του xbox ακομα και απο παλιο φατ
adinows Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Μαλιστα....κανενας γνωστης ρε παιδια θα μας πει τι κανουμε?
panbil Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 αν καταλαβα καλα δεν ειναι rgh η κονσολα απλα φλασαρισμενη ειναι αφου παιζεις απο dvd δεν μπορεις να βαλεις αυτον που εχεις γιατι συνηθως στα πσ3 εχει toshiba hitachi θα πρεπει να βρεις συγκεκριμμενα μοντελα WD και να περασεις φιρμ οπως λες γενικα αν σε ενδιαφερει μπορω να σου φτιαξω δισκο ή να σου δωσω ενα οριτζιναλ απο χβοχ
jumper_ Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Xbox 360 HDD - Official ή 3rd Party? Ψάχνω για έναν HDD για το Xbox 360 την fat έκδοση και η αλήθεια είναι ότι εκτός από δυσεύρετοι είναι και πανάκριβοι.Τι γνώμη έχετε για τη χρήση 3rd party σκληρού δίσκου;Υπάρχει θέμα συμβατότητας ή περίπτωση ban από τη microsoft;
Tigio13 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Αλλαγή σκληρού δίσκου σε Xbox 360 Καλησπερα εχω ενα xbox 360 jtag και θελω να αλλαξω τον σκληρο πο εχει μεσα με ενα μεγαλυτερο. Αυτος που εχω ειναι ενας samsung που ειχα σε ενα λαπτοπ. Πρεπει να παρω καποιον ειδικο σκληρο για το xbox?Αυτος που εχω κανει? Και ποια ειναι η διαδικασια για να τον αλλαξω?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα