nikosops Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 καλησπέρα ένας φίλος μου πήρε πριν κάτι μήνες ένα xbox 360 από multirama και έχει ενσωματωμένη μνήμη 4gb και θέλει να πάρει hdd. T ακριβώς παίζει με τους hdd για xbox? Σε τι τιμές κυμαίνονται? ένας hdd από pc κάνει?
naruto14 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 καλησπέρα ένας φίλος μου πήρε πριν κάτι μήνες ένα xbox 360 από multirama και έχει ενσωματωμένη μνήμη 4gb και θέλει να πάρει hdd. T ακριβώς παίζει με τους hdd για xbox? Σε τι τιμές κυμαίνονται? ένας hdd από pc κάνει? Μόνο official σκληρούς της Microsoft υποστηρίζει το xbox 360. Νομίζω υποστηρίζει και από pc αλλά είναι ολόκληρη διαδικασία.
doutsos13 Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 γράψε μία xbox360 hard drive στο ebay και ψάξε λίγο ποικίλουν οι τιμές, όσο για το pc δεν θες να μπλξεις πίστεψε με
nikosops Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 γιατί δεν θέλω να μπλέξω με τους σκληρούς από pc στο xbox? πείτε τι ακριβώς παίζει?
vag007 Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 γιατι θελει χακαρισμα ο σκληρος για να τον αναγνωρισει το xbox..εκτος αν ειχες RGH/JTAG κονσολα οπου εκει βαζεις απλα τα παντα..
steam22 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 xbox 360 4gb θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση αγόρασα το xbox 360 με 4 gb αν αγοράσω το forza motorsport 4 collectors edition θα μπορώ να κάνω εγκατάσταση το game η τα 4 gb δεν είναι αρκετά ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας !!
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Χωρίς να έχω την κονσόλα με τα 4gb νομίζω ότι θα χρειαστεί παραπάνω GB για να κάνεις εγκατάσταση το συγκεκριμένο game. Από ότι είδα είναι 7.6
steam22 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση και το απλό forza motorsport 4 θέλει τόσο χορό για εγκατάσταση αν γνωρίζεις ?
Fulgore1 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 http://forums.forzamotorsport.net/forums/thread/4849154.aspx τουλαχιστον 10-11GB απο οτι διαβαζω. Πολυ εξυπνη ιδεα να αγορασεις κονσολα και ναμην μπορεις να κανεις ουτε ενα game install στον HDD.....
Vole Maulder Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Βάλε ένα στικάκι 8 gb και θα είσαι ΟΚ με το Forza λογικά. 1
steam22 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 επειδή δεν ξέρω καθόλου από xbox θα ήθελα να ρωτήσω αν βάλω ένα εξωτερικό δίσκο που έχω στο xbox μπορώ να κάνω εκεί την εγκατάσταση του game και αν ναι πως μπορεί να γίνει αυτό ευχαριστώ και για όλες τις απαντήσεις
steam22 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 αν γνωρίζει κάποιος ας απαντήσει δεν ξέρω τι να κάνω ευχαριστώ
ultralisk Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 απ' ότι διαβάζω πρέπει να έχεις κάποιον official της MS αφού σου αναγνωρίζει μόνο 32GB από άλλους σκληρούςhttp://www.xbox.com/en-US/storage Supporting USB storage devices up to 32GB in size is a huge increase in storage over any solid state memory storage solutions currently available for Xbox 360. Users that need more storage have options in the Xbox 360 hard drives, which are available for purchase separately.
steam22 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 θα ήθελα να ρωτήσω και κάτι τελευταίο όπως έχω πει και ποιο πάνω είμαι άσχετος από xbox αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν δεν κάνω εγκατάσταση το game δεν μπορώ να παίξω? και αν μπορώ να παίξω τι κερδίζω κάνοντας εγκατάσταση ένα game συγγνώμη για τις ίσος χαζές ερωτήσεις που κάνω αλλά από κονσόλες δεν ξέρω τίποτα ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας !!!
Vole Maulder Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Official σκληροί εξωτερικοί δεν υπάρχουν. Μόνο κάτι USB φλασάκια, αλλά είναι πανάκριβα και δεν έχει νόημα να τα πάρει κανείς. Αυτό που εννοεί στο FAQ της MS είναι ότι αν θες παραπάνω βάζεις εσωτερικό σκληρό. Αν έχεις κάποιο σκληρό και κάθεται, χρησιμοποιείς τα 32 gb στο 360 και τον υπόλοιπο τον χρησιμοποιείς στο PC σου, δε θα πάει χαμένος. Τα παιχνίδια μπορείς να τα παίξεις και χωρίς εγκατάσταση. Αυτό που κερδίζεις με την εγκατάσταση είναι γρηγορότερα loading times - με ελάχιστες εξαιρέσεις, το Halo, για παράδειγμα - και δε φθείρεται το DVD drive, καθώς δε χρειάζεται να διαβάζει συνέχεια. Για να τρέξεις παιχνίδι που έχεις εγκαταστήσει χρειάζεται όμως να έχεις το δισκάκι μέσα στην κονσόλα για επιβεβαίωση ότι έχεις το παιχνίδι. Κάποια μεμονωμένα παιχνίδια, όπως το Battlefield 3, έχουν την επιλογή εγκατάστασης HD textures, ανεξάρτητα από την εγκατάσταση του παιχνιδιού. Αν δεν έχεις σκληρό ή USB stick το συγκεκριμένο παιχνίδι δεν εγκαθιστά τα textures. Επίσης, το επερχόμενο GTA 5 θα έχει υποχρεωτική εγκατάσταση του ενός από των δύο DVD, οπότε αυτό χωρίς σκληρό ή USB δεν παίζει καθόλου. Αυτά, νομίζω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα