angeleye Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Καλησπέρα σήμερα αποφάσισα να κάνω αερογραφια στον υπολογιστή αλλα δεν έχω αποφασίσει τι ακριβώς να κάνω σκέφτομαι να κάνω ένα από αυτά τα δυο 1. Link 2. Link ποιο από τα δυο μου προτείνεται? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SwAToNeR Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Ποιο κουτί έχεις; Τι mobo, vga κλπ. Γενικά το εσωτερικό με τι δένει; χρωματισμούς; Του assasing creed μου αρέσει πολύ αλλά πρέπει να δένει στο κουτί σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
angeleye Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 είναι ένα παλιό κουτί από πάνω έχει και χερούλι τώρα δεν βρίσκω στο internet φωτογραφίες το εσωτερικό σκέφτομαι να το βάψω όλο μαύρο και πάνω στη μητρική θέλω να κόψω να βάλω κάποιο πλαστικό και να το κάνω από πάνω carbon κάπως έτσι link Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SwAToNeR Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Η mobo είναι η sabertooth το οποίο είναι πλαστικό το κάλυμά της. Αν καλύψεις με βινύλιο ίσως έχεις θέμα θερμοκρασιών. Το ψηλο φοβάμαι. Το case ξέρω ποιο είναι έχει περάσει απο τα ΄χερια μου. Άσπρο με γκρί είναι. Και το πάνω μέρος με το χερούλι εξέχει και λίγο προς τα μπροστά απο τα 5.25. Θα σου πρότεινα να πάρεις κανένα φτηνό chieftec http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/pccases/60334-%CF%86%CE%B8%CE%B7%CE%BD%CE%AC-%CE%BA%CE%B7%CF%84%CE%AF%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B1%CE%BB%CF%8D%CF%80%CE%B7%CF%84%CE%BF-%CE%BC%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%AC%CF%81%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%B1/ που δεν έχουν χερούλι (είναι άσχημο) και είναι κ ποιο ποιτικό και να παίξεις με αυτό. Ελπίζω να κάνεις αερογραφία εσύ η φίλος. Αν είναι να δώσεις πολλά για την αερογραφία δεν αξίζει το case για την δικιά μου άποψη να τα δώσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
angeleye Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 ναι αυτό το κουτί έχω αλλα δεν ξέρω πως λέγεται δεν θέλω να ξοδέψω λεφτά για τον υπολογιστή που έχω δεν αξίζει για αυτό θα κάνω την αερογραφια στο κουτί που έχω την αερογραφια θα κάνω εγώ θα πληρώσω μονο για υλικά εσύ που ξέρεις και το κουτί αν έβαζα carbo εκεί που είναι το χερούλι στο άσπρο πλαστικό και από μπροστά στο άσπρο πλαστικό που είναι σαν x δεν θα ήταν ωραίο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SwAToNeR Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δεν κατάλαβα που θέλεις να βάλεις carbon. Το case βασικά χωρίς να θέλω να σε θίξω είναι για πέταμα. Ψεύτικο αλουμίνιο, το είχα και το στράβωσα. για την αερογραφία δεν ξέρω πόσο θα σου κοστίσει απλά πχ το chieftec που σου έδωσα απο αγγελία είναι πολύ καλύτερο. Βέβαια για να καταστρέψεις ένα κουτί και να παίξεις είναι μια χαρά και τσάμπα. Στην τελική μπορεί να βγεί και τίποτα ωραίο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Padaz Bloody Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Επειδή ενδιαφέρομαι και εγώ για αερογραφία στο side panle, γίνεται στο δικό μου λέτε? Το έχω ανεβάσει εδώ http://www.insomnia.gr/topic/100432-%cf%86%cf%89%cf%84%ce%bf%ce%b3%cf%81%ce%b1%cf%86%ce%af%ce%b5%cf%82-mod%ce%b1%cf%81%ce%b9%cf%83%ce%bc%ce%ad%ce%bd%cf%89%ce%bd-%ce%ba%ce%bf%cf%85%cf%84%ce%b9%cf%8e%ce%bdcases/page__st__4960 Ξέρετε κανέναν καλό επαγγελματία στην Αθήνα που να κάνει τέτοια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris013 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Επειδή ενδιαφέρομαι και εγώ για αερογραφία στο side panle, γίνεται στο δικό μου λέτε? Το έχω ανεβάσει εδώ http://www.insomnia.gr/topic/100432-%cf%86%cf%89%cf%84%ce%bf%ce%b3%cf%81%ce%b1%cf%86%ce%af%ce%b5%cf%82-mod%ce%b1%cf%81%ce%b9%cf%83%ce%bc%ce%ad%ce%bd%cf%89%ce%bd-%ce%ba%ce%bf%cf%85%cf%84%ce%b9%cf%8e%ce%bdcases/page__st__4960 Ξέρετε κανέναν καλό επαγγελματία στην Αθήνα που να κάνει τέτοια? slackerxl Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Padaz Bloody Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Ωραία φάση, Αθήνα είναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SwAToNeR Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 http://www.slackerxl.com/ Καλλιθέα πιο συγκεκριμένα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα