compresor Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Γεια χαρά στην παρέα, τις τελευταίες ημέρες δεν μου φορτώνει το blog μου, παρά το γεγονός πως μπορώ να μπω στη σελίδα διαχείρισης και να ανεβάζω κανονικά Posts. Ο browser (έχω δοκιμάσει πολλούς) προσπαθεί να φορτώσει τη σελίδα αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Το blog μπορούν να το δουν από άλλες συνδέσεις εξακριβωμένο και από τα στατιστικά που ελέγχω αλλά και από φίλους που το έλεγξαν. Να σας πω πως χρησιμοποιώ υπολογιστές που ανήκουν στο Δήμο όπου μένω κάτι σαν Internet καφέ. Μέχρι πριν 3 ημέρες φόρτωνε κανονικά, ρώτησα τον τεχνικό κάποια στιγμή που τον είδα μήπως έχουν κλειδωθεί κάποιες σελίδες κλπ και μου έκανε τον Κινέζο, έχετε καμιά ιδέα; Το μήνυμα που εμφανίζει πχ στον firefox είναι το εξής: The connection was reset The connection to the server was reset while the page was loading. The site could be temporarily unavailable or too busy. Try again in a few moments. If you are unable to load any pages, check your computer's network connection. If your computer or network is protected by a firewall or proxy, make sure that Firefox is permitted to access the Web.
poscore Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δοκίμασε να διαγράψεις την cache του browser. Δοκίαμσε με άλλον browser μετά. Αν πάλι δεν γίνεται τίποτα κάτι πρέπει αν έχει κάνε ο τύπος!
compresor Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Αυτό το κάνω έτσι κι αλλιώς μετά απο κάθε χρήση, το δοκίμασα και τώρα, αλλά χωρίς αποτέλεσμα, υπάρχει κάποιος τρόπος να δω αν έχει βάλει το χεράκι του ο τεχνικός; α, να πω πως ούτε προσωρινά αποθηκευμένη δεν την εμφανίζει, το θέμα είναι πως δεν μπορώ να κάνω προεπισκόπιση των άρθρων που γράφω και πολλά ακόμη προβλήματα που όσοι χρησιμοποιείτε την πλατφόρμα blogger μπορείτε να καταλάβετε.
compresor Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Η νέα απάντηση όταν τον ρώτησα, ήταν πως είναι θέμα ISP... ούτε firewall ούτε κάτι άλλο. Τώρα απο τη στιγμή που επέμενε πως η IP του δικτύου δεν είναι στατική, ενώ είναι 100% άντε να βγάλεις άκρη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα