Alxnks Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 (επεξεργασμένο) προς αιγινα παντως αν γυρισεις, οι παππουδες θα χασουν τα αναλογικα κι αν δεν εχουν δεκτες ψηφιακους (τους οποιους θα πρεπει να τους ξαναρυθμισεις anyway), δεν νομιζω να χαρουν ιδιαιτερα βεβαια επισημα η digea λεει οτι θα σταματησει η αναλογικη εκπομπη τον ιουλιο, οποτε ισως πρεπει να τους προετοιμασεις να παρουν δεκτες. καποια καταστηματα εχουν ριξει αρκετα τις τιμες για να πουλησουν απο τωρα οσους πιο πολλους μπορουν. Επεξ/σία 28 Μαΐου 2012 από Alxnks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paul_agg Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Με εσωτερική κεραία μπορώ να κάνω κάτι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konefsta Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Με εσωτερική κεραία μπορώ να κάνω κάτι; φιλε μου ακομα δεν καταφερα να βρω το χρονο να δοκιμασω να την γυρισω, μολις το κανω εννοειται θα σας ενημερωσω εδω . επισης με εσωτερικη εχω και απο αυτην δανειστικα απο καποιον παλια , και παλι δεν πιανει ερτ . και γενικα οι εσωτερικες δεν ειναι και τοσο καλες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rolandofgalaad Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Καλησπέρα παιδιά, κ εγώ έχω πρόβλημα με τα ψηφιακά της ΕΡΤ και κάποια διεθνή π.χ.Deutsche Welle,BBC-όχι όμως με TV5,Euronews- 1 εβδομάδα περίπου, μαύρη εικόνα ή κολλήματα με πράσινα πίξελ.Μένω Κορυδαλλό και έχω την Philips σειρά 9705 οπότε δεν παίζει κάτι με την τηλεόραση, ή η κεραία ή κάτι έχει γίνει κεντρικά σε κάποιες περιοχές.Και έρχεται και Euro σε 4 ημέρες!!!!!!!SOS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konefsta Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δυστηχώς δεν κατάφερα να γυρίσω την κεραία , ήταν 1 χιλιομετρο υψος και δεν θα ρισκάρω την ζωή μου να σκαρφαλώσω εκει ψηλά να την γυρίσω , άρα απο ότι φαινεται θα πηγαινω στους φίλους για τα σημαντικά παιχνιδια . ΑΑΑ να προσθέσω οτι ξεθαψα και μια εσωτερική κεραια που έχει και καλα amplifier ενισχυτες σηματος και παπαριες και πάλι δεν επιανα ΝΕΤ , παρα μονο ΕΡΤ 3 και αυτη αρκετα ασχημη ποιοτητα αναλογικα. Αυτά Ευχαριστω παντος για το ενδιαφερον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Παιδια η ERTHD εκπεμεπει προγραμμα ???? Εγω και σε tv με ενσωματωμενο mpeg4 και σε αλλη με εξωτερικο αποδικοποιητη HD μονο το σημα πιανω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
graphist83 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Δεν εκπεμπει καθε μερα. Περιπου 5 φορες το μηνα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Δεν εκπεμπει καθε μερα. Περιπου 5 φορες το μηνα Ευχαριστω...Προφανως δεν υπαρχει και προγραμμα τηλεοπτικο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
graphist83 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Κυριως αθλητικο περιεχομενο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα