konefsta Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Γεια σας παιδιά , βρίσκομαι σε πολύ απελπιστική κατάσταση , οσοι δεν ασχολούνται με ποδόσφαιρο δεν θα με καταλάβουν, αλλα όσοι ειναι άρωστοι σαν εμένα και περιμένουν πως και πως το EURO θα με καταλάβουν . Λοιπόν εχω την LG 32LH2000 η οποία έχει mpeg-4 ενσωματομένο αποκοδικοποιητη . Παίζει κανονικά όλα τα κανάλια της DIGEA π.χ Σταρ , Μεγκα , ΑΝΤ1 κτλ. ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ όμως την ΕΡΤ ,ΝΕΤ οι οποίες θα δείχνουν το EURO σε λίγες μέρες . αφου η ΕΡΤ υπάρχει σε ψηφιακή εκδοση γιατί δεν μπορώ να την βρώ ? βρισκομαι στο κέντρο της αθήνας άρα δεν παιζει να φτεει η κάλυψη . Μήπως παιζει η ΕΡΤ σε mpeg-2 και επειδή έχω mpeg-4 δεν μπορώ να δω ? να τονίσω πως αναλογικά δείχνει την ερτ κε νετ αλλα με υπερβολικά χάλια εικόνα . ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ βοηθείστε και ερχεται το EUROOOOOO Ευχαριστώ εκ των προτέρων
tsakonas Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 ο αποκωδικοποιητής σου δεν είναι HD για αυτό δε βλέπεις ΕΡΤ HD
kostas_dr Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Αν κατάλαβα καλά, λέει ότι δεν πιάνει καθόλου ΕΡΤ, ΝΕΤ και όχι ότι το μόνο κανάλι που δεν πιάνει είναι η ΕΡΤ HD.
konefsta Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 ο αποκωδικοποιητής σου δεν είναι HD για αυτό δε βλέπεις ΕΡΤ HD δεν ειμαι expert αλλα το mpeg-4 υποστηριζει HD . εξάλλου αν ηταν ετσι δεν θα επιανα μονο την ΕΡΤ HD και τα υπολοιπα θα τα επιανα ομως δεν πιανω κανενα τους αρα δεν παιζει να ειναι αυτο . Αν κατάλαβα καλά, λέει ότι δεν πιάνει καθόλου ΕΡΤ, ΝΕΤ και όχι ότι το μόνο κανάλι που δεν πιάνει είναι η ΕΡΤ HD. ακριβως οτι ειπες φιλε μου . ολα τα αλλα τα ψηφιακα τα πιανω με μια χαρα ποιοτιτα. ξαναλεω ειναι ενσωματομενος ο mpeg-4
kostas_dr Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Μήπως είναι πρόβλημα στην περιοχή σου; Και στην τηλεόραση (βασικά είναι monitor tv) που έχουμε στο γραφείο, ΕΡΤ, ΝΕΤ δεν πιάνουμε. Υπάρχει κεντρική κεραία στην πολυκατοικία.
konefsta Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 (επεξεργασμένο) Μήπως είναι πρόβλημα στην περιοχή σου; Και στην τηλεόραση (βασικά είναι monitor tv) που έχουμε στο γραφείο, ΕΡΤ, ΝΕΤ δεν πιάνουμε. Υπάρχει κεντρική κεραία στην πολυκατοικία. ωχχχχ , ειμαι και φοιτητης , αντε να βρω ποια ειναι η κεραια μου τωρα . οκ θα το δοκιμασω αυριο πρωι αυτο και θα σας ενημερωσω αα μια ερωτηση ομως , οταν ειναι ψηφιακη τηλεοραση νομιζα πως δεν εχει καμια σημασια προς τα που ειναι στραμενη η κεραια , κανω λαθος ? Επεξ/σία 25 Μαΐου 2012 από konefsta
Alxnks Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 ποσο καιρο πριν ειχες συντονισει τα ψηφιακα της ερτ; σε καποια φαση αλλαξαν απο mpeg2 σε 4 και επρεπε να ξανακανεις σαρωση να πιασεις τις νεες συχνοτητες. το εχεις κανει; κατα τα αλλα...λογω τηλεορασης δεν θα εχεις προβλημα να πιασεις ουτε τα ψηφιακα της ερτ ουτε το hd καναλι (οπως γραφτηκε παραπανω). εχω στο υπνοδωματιο μια 26lh2000 και μια χαρα τα πιανω ολα
konefsta Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 ποσο καιρο πριν ειχες συντονισει τα ψηφιακα της ερτ; σε καποια φαση αλλαξαν απο mpeg2 σε 4 και επρεπε να ξανακανεις σαρωση να πιασεις τις νεες συχνοτητες. το εχεις κανει; κατα τα αλλα...λογω τηλεορασης δεν θα εχεις προβλημα να πιασεις ουτε τα ψηφιακα της ερτ ουτε το hd καναλι (οπως γραφτηκε παραπανω). εχω στο υπνοδωματιο μια 26lh2000 και μια χαρα τα πιανω ολα ναι εχω σαρωσει και σημερα 2 φορες τα καναλια ολα παλι , μου εβγαλε το καναλι ΒΟΥΛΗ που ειναι της ΕΡΤ αλλα δεν δειχνει τπτ , απλα μου το εβγαλε σαν καναλι . δεν ξερω γιατι . θα προσπαθησω αυριο να ανακαλυψω ποια ειναι η κεραια μου και να την γυρισω πουθενα αλλου αν και νομιζω πως στα ψηφιακα δεν παιζει κανενα ρολο η κατευθυνση της κεραιας .
Alxnks Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 ναι εχω σαρωσει και σημερα 2 φορες τα καναλια ολα παλι , μου εβγαλε το καναλι ΒΟΥΛΗ που ειναι της ΕΡΤ αλλα δεν δειχνει τπτ , απλα μου το εβγαλε σαν καναλι . δεν ξερω γιατι . θα προσπαθησω αυριο να ανακαλυψω ποια ειναι η κεραια μου και να την γυρισω πουθενα αλλου αν και νομιζω πως στα ψηφιακα δεν παιζει κανενα ρολο η κατευθυνση της κεραιας . i see...φυσικα και παιζει προς τα που κοιταει η κεραια. σε ποια περιοχη ειπαμε εισαι;
konefsta Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 i see...φυσικα και παιζει προς τα που κοιταει η κεραια. σε ποια περιοχη ειπαμε εισαι; μενω περιοχή γκύζη-λεωφόρο αλεξανδρας
disqualified Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 a ok νόμιζα πιάνεις τα πάντα εκτος τα HD. και παλι θα το επιανε ως καναλι. Επισης παρολο που η τηλεοραση ειναι HD Ready το ERTHD και παλι θα μπορει να το δει
Alxnks Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 μενω περιοχή γκύζη-λεωφόρο αλεξανδρας Πρέπει να βρεις την κεραία σου και να δεις που κοιτάει. Αν ήταν ρυθμισμένη να βλέπει αναλογικά, δεν σημαίνει ότι θα βλέπει το ίδιο καλά και τα ψηφιακά. Θα θέλει λίγο δεξιά-αριστερά να στρώσει. Επίσης, αν κοιτάει προς Υμηττό μπορείς να τη γυρίσεις προς Αίγινα να δοκιμάσεις την τύχη σου (έχει και μερικά παραπάνω ψηφιακά κανάλια το κέντρο της Αίγινας).
paul_agg Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Βρήκες καμία άκρη φίλε μου; Έχω το ίδιο ακριβώς πρόβλημα με την τηλεόραση μου. Μένω Αιγάλεω...δεν έχω ιδέα προς τα που κοιτάει η κεραία της πολυκατοικίας αλλά δεν μπορώ να πιάσω με τίποτα ψηφιακά την ερτ. Μόνο αναλογικά και με χιόνια. Πως θα πείσω τους γέρους στην πολυκατοικία να γυρίσουμε προς Αίγινα την κεραία; Δεν νομίζω να ασχολείται κανείς μάλλον όλοι βλέπουν ακόμα αναλογικά. Αλήθεια με μια εσωτερική κεραία φτηνή μήπως θα μπορουσα να κάνω δουλειά;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα