Προς το περιεχόμενο

Η άθλια εξυπηρέτηση στο κατάστημα Γερμανός

athkarr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δε πιστεύω καταρχήν οτι πρέπει ο υπάλληλος του Γερμανού και ο κάθε υπάλληλος να γνωρίζει για σπασίματα κλπ. Αυτό που ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ να ξέρει όμως είναι όλα τα υπόλοιπα, και για τα κινητά και για τα προγράμματα συμβολαίων ασχέτος μισθού!!

Έχω επιδότηση και προσπαθώ μια εβδομάδα να την πάρω για να βάλω και τα υπόλοιπα χρήματα να πάρω iPhone. Για κακή μου τύχη πήγα στον Γερμανό της Κηφισιάς γιατί εκεί είχε το τηλ. που ήθελα. Με ταλαιπωρούν μια εβδομάδα από την ασχετοσύνη τους. Το μόνο που ζήτησα είναι να πάρω την επιδότηση και απο τριήμερο σε τριήμερο με πάνε.Για ποιό λόγο κανείς δε ξέρει. Η Cosmote μου λέει οτι έχουν προχωρήσει όλα κανονικά και αυτοί το βιολί τους, μάλιστα μου απάντησαν "ας λέει οτι θέλει η cosmote δε μας νοιάζει" !! Δηλαδή για όνομα του Θεού. Εκτός του οτι είναι αγενέστατοι και δε τους ενδιαφέρει τίποτα παρά μόνο πότε θα κάνουν break.

Σας προτείνο να δοκιμάσετε να πάρετε και τηλ. στο συγκεκριμένο κατάστημα και άμα συνεννοηθείτε γράψτε μου. Θα το σηκώσουν θα σας πουν ένα λεπτό θα σας βάλουν στην αναμονή για ώρα και μετά θα αρχίσουν να σας συνδέουν στο conx, στο service, και σε ότι άλλο τμήμα έχουν. Δε μπορώ να καταλάβω.....δε θέλουν να πουλήσουν; δε τους ενδιαφέρει η δουλειά τους;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

μάλλον όλος ο Γερμανός , από τότε που τον πήρε ο ΟΤΕ κάπως έτσι δουλεύει.

Άλλα συστήματα για ιδιώτες, άλλα για επιχειρήσεις, άλλα για ελεύθερους επαγγελματίες,

απίστευτη γραφειοκρατία, αιτήσεις, δηλώσεις, το κέρατο τους το τράγιο....

ΟΤΕ βλέπεις, δυστυχώς κουβαλάει ακόμα τις αμαρτίες του "Δημόσιου" παρελθόντος του..

Καλή σου πίκρα..

Εγώ ένα cosmote on the go συμβόλαιο ήθελα να ακυρώσω, το οποίο το έκανα στην ΟΕ που έχω, και με ταλαιπώρησαν ένα μήνα..

Σημείωση : Στο κατάστημα που έκανα τη σύνδεση , και τη διακοπή , δουλεύει η αδερφή μου :-D..:wub:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...