Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 58
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Απο θεμα γραφικων η ATI 7770 θα με καλυψει πληρως για να παιζω παιχνιδια τουλαχιστον ενα χρονο σε ultra high γραφικα?

Δημοσ.

Απο θεμα γραφικων η ATI 7770 θα με καλυψει πληρως για να παιζω παιχνιδια τουλαχιστον ενα χρονο σε ultra high γραφικα?

Όχι. Ούτε ούτε τώρα, πόσο μάλλον σ ένα χρόνο. Το λιγότερο 6870 για ultra τώρα (single player πάντα) και με παραχωρήσεις στο μέλλον.

Πήγαινε σε κάποιον phenom 965 και 7850.

Δημοσ.

Όχι. Ούτε ούτε τώρα, πόσο μάλλον σ ένα χρόνο. Το λιγότερο 6870 για ultra τώρα (single player πάντα) και με παραχωρήσεις στο μέλλον.

Πήγαινε σε κάποιον phenom 965 και 7850.

Ποια καρτα προτεινεις για να με βγαλει 1 χρονο ολα ultra high ανετα? (μη πουλησω κ το νεφρο μου ομως) :P

Δημοσ.

Ποια καρτα προτεινεις για να με βγαλει 1 χρονο ολα ultra high ανετα?

Τον άλλο χρόνο δηλαδή τι θα γίνει;

Δημοσ.

Ποσο καιρο δινεις στις δυο ξεχωριστα οτι θα αντεξουν τα παιζουν νεα παιχνιδια στα πολυ υψηλα γραφικα?

Τον άλλο χρόνο δηλαδή τι θα γίνει;

Κοιτα εχω την πεποιθηση οτι ανα χρονο το πολυ πανε οι καρτες γραφικων αν θες υψηλα γραφικα. Δηλαδη καθε χρονο θελουν αλαγμα.

Διορθωσε με αν κανω λαθος και θυμησου μιλαω για υψηλα γραφικα.

Δημοσ.

Ποσο καιρο δινεις στις δυο ξεχωριστα οτι θα αντεξουν τα παιζουν νεα παιχνιδια στα πολυ υψηλα γραφικα?

Δεν είμαι μάντης. Παίρνεις την καλύτερη που αντέχει η τσέπη σου. Όταν δεν θα μπορεί να ανταποκριθεί στα τέρματα, ρίξε τα settings.

Το βασικο για τα παιχνίδια είναι η κάρτα γραφικών. Αν έχεις περιορισμένο μπάτζετ καλύτερον να πάς σε έναν τέτοιο επεξεργαστή: http://www.skroutz.gr/s/87869/AMD-Phenom-II-X4-965-Box.html με μια φτηνή amd μητρική και να δώσεις τα λεφτά σου για την κάρτα γραφικών.

Η 7770 είναι από τις χειρότερες επιλογές γιατί έχει μικρότερες επιδόσεις και απο την 6850 ενώ η τιμή της πλησιάζει την 6870.

Δημοσ.

7μήνες 14 ημέρες και 3 ώρες η 6870.

15 μήνες 24 ημέρες και 17 ώρες η 7850.

Υ.Γ Δεν είναι ερώτηση αυτή φίλε bost7.

Δημοσ.

7μήνες 14 ημέρες και 3 ώρες η 6870.

15 μήνες 24 ημέρες και 17 ώρες η 7850.

Υ.Γ Δεν είναι ερώτηση αυτή φίλε bost7.

χαχαχαχαχ. Κ ομως με καλυψες! θα προτιμησω την δευτερη (ε, 8 μηνες διαφορα ;) )

Δημοσ.

Τι σκαλωμα ειναι αυτο με τα ultra-high γραφικα,πρακτικα σε budget pc...?

Και ποιος χ@στηκε εαν χρειαστει να κανεις dial down μια 2 ρυθμισεις...(Το λεω σε συναρτηση με το να ξεπαραδιαστεις για μια super-duper καρτα γραφικων)

Eιδικα εφοσων προερχεσαι απο παλιο pc,οτι και να τσιμπησεις θα σου φανει πυραυλος.

Απο την αλλη ελαχιστους εχω γνωρισει που οντως αγοραζουν δευτερη καρτα για sli/crossfire μετα απο ενα χρονο.Ειτε τις βαζεις σημερα,ειτε μετα απο ενα χρονο πουλας την καρτα που εχεις,συμπληρωνεις το επιπλεων ποσο που θα εδινες για την δευτερη και αγοραζεις μια καινουργια.

Δημοσ.

Ειτε τις βαζεις σημερα,ειτε μετα απο ενα χρονο πουλας την καρτα που εχεις,συμπληρωνεις το επιπλεων ποσο που θα εδινες για την δευτερη και αγοραζεις μια καινουργια.

Ακριβως το σκεπτικο μου οσο αναφορα την αγοραπωλησια.

Απλα, αφου βλεπω οτι ειναι πραγματοποιησημο με 500 ευρω να χω καλες επιδοσεις, γιατι να μην το κυνηγησω?

Δημοσ.

Όσο αφορά το AMD vs Intel , ξέρω οτί δεν είναι το κατάλληλο topic για αυτό το θέμα απλά θα ήθελα να υπενθυμίσω οτί ο FX είναι σχεδιασμένος για να δουλεύει καλύτερα σε Windows 8. Το ξέρω οτί αυτό δεν τον δικαιολογεί αλλά όσο νάνε τα windows 8 βγαίνουν φέτος (σε 3/5 μήνες κάπου κει) και λογικά όλοι θα τα βάλουμε αφού είναι πολύ πιο γρήγορα σε σχέση με τα 7.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...