Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 58
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

σκεψου ομως οτι με τον ιντελ του δυνο οτι σε δυο χρονακια που θα θελεις λιγη δυναμη παραπανω λεμε τωρα ο ιντελ δεν θα μπορει να σου δώσει μεσο o/c πραγμα που ο fx θα μπορεσει να στο δοσει.οστε να μην χρειαστείσ πάλη αναβαθμίσει αν δεις οτι δεν σε καλύπτει και με μια ψυχτρα μονο να κανείς την δουλεια σου.

Δημοσ.

γτ o fx που θα τον κοψει??????

Πουθενά. Απλά σου λέω ότι αυτό που λες δεν ισχύει στη συγκεκριμένη περίπτωση. Δεν θα τον κόψει ο cpu για να χρειάζεται περισσότερη "δύναμη". Άσε που στα παιχνίδια και στις ψηλές αναλύσεις είτε o/c είτε stock είναι σχεδόν ένα και το αυτό.

Αφου μπορεί να πάρει καλύτερο συνολικά επεξεργαστή με το μπάτζετ του γιατί να μην τον προτιμήσει?

Δημοσ.

Πουθενά. Απλά σου λέω ότι αυτό που λες δεν ισχύει στη συγκεκριμένη περίπτωση. Δεν θα τον κόψει ο cpu για να χρειάζεται περισσότερη "δύναμη". Άσε που στα παιχνίδια και στις ψηλές αναλύσεις είτε o/c είτε stock είναι σχεδόν ένα και το αυτό.

Αφου μπορεί να πάρει καλύτερο συνολικά επεξεργαστή με το μπάτζετ του γιατί να μην τον προτιμήσει?

και γτ να μην τα κράτηση τα λεφτα αφου δεν θα εχει κανενα απολητος προβλημα με το να παει σε amd?το οτι ειναι καλυτερος δεν μου λεει κατι οταν κοστίζει παραπανω και κανει ακριβως την ιδια δουλεια που θα κανει και ο amd?

Δημοσ.

και γτ να μην τα κράτηση τα λεφτα αφου δεν θα εχει κανενα απολητος προβλημα με το να παει σε amd?το οτι ειναι καλυτερος δεν μου λεει κατι οταν κοστίζει παραπανω και κανει ακριβως την ιδια δουλεια που θα κανει και ο amd?

10 ευρώ διαφορά έχουν... ποιά λεφτά του να κρατήσει? Και εφόσον η διαφορά στις επιδόσεις (έστω και σαν νούμερα)είναι μεγαλύτερη σαν ποσοστό από την διαφορά στην τιμή, καταλαβαίνεις ποιός είναι ο value for money. Έχει ξεπεραστεί ποιά η θεωρία ότι παντού και πάντα amd = value for money. Σε μερικές περιπτώσεις ισχύει, σε άλλες όχι. Οι sandy και οι ivy ήταν κίνηση ματ. Αν τον κάλυπτε ένας Llano, θα έλεγα με τα χίλια.

Μ αυτή τη λογική όλοι οι gamers θα κυκλοφορούσαν με i3 2100 ή Phenom 965. Δεν έχουν καμιά ορατή διαφορά.

Δημοσ.

10 ευρώ διαφορά έχουν... ποιά λεφτά του να κρατήσει? Και εφόσον η διαφορά στις επιδόσεις (έστω και σαν νούμερα)είναι μεγαλύτερη σαν ποσοστό από την διαφορά στην τιμή, καταλαβαίνεις ποιός είναι ο value for money. Έχει ξεπεραστεί ποιά η θεωρία ότι παντού και πάντα amd = value for money. Σε μερικές περιπτώσεις ισχύει, σε άλλες όχι. Οι sandy και οι ivy ήταν κίνηση ματ. Αν τον κάλυπτε ένας Llano, θα έλεγα με τα χίλια.

Μ αυτή τη λογική όλοι οι gamers θα κυκλοφορούσαν με i3 2100 ή Phenom 965. Δεν έχουν καμιά ορατή διαφορά.

κουτσουρεμενι μητρικη με 1 σατα 3?

Δημοσ.

SATA 3 = SSD.

Πόσους θα βάλει? Αλλα για την ιστορια, ορίστε:

http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=29400&cat=3&sub=undefined&pmanuf=undefined&sort=undefined&step=undefined

Με 3 σατα 3.

κουτσουρεμενι μητρικη με 1 σατα 3?

Τουλάχιστον τέλειωσε το θέμα του cpu. Θέλω να μου κάνεις τη σύνδεση των >1 sata3 ports με το gaming σε παρακαλώ.

Δημοσ.

SATA 3 = SSD.

Πόσους θα βάλει? Αλλα για την ιστορια, ορίστε:

http://www.visionstu...&step=undefined

Με 3 σατα 3.

Τουλάχιστον τέλειωσε το θέμα του cpu. Θέλω να μου κάνεις τη σύνδεση των >1 sata3 ports με το gaming σε παρακαλώ.

και πες οτι εγω σε δυο χρονια θελω να βαλω και 2 gpu τι κανω?αγοραζω καινουργια μητρικη?

Δημοσ.

Aυτή είναι η μητρική που προτείνεις? Με αυτήν θα κάνει o/c τον 8120? Ό,τι πληρώνεις παίρνεις...

ποιος σου ειπε οτι δεν θα μπορει να κανει?αυτο λες και εγω οτι πληρωνεις περνεις.Σε amd full spec μητρικες σε intel κουτσουρεμενες σε specs μητρικες.

εμενα με κάλυψε η απαντηση σου ποιο πριν που ειπες οτι δεν θα δει καμια διαφορα αν παει σε amd απο τι σε intel.τα υποληπα ηταν μια απλη κουβεντα.καλο σου απογευμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...