Gary Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Καλησπέρα !!! γνωριζετε καποιο theme για samsung galaxy Y η το galaxy mini οπως το high contrast #2 των windows ?? δηλαδη μαυρο φοντο και πρασινα γράμματα ... χρωματα χωρις εντονη φωτεινότητα δηλαδη, καταλληλα για τη νύχτα ... κάτι τετοιο δηλαδη .... η και πρασινο να μην ειναι .. εστω ενα αλλο οχι εντονο χρώμα ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsourakis13 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Κατέβασε τον GO Launcher και μετά άμα ψάξεις στο market μπορείς να βρεις πάρα πολλά θέματα να κατεβάσεις...πχ αυτό πρέπει να σου κάνει... αλλά μην ξεχνάς ότι για τα θέματα αυτά σου χρειάζεται ο go launcher.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gary Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Κατέβασε τον GO Launcher και μετά άμα ψάξεις στο market μπορείς να βρεις πάρα πολλά θέματα να κατεβάσεις...πχ αυτό πρέπει να σου κάνει... αλλά μην ξεχνάς ότι για τα θέματα αυτά σου χρειάζεται ο go launcher.. σε ευχαριστω πολυ φιλε ... επειδη ειμαι και ασχετος απο αυτα .. ο go launcher ειναι εφαρμογη που μου επιτρέπει να αλλαξω themes στο κινητο ε ??? btw το συγκεκριμμένο theme που μου εδειξες ειναι neon και ειναι πολυ εντονο το πράσινο .. ψαχνω για κατι πιο μουντο ωστε να μη με ενοχλει τη νυχτα η εντονη φωτεινότητα ... που αλλου μπορω να ψαξω για τέτοια ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Μόλις βάλεις τον go launcher θα δεις ότι έχει ένα κάτι σαν δικό του market για themes όπως επίσης και το ίδιο το play store έχει θέματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα