mimis19 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Καλησπέρα παιδιά, ανάμεσα σε αυτά τα δύο που είναι στο ίδιο budget, ποιό προτείνετε και γιατί; Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Sent from my iPhone using Insomnia
disqualified Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Σε hardware σίγουρα καλύτερο είναι το neo v και πιο καινούριο παρόλο που το ace εμφανισιακά μου αρέσει περισσότερο. Το neo v σε μαύρο τρώγεται το άσπρο ειναι αυτό που με χαλαει αρκετα
christs Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Προφανως, μιλαμε για μπατζετ 200 ευρω. Φιλε μου, δεν τιθεται καν θεμα συγκρισεων. Το Neo V υπερεχει σε πολλους τομεις, το Ace ειναι παλιο μοντελο. Τωρα, αν θελεις να μαθεις παραπανω πραγματα, Link , δηλαδη με λιγα λογια, πρακτικα υπερεχει σε οτιδηποτε σοβαρο πανω σε ενα κινητο , σε σχεση με το ace. εμφανισιακα, και τα 2 ειναι κουκλια κατ εμε. και το μαυρο/μπλε Neo V, και το designato ace. αλλα ειναι πισω τεχνικα πλεον, θεωρω.
orlox Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Αν το νεο ν ειχε τα χαρακτηριστικα του Ace θα κοστιζε 90€. Τοσο αξιζει το Ace...
pkoud Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Το Neo V είναι η value for money επιλογή, τα κάνει όλα και συμφέρει! Το Ace σε εργοστασιακή κατάσταση δεν παίζει flash και πρέπει να το πειράξεις. Εάν μπορούσες να ανεβάσεις λίγο το budget (250€) θα σου πρότεινα το Sony Xperia Sole.
saks80 Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 πλεον υπαρχει η προσφορα nexus s 199 στο πλαισιο.πολυ καλυτερο και απο τα 2 που λες
christs Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 πλεον υπαρχει η προσφορα nexus s 199 στο πλαισιο.πολυ καλυτερο και απο τα 2 που λες ενταξει, πολυ καλυτερο απο το Neo V, δεν το λες. Αλλα πραγματι, ειναι πολυ καλη η προσφορα του Nexus S στα 200 ευρω, αλλωστε εγω την ανεβασα
saks80 Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 ενταξει, πολυ καλυτερο απο το Neo V, δεν το λες. Αλλα πραγματι, ειναι πολυ καλη η προσφορα του Nexus S στα 200 ευρω, αλλωστε εγω την ανεβασα πιστεψε με ειναι αρκετα καλυτερο.ισως ειναι το μονο μονοπυρηνο που τρεχει η ics πολυ καλα χωρις λαγκαρισματα.στα 199 ειναι κορυφη ευτη τη στιγμη.αν παει στα 250 παιρνει το sole
christs Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 πιστεψε με ειναι αρκετα καλυτερο.ισως ειναι το μονο μονοπυρηνο που τρεχει η ics πολυ καλα χωρις λαγκαρισματα.στα 199 ειναι κορυφη ευτη τη στιγμη.αν παει στα 250 παιρνει το sole οχι, παλι δε σε πιστευω, γιατι πιστεψε με εσυ, εχω χρησιμοποιησει και τα 2 κινητα, και τα γνωριζω. Πραγματι το Nexus υπερτερει σε θεματα τρεξιματος android, και ναι πραγματι θα εχει τα λιγοτερα προβληματα με την icS. Δεν τεθηκε κατι τετοιο προς αμφισβητηση. Αλλα προσωπικα, οταν ειναι να συγκρινω 2 συσκευες, δε βαζω στη ζυγαρια μονο τα θετικα μιας συσκευης, αλλα και τα αρνητικα της. Ποια ειναι αυτα? Η ελλειψη επεκτασης με καρτα μνημης, και η ελλειψη ραδιοφωνου. Για μενα, ειναι 2 πολυ βασικα - , λογοι μη αγορας ενος κινητου, απο καποιον που πραγματικα τα χρειαζεται. Απο κει και περα για να μην το κουρασουμε το θεμα και επεκταθουμε ασκοπα, both Neo V και Galaxy Nexus S ειναι τοπ vfm στα 200 ευρω. Το Neo ειναι εκει για 6 μηνες, το Nexus πεφτει στα 200 μονο για 2 μερες, προς το παρον, αν θα δεις απ το τοπικ μου στις προσφορες. Οποιο απ τα 2 και να παρει κανεις, εκανε μια πραγματικα καλη και τιμια αγορα-επενδυση. Αρκει να ξανα παει στην ιδια τιμη το Nexus συντομα, και μονιμα. Οποτε, για μενα δεν ειναι ουτε πολυ καλυτερο, ουτε αρκετα καλυτερο, ειναι απλα καλυτερο σε θεματα τρεξιματος android. (Το Sole οντως top vfm στα 250, αλλα ας δουμε πρωτα και πως παει στην αυτονομια του, ειναι λιγο νωρις ακομα)
saks80 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 οχι, παλι δε σε πιστευω, γιατι πιστεψε με εσυ, εχω χρησιμοποιησει και τα 2 κινητα, και τα γνωριζω. Πραγματι το Nexus υπερτερει σε θεματα τρεξιματος android, και ναι πραγματι θα εχει τα λιγοτερα προβληματα με την icS. Δεν τεθηκε κατι τετοιο προς αμφισβητηση. Αλλα προσωπικα, οταν ειναι να συγκρινω 2 συσκευες, δε βαζω στη ζυγαρια μονο τα θετικα μιας συσκευης, αλλα και τα αρνητικα της. Ποια ειναι αυτα? Η ελλειψη επεκτασης με καρτα μνημης, και η ελλειψη ραδιοφωνου. Για μενα, ειναι 2 πολυ βασικα - , λογοι μη αγορας ενος κινητου, απο καποιον που πραγματικα τα χρειαζεται. Απο κει και περα για να μην το κουρασουμε το θεμα και επεκταθουμε ασκοπα, both Neo V και Galaxy Nexus S ειναι τοπ vfm στα 200 ευρω. Το Neo ειναι εκει για 6 μηνες, το Nexus πεφτει στα 200 μονο για 2 μερες, προς το παρον, αν θα δεις απ το τοπικ μου στις προσφορες. Οποιο απ τα 2 και να παρει κανεις, εκανε μια πραγματικα καλη και τιμια αγορα-επενδυση. Αρκει να ξανα παει στην ιδια τιμη το Nexus συντομα, και μονιμα. Οποτε, για μενα δεν ειναι ουτε πολυ καλυτερο, ουτε αρκετα καλυτερο, ειναι απλα καλυτερο σε θεματα τρεξιματος android. (Το Sole οντως top vfm στα 250, αλλα ας δουμε πρωτα και πως παει στην αυτονομια του, ειναι λιγο νωρις ακομα) υπερτερει σε cpu γιατι ο cortex a8 ειναι καλυτερος απο τον scorpion και πιο γρηγορος.υπερτερει σε gpu το powervrshx540 ειναι καλυτερο απο adreno 205.οθονη ειναι στα ιδια.το μονο που δεν παιρνει ειναι επκταση μνημης αλλα εχει 16 gb απο τη μανα του που για τους περισσοτερους χρηστες ειναι αρκετα.Οποτε υπερτερει οπως βλεπεις σε hardware και υπερτερει και σε software.συν του οτι οτι το neo-v εχει μολις 320mb διαθεσιμα για εφαρμογες.για μενα δεν τιθεται θεμα συγκρισης των 2 κινητων.το neo-v ειναι καλυτερο σε σχεση με το ideos x5 αλλα ως εκει
christs Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 χμ, περιπου.... Link Higher PPI screen - Slightly higher resolution screen οποτε, δεν ειναι στα ισα οι οθονες. Επισης, δεν εχει μονο 320MB για εφαρμογες το Neo V, και αυτο το ξες καλα, μπηκε τελευταια στις εκδοσεις της android κατι που λεγεται μετακινηση στην καρτα ok, δε θα τα χαλασουμε, συμφωνουμε οτι στα 200 το Nexus ειναι καλυτερο, εγω αναφερθηκα στην εμφαση της μεταξυ τους διαφορας. αλλα στη νορμαλ τιμη του, δηλαδη στα 250, δεν ειναι, 250 για παλιο μονοπυρηνο δε λενε. Μακαρι η τιμη να παγιωθει στα 200 και να μην ειναι μονο 2ημερο πυροτεχνημα! Και μη ξεχνας το θεμα ραδιο. Υπαρχουν και τυποι σαν εμενα, που ειναι 8 ωρες την ημερα με το ραδιοφωνο στο αυτι
saks80 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 χμ, περιπου.... Link Higher PPI screen - Slightly higher resolution screen ok, δε θα τα χαλασουμε, συμφωνουμε οτι στα 200 το Nexus ειναι καλυτερο, εγω αναφερθηκα στην εμφαση της μεταξυ τους διαφορας. αλλα στη νορμαλ τιμη του, δηλαδη στα 250, δεν ειναι, 250 για παλιο μονοπυρηνο δε λενε. Μακαρι η τιμη να παγιωθει στα 200 και να μην ειναι μονο 2ημερο πυροτεχνημα! Και μη ξεχνας το θεμα ραδιο. Υπαρχουν και τυποι σαν εμενα, που ειναι 8 ωρες την ημερα με το ραδιοφωνο στο αυτι γιαυτην την τιμη μιλαμε τα 200.αν ηταν να δωσω 250 η θα επαιρνα το sole καινουριο αλλα το πιο πιθανο ειναι να την εψαχνα για κανα s2 μεταχειρισμενο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα