Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά, σήμερα δίνεται δωρεάν η platinum έκδοση του TotalVideoConverter από το www.giveawayoftheday.com .

Για μενα είναι πολύ καλό πρόγραμμα. Για όσους δεν το γνωρίζουν, το συγκεκριμένο site έχει καθημερινά προγράμματα τα οποία προσφέρονται δωρεάν και το έχω χρησιμοποιήσει πολλές φόρες.

Όποιος το θέλει, ας το δοκιμάσει.

http://www.giveawayoftheday.com/

Δημοσ.

Έχω βάλει το RSS του giveawayoftheday.com στον Thunderbird, και ενημερώνομαι καθημερινά. Εγώ προσωπικά έχω γλιτώσει πολλά χρήματα από τα giveaways τους.

Χαίρομαι που βοήθησα.

Υ.Γ. Ίσως θα έπρεπε να υπάρχει ένα τέτοιο τόπικ στο insomnia με διάφορα sites με giveaway προγράμματα ή παιχνίδια για να τα έχουμε όλα συγκεντρωμένα.

Δημοσ.

Αν και απ όσο είδα δεν είναι (ακριβός δωρεάν) μιας και άμα κάνεις φορματ ή κάνεις κατα λάθος update λέει ότι το χάνεις θα ήταν καλύτερο να δίνανε ένα κωδικό άλλο και να σου έμενε και για μετέπιτα χρήση. γενικά δεν κατακρίνω αλλά είναι αρκετά κλειδωμένο και είναι κάπως λάθος.

Δημοσ.

Αν και απ όσο είδα δεν είναι (ακριβός δωρεάν) μιας και άμα κάνεις φορματ ή κάνεις κατα λάθος update λέει ότι το χάνεις θα ήταν καλύτερο να δίνανε ένα κωδικό άλλο και να σου έμενε και για μετέπιτα χρήση. γενικά δεν κατακρίνω αλλά είναι αρκετά κλειδωμένο και είναι κάπως λάθος.

Σε άλλα προγράμματα που δίνουν κατά καιρούς, ισχύει αυτό που λες. Στο συγκεκριμένο, όμως, στο .zip που κατεβάζεις υπάρχει μέσα το serial number σε αρχείο text. To Το μόνο που έχεις να κάνεις, αν δεν θέλεις το setup του giveawayoftheday, κατεβάζεις το trial από τη σελίδα της Aiseesoft και περνάς κανονικά τον κωδικό αν κάνεις format. Ψαξ'το λίγο καλύτερα.

To δράμα είναι με τα προγράμματα της Ashampoo η οποία μετά σε βομβαρδίζει ΔΙΑΡΚΩΣ με email το οποίο αναγκαστικά τους δίνεις για να πάρεις serial number όταν κατεβάζεις τα προγράμματά τους από το giveawayoftheday.

Δημοσ.

Σε άλλα προγράμματα που δίνουν κατά καιρούς, ισχύει αυτό που λες. Στο συγκεκριμένο, όμως, στο .zip που κατεβάζεις υπάρχει μέσα το serial number σε αρχείο text. To Το μόνο που έχεις να κάνεις, αν δεν θέλεις το setup του giveawayoftheday, κατεβάζεις το trial από τη σελίδα της Aiseesoft και περνάς κανονικά τον κωδικό αν κάνεις format. Ψαξ'το λίγο καλύτερα.

Καλό αυτό γιατί κι εγώ ξενέρωσα στην αρχή, Αυτό το "τρικ" ισχύει και για την πρώτη εγκατάσταση ή μόνο για τις μετέπειτα, αν δηλαδή κάνεις φορμάτ;

Δημοσ.

Καλό αυτό γιατί κι εγώ ξενέρωσα στην αρχή, Αυτό το "τρικ" ισχύει και για την πρώτη εγκατάσταση ή μόνο για τις μετέπειτα, αν δηλαδή κάνεις φορμάτ;

Αν έχεις στο σκληρό την έκδοση που δίνουν σήμερα, μπορείς να κάνεις ξανά εγκατάσταση νομίζω. Δεν βλέπω το λόγο γιατί να μη μπορείς.

Πάντως σημειώστε ότι το πρόγραμμα δεν έχει δωρεάν αναβαθμίσεις. Δηλαδή, η νεώτερη έκδοση (όταν βγει) δεν θα λειτουργεί με αυτό το serial. Αυτό ισχύει σε όλα τα giveaways. Δηλαδή, ΔΕΝ κάνουμε έλεγχο για updates.

Δημοσ.

Μόλις δοκίμασα με το trial version από το site της εταιρίας και δεν δέχεται τον κωδικό που έχει το text file. Άρα μάλλον είναι κλειδωμένο και μετά από format παίρνεις μπούλο.

Δημοσ.

Μόλις δοκίμασα με το trial version από το site της εταιρίας και δεν δέχεται τον κωδικό που έχει το text file. Άρα μάλλον είναι κλειδωμένο και μετά από format παίρνεις μπούλο.

Στο συγκεκριμένο έχεις δίκιο. Μάλιστα, αυτό που ανακάλυψα είναι ότι η έκδοση που δίνει το giveawayoftheday είναι νεώτερη (6.3.8) από αυτή που έχει η Aiseesoft στο site της (6.3.6). Όπως και να έχει, πάντως, είναι δωρεάν και το αξιοποιείς όπως μπορείς.

Δημοσ.

To δράμα είναι με τα προγράμματα της Ashampoo η οποία μετά σε βομβαρδίζει ΔΙΑΡΚΩΣ με email το οποίο αναγκαστικά τους δίνεις για να πάρεις serial number όταν κατεβάζεις τα προγράμματά τους από το giveawayoftheday.

Νομίζεις δυστυχώς :)

Δημοσ.

Νομίζεις δυστυχώς :)

Σωστός ο φίλος. Πάντως σήμερα είναι δωρεάν, άρα το παίρνουμε και κάνουμε τη δουλειά μας. ;)

Δημοσ.

Δυστυχώς δεν λέει πολλά το πρόγραμμα. Single threading όσον αφορά την cpu (o X6 βαριέται που ζει) και η ταπεινή 210 (μην γελάτε σε cuda είναι μια χαρά) υπολειτουργεί. Και μόνο σε AVI την είδα να κάνει κάτι (κάπως η gpu όχι η vpu). Σε mpeg4 κοιμόταν και αυτή. Και ούτε ενσωματωμένους Αγγλικούς υπότιτλους φαίνεται να βλέπει. Το ότι έχει πολλά έτοιμα profiles δεν λέει τίποτα. Κατεβάστε το Freemake Video Converter να κάνετε την δουλειά σας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...