Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προφανώς έχεις κάποιο θέμα με τον DNS σου. Αν ξέρεις πως να τον αλλάξεις, βάλε τον 8.8.8.8 που είναι ο DNS της Google και λογικά δε θα έχεις άλλα προβλήματα.

Δημοσ.

Το πρόβλημά σου, μου φαίνεται να είναι ηλεκτρολογικό.

Για να το διαπιστώσεις, κάνε μια κλήση απο το σταθερό στο κινητό σου, κάνε αποδοχή την κλήση και καθώς τα τηλέφωνα είναι σ' αυτή τη κατάσταση, μπες στο internet. Στη συνέχεια, κλείσε τα τηλέφωνα και δες αν έχεις σύνδεση(επανέλαβε τη διαδικασία άλλη μια φορά) και πες μας.

-Η σύνδεση του router στη γραμμή του τηλεφώνου, γίνεται σε κλασσική πρίζα με αντάπτορα ή είναι σε πρίζα με κλιπσάκι;

Δημοσ.

windows 7 x64..Φιλε τα εκανα αυτα και εχω συνδεση κανονικοτατα..Και η συνδεση γινεται σε κλασικη πριζα.

Δημοσ.

Έχεις κάνει λάθος στη σύνδεση των καλωδίων στον αντάπτορα.

Ο αντάπτορας, αποτελείται απο δυο πλαστικά αντικείμενα. Το ένα που είναι συνδεδεμένο στη πρίζα και το άλλο που έχεις τα καλώδια απο τη μία πλευρά και αυτό της πρίζας στην άλλη.

Αυτό που έχεις να κάνεις, είναι να αλλάξεις θέση στα καλώδια(αυτό που είναι αριστερά βάλτο δεξιά και αυτό που είναι δεξιά, βάλτο αριστερά).

Παράλληλα, κάποια στιγμή αντικατέστησε την κλασσική πρίζα με πρίζα για κλιπσάκι(δεν επείγει, αλλά κάντο όποτε μπορέσεις γιατί χάνεις σε δεδομένα με την κλασσική)...

-Η σύνδεση, είναι κάπως έτσι-

0300.jpg

Δημοσ.

windows 7 x64..Φιλε τα εκανα αυτα και εχω συνδεση κανονικοτατα..Και η συνδεση γινεται σε κλασικη πριζα.

καλό θα ήταν να αλλάξετε την πριζα και η σύνδεση με το δίκτυο να γίνεται απ΄ ευθείας με κλιπακι.

Πήγαινε στο κέντρο δικτύου και κοινης χρήσης από τον πίνακα ελέγχου.

Μετά αριστερα στο πλαίσιο επέλεξε τη διαχείρηση συνδέσεων δικτύου

Δεξι κλικ και ιδιοτητες στη συνδεση σου, ασυρματη ή τοπικη αν συνδεεσαι με καλωδιο στο router

Στο tab δικτυο κανε διπλο κλικ στο πρωτόκολλο συνδεση εκδοση 4

Επελεξε το χρηση των παρακατω διευθυνσεων διακομιστη DNS και βαλε ως προτιμωμενο το 8.8.8.8 και εφεδρικο το 8.8.4.4

Αν τα προβληματα συνεχιστουν τοτε σιγουρα να κανεις αλλαγη στις πριζες σου μιας και δεν ειναι απ' ευθείας σε κλιπακια και βλέπεις μετα αν το προβλημα συνεχιζεται ακομα

sargio01 εννοείς ότι έχει κανει λάθος σύνδεση στο splitter; Αν εννοείς αυτό τότε δε θα είχε καθόλου σύνδεση από την αρχή

Δημοσ.

sargio01 εννοείς ότι έχει κανει λάθος σύνδεση στο splitter; Αν εννοείς αυτό τότε δε θα είχε καθόλου σύνδεση από την αρχή

Αυτό εννοώ και το είπα επειδή είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα!

Ενώ απο την αρχή ήμουν οκ, ξαφνικά δεν είχα internet παρά μόνο όταν ήταν ανοιχτό το τηλέφωνο! Αφού επικοινώνησα με τον πάροχο(H.O.L), μου στείλανε τεχνικό στο σπίτι και έκανε αυτά που πρότεινα παραπάνω. Τότε η σύνδεση έφτιαξε αμέσως!

Ο τεχνικός μου πρότεινε και την αλλαγή της πρίζας...

Διευκρίνηση: Η σύνδεσή μου, ήταν οκ επί 3 χρόνια, μέχρι που επειδή άργησα χαρακτηριστικά να πληρώσω το λογαριασμό, μου κόψανε το internet(προειδοποιητικά, μέχρι να μου κόψουν γενικά το τηλέφωνο). Μόλις τον πλήρωσα και ενώ η επανασύνδεση του internet είχε ολοκληρωθεί, μου παρουσιάστηκε το συγκεκριμένο πρόβλημα...

Υ.Γ Τα καλώδια δεν τα πείραξα ποτέ, είχαν αραχνιάσει, να το πω έτσι!

Δημοσ.

Είχα και έχω ακόμα αυτά της φωτογραφίας.

Βάσει της ορολογίας, νόμιζα πως το splitter είναι αυτό που έχω. Διακλαδωτής, δεν είναι η απόδοσή του στα ελληνικά;

Δημοσ.

splitter (διαχωριστης) λεμε τη συσκευη που διαχωριζει τις συχνοτητες που χρησιμοποποιει το τηλεφωνο και το router. Αυτό που εχεις εγω διακλαδωτη το λεω τωρα αν ειναι και αυτος ο ορισμος που χρησιμοποιειται δεν ξερω.

Δημοσ.

Βασικά, το πρόβλημα του DAZ μου θυμίζει έντονα το δικό μου(απο τις ενδείξεις).

Γι αυτό και του πρότεινα αυτά ;) . Τώρα, splitter και διακλαδωτής κλπ, αυτά για τους τεχνικούς ^_^

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...