DAZ Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Λοιπον παιδια εδω και ενα μηνα περιπου μια στις τοσες οταν ανοιγω το pc συνηθως ενω ολα τα λαμπακια αναβουν κανονικα στο montem και και το δικτυο στη γραμμη εργασιων μου βγαζει πως εχει προσβαση δεν μου ανοιγει το google και οποιοδηποτε αλλο site. Πιο συγκεκριμενα περιμενα κανενα λεπτο και μετα μου λεει Αδυναμια συνδεσης. Πηρα στην cyta καμια 50νταρια φορες και μου λεγαν οτι η συνδεση μου δεν εχει προβλημα. Δοκιμασα απο την cmd να επικοινωνησω με το google και εποικινωνουσε κανονικοτατα χωρις απωλειες. Το προβλημα το αντιμετωπιζω συνηθως με συνεχομενες επανακεινησεις. Κατι αλλο που εχω παρατηρεισει ειναι οτι ενω επερνα στην cyta και μιλουσα για κανενα λεπτο μετα ''εφτιαχνε'' η συνδεση και οταν τους το ελεγα μου λεγανε πως ειναι τυχαιο αυτο ομως ειχε γινει αρκετες φορες. Εσεις τι λετε πως φταιει; Ευχαριστω εκ των προτερων...
disqualified Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Η πρωτη μου σκέψη θα ήταν να δεις μήπως έχεις τον browser σε εργασία χωρίς συνδεση. Βέβαια τα υπόλοιπα που έγραψες φαίνεται ότι μάλλον δεν είναι αυτό το πρόβλημα. Όταν λες επανεκκινήσεις, εννοείς στο PC ή στο router. Στο router φαντάζομαι
DAZ Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Η πρωτη μου σκέψη θα ήταν να δεις μήπως έχεις τον browser σε εργασία χωρίς συνδεση. Τι εννοει εδω ο ποιητης; Στο router φιλε...
disqualified Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Όπως είπα και πριν δεν είναι μάλλον αυτό το πρόβλημα σου, αλλά πηγαινε στον firefox πάτα το F10 και στο menu Αρχείο δες μήπως είιναι τικαρισμένο το "εργασία χωρίς σύνδεση"
disqualified Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Ετσι πρεπει να είναι. Δοκίμασε να βαλεις στο router σου το πιο πρόσφατο firmware
Dimgi Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Για DNS πρόβλημα μου φαίνεται εμένα. Έχεις δοκιμάσει να πας σε κάποιο site με την IP του και όχι με το domain name του?
disqualified Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Για να μην αλλάζεις τωρα DNS διακομιστή (οχι οτι ειναι τιποτα δυσκολο) την επομενη φορα που θα σου συμβει αυτο γραψε στη μπαρα διευθυνσεων του browser για παραδειγμα http://74.125.224.72/ Θα πρεπει να σε πεταξει στη σελιδα του google. Αν εχεις και τοτε προβλημα μαλλον δεν ειναι προβλημα DNS
DAZ Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Παιδια εκει που καθομουνα σηκωθηκα απο το pc και οταν ξαναγυρισα διαπιστωσα οτι δεν εχω συνδεση ετρεξα λοιπον την αντιμετωπιση προβληματων και μου βγαλε αποτελεσμα οτι o DNS δεν ανταποκρινεται εκανα ενα restart στο modem και εφτιαξε.Για τι το κανε τωρα αυτο στα καλα καθουμενα;
disqualified Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Όταν λες δεν είχες συνδεση, δεν υπηρχε η μπλε σφαιρα στη συνδεση στο system tray ή απλα δεν φόρτωνε η σελιδα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα