Deathmace Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Γνωρίζει κανένας τι αρχεία μπορεί να αναπαράγει από USB?
vierinia Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Γνωρίζει κανένας τι αρχεία μπορεί να αναπαράγει από USB? Σχεδόν τα πάντα, δεν μου έχει τύχει να μη παίζει κάτι
c_access Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Οποιος ψαχνει για 32 Full HD με δυνατοτητα αναπαραγωγης απο usb στα λεφτα της δεν υπαρχει αλλη. Τη εχω 2 μηνες και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος. Ψαχτε και λιγο τι γραφουν τα αναλογα φορουμ. Ολοι οσοι ασχολουνται με το σπορ αυτην προτεινουν για 32 Full HD.
Moderators matrixxx Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Moderators Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 ...Ολοι οσοι ασχολουνται με το σπορ αυτην προτεινουν για 32 Full HD. Για μονιτορ;
kalwdios Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Καλησπερα παιδια....... τελικα βρηκα και πηρα την Samsung LE32D550 και λεω να την χρησιμοποιησω ως monitor-tv...... αυτην την στιγμη εχω την Dell u2410 ως μονιτορ και λεω να παντρεψω την κατασταση με την Samsung....τι γνωμη εχετε;; εχει καποιος εμπειρια για χρηση της ως μονιτορ και τι αποψη εχει;;; ευχαριστω!
john_dr Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Μια χαρά είναι ως PC monitor. Απλά θα συνδέσεις το PC στην HDMI 1 ή στην VGA και θα την ονομάσεις (Source>tools>επεξεργασία ονόματος) "PC" ώστε να έχεις το μικρότερο δυνατό lag και την καλύτερη δυνατή απεικόνιση. Υ.Γ. Βέβαια δεν θα πας να πουλήσεις (υποθέτω) με την μία την Dell. Αν παίζεις games και μάλιστα fps θα πρέπει πρώτα να δεις αν η Dell είναι ποιο γρήγορη. Η Samsung είναι γρήγορη για TV, (μιλάω για το input lag) αλλά δεν έχω ιδέα αν είναι γρήγορη σε σχέση με monitor. Επίσης τσέκαρε αν σε βολεύει το πλάτος των 32'' για browsing, αν συνηθίζεις να είσαι μπροστά στην οθόνη και να σερφάρεις, αλλά και τα χρώματα αν σε απασχολεί κάτι τέτοιο. Μετά πες και σε μας(!!!) για να μάθουμε και εμείς (διότι εγώ πήγα κατευθείαν από CRT σε LCD TV οπότε δεν είμαι και ο πλέον ειδικός).
kalwdios Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 κατα αρχην ευχαριστω για την απαντηση...... δεν παιζω σχεδον καθολου παιχνιδια, θα της κανω χρηση μονο για ταινιες και σερφαρισμα για αυτο και ειπα να παντρεψω την κατασταση και με τηλεοραση! Αληθεια ξερει κανεις τι πανελ εχει η Samsung LE32D550;;
john_dr Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Για ταινίες και σερφάρισμα είναι μια χαρά. Κάτι επιπλέον χρήσιμο είναι και το PiP που διαθέτει. Μπορείς να ανοίξεις ένα παραθυράκι σε μια γωνία της TV και να βλέπεις/ακούς κάποιο TV πρόγραμμα όσο σερφάρεις στο internet. Για το panel ίσως λίγο googling?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα