hurin Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Και σε εμένα που την παρήγγειλα πριν από μιάμιση ώρα μου έβγαζε παραλαβή μόνο σε συγκεκριμένα(κυρίως μεγάλα) και σχετικά λίγα (4-5 σε ακτίνα 30 χλμ από το ταχυδρομικό κώδικα που έδωσα)καταστήματα του Κώτσου εντός Αττικής. Οπότε μάλλον μιλάμε σίγουρα για στοκ καταστημάτων ίσως και εκθεσιακά. Στην τηλεφωνική εξυπηρέτηση που πήρα για ν επιβεβαιώσω ότι δεν θα πάω τζάμπα ο ευγενέστατος υπάλληλος μου είπε ότι από ότι είδε στο σύστημα δεν είναι εκθεσιακή αλλά πιο σίγουρα θα μου πουν από το κατάστημα. Στο κατάστημα των Μελισσίων όπου παρέλαβα τη δικιά μου, έψαχνε 15 λεπτά η κοπέλα στην αποθήκη να τη βρει και την έφερε σε σκονισμένη κούτα! Πόσο καιρό άραγε "σάπιζε" στην αποθήκα?!
karetsos Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Στο κατάστημα των Μελισσίων όπου παρέλαβα τη δικιά μου, έψαχνε 15 λεπτά η κοπέλα στην αποθήκη να τη βρει και την έφερε σε σκονισμένη κούτα! Πόσο καιρό άραγε "σάπιζε" στην αποθήκα?! καλά τι μπορεί να πάθει μέσα στο κουτί της; άντε να την φάνε τα ποντίκια... αλλά αυτό θα φαινόταν....
mc01319 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Εγω παλι που την πηρα απο Αμπελοκηπους, το κουτι ηταν σε αριστη κατασταση, όπως και η τηλεοραση.
SV1EOD Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Τέλος και αυτή η προσφορά. Πρέπει να διαβάζει πολύς κόσμος τις προσφορές εδώ. Αν προσέξετε το διάγραμμα της τιμής στον skroutz η τιμή έχει κατέβει από τις 21/05. Εγώ άνοιξα το θέμα στις 25/05. 4 ημέρες υπήρχε και την πέμπτη που γράφτηκε στο ινσόμνια μέσα σε ένα 24άωρο ξεστοκάρισε ο Κώτσος. Και να πω ότι ήταν καμμία τρελλή προσφορά; 10-15 ευρώ παραπάνω την είχαν άλλα μαγαζιά πριν 2-3 εβδομάδες.
john_dr Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Καλά δεν είναι μόνο το insomnia. Πολύ αξία δίνουμε γενικότα στα forum. Πολύς κόσμος που ψάχνεται για 32'' fullhd TV βλέποντας αυτό το μοντέλο σε αυτή τη τιμή, είτε online είτε σε κάποιο υποκατάστημα και μάλιστα σε μεγάλη αλυσίδα και όχι κάποιο μαγαζάκι σε κάποια τρύπα, εννοείται ότι το χτυπάει με την μία. Και εγώ αν δεν την είχα πάρει πριν 1 μήνα (στα 294€) με το που την έβλεπα στο skroutz να πέφτει κάτω από 280€ την είχα χτυπήσει με την μία. EDIT Όπου είχε κάτω από 300€ εξαφανίστηκε στο skroutz. Χαμηλότερη τιμή με απόθεμα στα 329€ παρακαλώ (τιμή που μάλλον δεν την κάνει και τόσο συμφέρουσα αγορά)
dhmak Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 .αμώτο την έχασα και αυτόν τον καιρό ψάχνω για 32άρα αλλα με κάπως λιγοστά χρήματα 240€. Άν βρεθεί καμια τέτοια προσφορά που δέν το βλέπω θα εχώ κάνει την τύχη μου. Τί λέτε θα βρεθεί, τώρα σύντομα ;; Μπά ε ;;
HERTHAN Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Τί λέτε θα βρεθεί, τώρα σύντομα ;; Μπά ε ;; Ετσι οπως ειναι η φαση γενικως με ολες τις επιχειρησεις ολα να τα περιμενεις. Προσφορες θα παιζουν συνεχεια το θεμα ειναι να προλαβεις.
john_dr Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 .αμώτο την έχασα και αυτόν τον καιρό ψάχνω για 32άρα αλλα με κάπως λιγοστά χρήματα 240€. Άν βρεθεί καμια τέτοια προσφορά που δέν το βλέπω θα εχώ κάνει την τύχη μου. Τί λέτε θα βρεθεί, τώρα σύντομα ;; Μπά ε ;; Η 32LK450 αν δεν κάνω λάθος είναι η αντίστοιχη προς αυτό το μοντέλο της Samsung πρόταση της LG. Ψάχνεις και αυτή. Αλλά για 240€ μόνο αν δεν σε ενδιαφέρει να είναι κάποια γνωστή μάρκα ή να είναι fullhd.
SV1EOD Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Καλά δεν είναι μόνο το insomnia. Πολύ αξία δίνουμε γενικότα στα forum. Πολύς κόσμος που ψάχνεται για 32'' fullhd TV βλέποντας αυτό το μοντέλο σε αυτή τη τιμή, είτε online είτε σε κάποιο υποκατάστημα και μάλιστα σε μεγάλη αλυσίδα και όχι κάποιο μαγαζάκι σε κάποια τρύπα, εννοείται ότι το χτυπάει με την μία. Και εγώ αν δεν την είχα πάρει πριν 1 μήνα (στα 294€) με το που την έβλεπα στο skroutz να πέφτει κάτω από 280€ την είχα χτυπήσει με την μία. EDIT Όπου είχε κάτω από 300€ εξαφανίστηκε στο skroutz. Χαμηλότερη τιμή με απόθεμα στα 329€ παρακαλώ (τιμή που μάλλον δεν την κάνει και τόσο συμφέρουσα αγορά) Το να διαβάζουν πολλοί ένα χ φόρουμ δεν ξέρω αν του δίνει ιδιαίτερη αξία. Παρατήρηση ενός γεγονότος έκανα. Δεν ξέρω αν και πόσοι την είχαν δει την τιμή της τηλεόρασης πριν το γράψω εδώ αλλά το ότι ήταν 4 μέρες στον skroutz στον πάτο της τιμής που είχε ποτέ και από την στιγμή που γράφτηκε εδώ τελείωσε από το site του Κώτσου σε ένα 24άωρο είναι γεγονός. Τώρα αν ήταν σύμπτωση ή είχε σχέση δεν μπορώ να το ξέρω. Υ.Γ. Παρέλαβα την δική μου το Σάββατο το πρωί από το κατάστημα στα Σπάτα. Στην κούτα της σφραγισμένη. Επειδή όμως είχε βγει από το site ρώτησα αν υπήρχε και άλλο κομμάτι σαν πιθανός ενδιαφερόμενος. Η κοπέλα στο ταμείο μου είπε ότι στο σύστημα φαίνονται 2 κομμάτια στο κατάστημα οπότε λογικά υπήρχε άλλο ένα εκθεσιακό. Αυτό ενώ στο site δεν υπάρχει. Συνεπώς αν υπάρχουν και άλλοι που θέλουν να την αγοράσουν μπορούν να πάνε σε ένα κατάστημα του Κώτσου και να την ζητήσουν με τον κωδικό της(105136) ίσως να είναι τυχεροί. Παρακάτω ο σύνδεσμος από την cache του γούγλη με την τιμή πριν την ρίξει ο Κώτσος: http://webcache.goog...k&client=ubuntu EDIT Όπου είχε κάτω από 300€ εξαφανίστηκε στο skroutz. Χαμηλότερη τιμή με απόθεμα στα 329€ παρακαλώ (τιμή που μάλλον δεν την κάνει και τόσο συμφέρουσα αγορά) EDIT Είχε για αρκετό καιρό γύρω στα 290-295 ευρώ και μετάνιωσα που δεν την αγόρασα όταν από αυτή την τιμή πήδηξε στα 329 επειδή την παρακολουθούσα αρκετό καιρό έχοντας όμως το περιθώριο να αγοράσω τηλεόραση μέχρι τέλος Ιουλίου που θα την χρειαζόμουν. Φάνηκα τυχερός όμως με το ξεστοκάρισμα του Κώτσου. Στα 330 χωρίς να είναι κακή δεν είναι και τόσο συμφέρουσα όπως λες και εσύ. Συμφέρουσα θεωρώ την παρακάτω στα 440 ευρώ αυτή την στιγμή: http://www.skroutz.g...E32EH5450W.html Είναι βέβαια 140 ευρώ πάνω από το ψυχολογικό όριο των 300 ευρώ αλλά μιλάμε για 100Hz(ξέρει κανείς αν είναι αληθινά ή μαρκετινίστικα) , smart TV και δώρο μία φωτογραφική μηχανή που δεν ξέρω αν αξίζει αλλά 120 ευρώ τα έχει στην αγορά αυτήν την στιγμή. http://www.skroutz.g...msung-ST77.html
dhmak Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Καλησπέρα τί λέτε για την LG 32CS460, να την πάρω αξίζει, νομίζω την έχει σε πολύ καλή τιμή σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό. Βέβαια απ' ότι βλέπω στα χαρακτηριστικά της, δέν είναι και η πίο πράσινη απο θέμα κατανάλωσης ενέργειας, σε σύγκριση ας πούμε με την SAMSUNG UE32EH5000 32'' LED LCD TV FULL HD BLACK ((μάλλον ότι γλυτώσεις στην τιμη θα το δώσεις πολλαπλάσιο (σε βάθος χρόνου) στη ΔΕΗ)) Άν αξίζει σάν προσφορά να ανοίξουμε δικό της θέμα.
hurin Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Δεν μπορώ να τη ρυθμίσω με τίποτα, η εικόνα σε τηλεοπτικό σήμα έχει μια θολούρα. Με τι ρυθμίσεις την έχετε?
john_dr Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Καλησπέρα τί λέτε για την LG 32CS460, να την πάρω αξίζει, νομίζω την έχει σε πολύ καλή τιμή σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό. Βέβαια απ' ότι βλέπω στα χαρακτηριστικά της, δέν είναι και η πίο πράσινη απο θέμα κατανάλωσης ενέργειας, σε σύγκριση ας πούμε με την SAMSUNG UE32EH5000 32'' LED LCD TV FULL HD BLACK ((μάλλον ότι γλυτώσεις στην τιμη θα το δώσεις πολλαπλάσιο (σε βάθος χρόνου) στη ΔΕΗ)) Άν αξίζει σάν προσφορά να ανοίξουμε δικό της θέμα. Για 32'' μιλάμε και για 40 άντε 50 watt διαφορά και μάλλον πολλά λέω για τυπική λειτουργία. Δεν ξέρω πόσα χρόνια θα πρέπει να είναι αναμμένη η TV για να καλύψει την διαφορά των 100€. Το ερώτημα είναι για ποιο λόγο θέλεις την TV και εδώ που ρωτάς κακώς ρωτάς. Φτιάξε ένα θέμα στο ανάλογο subforum του insomnia και ζήτα να σου προτείνουν μια TV. Εδώ μιλάμε για μια πολύ συγκεκριμένη προσφορά.
john_dr Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 .αμώτο την έχασα και αυτόν τον καιρό ψάχνω για 32άρα αλλα με κάπως λιγοστά χρήματα 240€. Άν βρεθεί καμια τέτοια προσφορά που δέν το βλέπω θα εχώ κάνει την τύχη μου. Τί λέτε θα βρεθεί, τώρα σύντομα ;; Μπά ε ;; Μου έσκασε mail από Mediamarkt. Αύριο θα την έχουν 269€ http://www.mediamarkt.gr/mcs/special/tzabas_may,19701,prod.html
tsobanakis Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Αύριο 30/05/2012 το Mediamarkt την δίνει 269 ευρια. Καλή τιμή... και άλλα 50 ευρώ το stickaki wifi...μια χαρά Oups με προλαβες john_dr
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα