kalantas Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Λοιπον επειδη το κνητακι μου τα επαιξε λεω να παρω ενα καινουριο... Βασικα αυτο που σκεφτομαι ειναι να παρω κατι να κανω τηνδουλεια μυ για κανα χρνο κ μετα να παρω iphone4s οταν θαχουν φτηνηνει τα μεταχειρισμενα γυρω στα 200 και δε θα αναγκαζομαι να το προσεχω σαν τα ματια μου λογο τιμης... Λοιπον εχουμε και λεμε.. Τι με ενδιαφερει: Να εχει gps και να λειτουργει καλα και φυσικα χωρις ιντερνετ (να μπορω να περασω κ αλλα προγραμματα ιδανικα) Να εχει καλη καμερα 3 mp και ιδανικα 5 Να εχει wifi αν κ νομιζω οτι πλεον ολα εχουν Ιδανικα να δεχεται το κλασικο jack ακουστικων Ιδανικα να εχει μπροστα καμερα Και ιδανικα να δεχεται δυο καρτες... Εχω δει αυτο το samsung duo αλλα δε μου αρεσει. Λοιπον δεχομαι τις προτασεις σας, μεχρι 150 και ιδανικα γυρω στα 100.. Διπυρινο επεξεργαστες 1000 mhz και τετοια δε με νοιαζουν, αρκει το gps να πηγαινει καλα δε νομιζω να χρησιμοποιησω πιο βαρια εφαρμογη. Ουτε και σκοπευω νανεχω gps ενω ακουω μουσικηνκαι σερφαρω στο ιντερνετ Ευχαριστω εμ των προτερων
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα