Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε ρώτησα γιατί στο Γερμανικό Amazon το έχουν 439 ευρώ αυτή τη στιγμή και η προ-παραγγελία του A700 είναι μόλις 479 ευρώ!

Αλλά έχουν ΜΑΠΑ οθόνες και τα 2, σε αντίθεση με τα τάμπλετς της Asus (π.χ 499 ευρώ το tf300 με IPS οθόνη + μαζί με Docking Keyboard )

Το πληκτρολόγιο όμως είναι γερμανικό ή αγγλικό ?

Και το σύστημα γενικότερα, το ICS είναι στα γερμανικά ? Αν ναι, μπορεί να γίνει αλλαγή χωρίς root ?

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το πληκτρολόγιο όμως είναι γερμανικό ή αγγλικό ?

Και το σύστημα γενικότερα, το ICS είναι στα γερμανικά ? Αν ναι, μπορεί να γίνει αλλαγή χωρίς root ?

Την γλώσσα την επιλέγεις εσύ! Χωρίς Root!

Δημοσ.

λοιπον ενω το παρηγγειλα απο τους πρωτους και ενω το προιον απο διαθεσιμο, εγινε "εξαντλημενο" και ξανα διαθεσιμο, μου ακυρωσαν την παραγγελια λογω του οτι "ο προμηθευτης δε το φερνει πλεον".

Νομιζω ειναι το λιγοτερο γελοιο να υπαρχουν τετοιες συμπεριφορες και να μου λενε πως το συστημα δεν εχει χ κομματια και δεχεται χ παραγγελιες, αλλα οι το συστημα εχει χ κομματια αλλα "λανθασμενα" δεχεται ψ παραγγελιες.

Θα προβω αμεσα σε καταγγελια στο ινκα και θα ζηταω προστιμο για παραπλανητικη διαφημιση. Οταν αλλαξε η τιμη το αγορασα σχεδον και για 4 ημερες ηταν διαθεσιμο προς παραγγελια.... Αμαζον και μονο απο εδω και περα για εμενα...

Δημοσ.

λοιπον ενω το παρηγγειλα απο τους πρωτους και ενω το προιον απο διαθεσιμο, εγινε "εξαντλημενο" και ξανα διαθεσιμο, μου ακυρωσαν την παραγγελια λογω του οτι "ο προμηθευτης δε το φερνει πλεον".

Νομιζω ειναι το λιγοτερο γελοιο να υπαρχουν τετοιες συμπεριφορες και να μου λενε πως το συστημα δεν εχει χ κομματια και δεχεται χ παραγγελιες, αλλα οι το συστημα εχει χ κομματια αλλα "λανθασμενα" δεχεται ψ παραγγελιες.

Θα προβω αμεσα σε καταγγελια στο ινκα και θα ζηταω προστιμο για παραπλανητικη διαφημιση. Οταν αλλαξε η τιμη το αγορασα σχεδον και για 4 ημερες ηταν διαθεσιμο προς παραγγελια.... Αμαζον και μονο απο εδω και περα για εμενα...

Όπως και με πολλά άλλα καταστήματα αν μπορείς πας και να το παίρνεις από εκεί το συντομότερο δυνατόν. Οι Online παραγγελίες ελέγχονται μετά από 1-2-3 μέρες (ανάλογα) που σε αυτό το διάστημα πολλά γίνονται. Παραλίγο να την πάθω παλαιότερα (καλά που πήρα τηλέφωνο στη τύχη) και έμαθα.

Δημοσ.

Εγω το εκανα παραγγελια ονλαιν την παρασκευη το απογευμα σε ασπρο στο μιντια μαρκτ περιστεριου και σαββατο μεσημερι με πηραν τηλ να παω να το παραλαβω. Και αν και ειναι καινουριο σκεφτομαι το ρουτ....τι λετε;

Δημοσ.

Όπως και με πολλά άλλα καταστήματα αν μπορείς πας και να το παίρνεις από εκεί το συντομότερο δυνατόν. Οι Online παραγγελίες ελέγχονται μετά από 1-2-3 μέρες (ανάλογα) που σε αυτό το διάστημα πολλά γίνονται. Παραλίγο να την πάθω παλαιότερα (καλά που πήρα τηλέφωνο στη τύχη) και έμαθα.

αυτο δεν ειναι σοβαρη αντιμετωπιση του καταναλωτη απο σωστο μαγαζι, φιλε μου. Τι παει να πει ελεγχονται μετα απο 1-3 μερες? να κοψουν το κεφαλι τους να μου βρουν το item, απο τη στιγμη που ηταν διαθεσιμο οταν το παρηγγειλα, θα πρεπε να δεσμευω αυτοματα ενα item. Οπως κανουν τα σοβαρα μαγαζια τυπου αμαζον, ακομα και να χει τελειωσει το στοκ αμεσα, κατοχυρωνεις την τιμη και αμεσως μολις παραλαβουν σου το στελνουν. Τι να λεμε τωρα, μην ασχολειστε, απο Ελλαδα μονο προσφορες χτυπαμε, τακτικες σοβαρες αγορες απ εξω και ησυχαζει το κεφαλακι μας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...