Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω ψηθει να το παρω ρε πουστη μου...τι λετε?το πρωτο μου ταμπλετ θα ειναι.

Εγώ το πήρα εδώ και κανά 2 εβδομάδες και μετά απο πέρασμα 4 custom Roms το έφερα στα μέτρα μου με πολλά καλούδια πλέον . Δεν πιστεύω να το μετανιώσεις μια που πριν απο αυτό είχα κινεζιά , Archos 80 G9 250 Gb , Ipad 1 και μετά Ipad 3 και μπορώ να σου πώ οτι με τις roms που υπάρχουν το κάνεις οτι θές . Για την τιμή του που λέτε δεν αξίζει να μπλέξεις με άλλα πίστεψε με ! Custom Roms ++++ :mrgreen:

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ποια περασες φιλαρακι? Εγω σκεφτομαι να δοκιμασω την overcome στο p7500 αλλα δεν βρηκα ακομα unroot για το δικο μου και δε θελω να δοκιμασω μηπως χασω την εγγυηση

Δημοσ.

Δεν λέω ότι είναι άχρηστο το 3g σε ένα tablet. Θεωρώ απλά ότι δεν αξίζει να δώσει κανείς συνήθως τουλάχιστον € 100 παραπάνω για να το έχει, εάν δεν το χρειάζεσαι απαραίτητα, πέρα από επαγγελματικούς λόγους βέβαια.

Ακούστε σκηνικό σήμερα:

Φέυγω από τη δουλειά και σταματάω σε έναν Κotsovolo. Τους ρωτάω αν έχουν καμμία προσφορά σε tablets και μου λένε όχι.:D

Τους λέω δεν μπορεί, αφού μέσα στο site σας υπάρχει το Galaxy Wifi 16gb στα € 249 και τους το δείχνω σ' ένα Ipad που είχαν στην έκθεση. Αφού το βλέπουν τότε ξύπνησαν και μου λένε, "ναι, να δούμε που έχει διαθεσιμότητα". Αν και είχαν εκεί ένα ίδιο αλλά σε μαύρο χρώμα, μου είπαν, ότι αυτό δε συμπεριλαμβάνεται στην προσφορά. Τους ρωτάω γιατί και μου λένε "γιατί είναι μαύρο" και βάζω τα γέλια.

Μετά κοιτάζει για διαθεσιμότητα σε καταστήματα, βλέπει ότι υπάρχουν 1 ή 2 κομμάτια σε κάποια καταστήματα, παίρνει τηλ. σ' αυτά και τι της λένε: "Είναι εκθεσιακά ανοιγμένα". ;)

Παιδιά όπως καταλαβένετε:Ζήτω ο Κωτσόβολος!

Βέβαια μετά από καμιά ώρα το βγάλανε από το site τους. Αυτά για τις προσφορές από το μπακάλικο ηλεκτρονικών Kotsovolos...

Δημοσ.

Ποια περασες φιλαρακι? Εγω σκεφτομαι να δοκιμασω την overcome στο p7500 αλλα δεν βρηκα ακομα unroot για το δικο μου και δε θελω να δοκιμασω μηπως χασω την εγγυηση

Πέρασα την aokp_p4wifi_build 36 που ειναι Ics αλλά χωρις να δουλευει η καμερα , την

GalaxyTask 14 , CleanRom 1.4 και κατέληξα για την ώρα στην Overcome_10.1_Series_v2.3.1_P7510_Full . Εχω το wifi μονο μοντελο και σε αυτην δουλευει οτι δοκίμασα καλά με Kernel custom , overclock 1.4 Ghz , Xbox usb controller , fat32 sticks , κτλ . Καλό ψάξιμο !!! :mrgreen:

Δημοσ.

Θα ακουστω κουραστικός αλλά όταν μιλάμε για tablet υπάρχει μόνο το ipad δυστηχως. Όλα τα άλλα είναι πεταμένα λεφτά

Δημοσ.

Ακούγεσαι κουραστικός. Αν δεν αιτιολογείς την προσωπική σου γνώμη, παρακαλώ επέστρεψε στην troll cave σου.

Δημοσ.

Εγω συμφωνω πως ειναι το καλυτερο αλλα λες οσοι αγοραζουν κατι αλλο να το κανουν λογω του οτι δε γνωριζουν ή επειδη δε βγαινουν οικονομικως? Αν ειναι να διαλεξεις galaxy tab ή τιποτα νομιζω η απαντηση ειναι προφανης. Επισης το οτι το ipad ειναι κορυφαιο δε σημαινει πως το αλλο ειναι για τα σκουπιδια. Μιλαμε για tablet των 800 ευρω 1 χρονο πριν, με κορυφαια οθονη, πολυ πολυ καλο hardware και κυριως υπαρξει 3g.

Δημοσ.

Ε όχι και χωρίς 3g τι να το κάνεις! Οι περισσότερες καφετέριες, ξενοδοχεία, δημόσια μέρη έχουν πλέον wifi.Ειδικά αν πας και κανά ταξιδάκι στο εξωτερικό σχεδόν παντού υπάρχει. Μη μου πεις ότι έξω θα βάλεις την καρτούλα sim του κινητού σου! Ακόμα κι εδώ δεν θα 'θελα να χω το άγχος να βγάλω τη sim, να τη βάλω μέσα στο tablet και να τρέμω πόσα mb θα κατεβάσω! Δε λέω, ωραίο το 3G, αλλά όχι και τόσο απαραίτητο για κάποιους που περιστασιακά θέλουν να χρησιμοποιήσουν ένα tablet και δεν είναι φυσικά βασικό μέρος της δουλειάς τους.

Δε ξέρω που κυκλοφορείτε εσεις ρε μάγκες, αλλά εγώ στο κέντρο που κυκλοφορώ έχει χιλιάδες ασύρματα δίκτυα αλλά είτε είναι κλειδωμένα (μη μπούμε στη λογική του ξεκλειδώματος, έτσι?) είτε τα ελεύθερα δεν σε αφήνουν να συνδεθείς (επιτρέπουν συγκεκριμένη mac address).

Εγώ συγνώμη αλλά οταν πάω για καφέ(σπανίως πλέον τόσο που έχει πάει!) δεν κάθομαι να σερφάρω αλλά μιλάω με τη παρέα μου!!!

Στο εξωτερικό δε πηγαίνω αλλά κι αν πήγαινα εννοείται ότι δε θα χρησιμοποιούσα τη κάρτα sim, αλλά το wifi! Το 3g ξέρεις έχει ΚΑΙ wifi!

Τέλος στο κινητό μου (nokia n8) κατέβασα το joikuspot για να το κάνω hot spot, αλλά η σύνδεση ήταν πιο αργή και απο την pstn που είχα πριν 10 χρόνια! Γι' αυτό και κατέληξα στη λύση του 3g μιας και η διαφορά του απο το απλό xoom wifi ήταν μόλις 40 ευρώ (απο τη προσφορά του media markt πάλι).

Δημοσ.
Ακούγεσαι κουραστικός. Αν δεν αιτιολογείς την προσωπική σου γνώμη' date=' παρακαλώ επέστρεψε στην troll cave σου.[/quote']

Μάλιστα όποιος υποστηρίξει προϊόν της apple είναι troll. Δεν θα κάτσω να κάνω και καμία τρελή ανάλυση απλά δες το συμβαίνει σήμερα στην αγορά των tablet και αν υπάρχει κάτι καλύτερο από το ipad.... Η αγορά είναι ο πιο αμειλικτος κριτής.

Δημοσ.

Δε ξέρω που κυκλοφορείτε εσεις ρε μάγκες, αλλά εγώ στο κέντρο που κυκλοφορώ έχει χιλιάδες ασύρματα δίκτυα αλλά είτε είναι κλειδωμένα (μη μπούμε στη λογική του ξεκλειδώματος, έτσι?) είτε τα ελεύθερα δεν σε αφήνουν να συνδεθείς (επιτρέπουν συγκεκριμένη mac address).

Εγώ συγνώμη αλλά οταν πάω για καφέ(σπανίως πλέον τόσο που έχει πάει!) δεν κάθομαι να σερφάρω αλλά μιλάω με τη παρέα μου!!!

Στο εξωτερικό δε πηγαίνω αλλά κι αν πήγαινα εννοείται ότι δε θα χρησιμοποιούσα τη κάρτα sim, αλλά το wifi! Το 3g ξέρεις έχει ΚΑΙ wifi!

Τέλος στο κινητό μου (nokia n8) κατέβασα το joikuspot για να το κάνω hot spot, αλλά η σύνδεση ήταν πιο αργή και απο την pstn που είχα πριν 10 χρόνια! Γι' αυτό και κατέληξα στη λύση του 3g μιας και η διαφορά του απο το απλό xoom wifi ήταν μόλις 40 ευρώ (απο τη προσφορά του media markt πάλι).

Συγνώμη φίλε μου.Εσύ τότε το tablet για πού το θες? Για το τρόλευ ή για το λεωφορείο? ΄Ή για να πας στο περίπτερο? Ή θα κάτσεις μεσα στο αμάξι να το χρησιμοποιείς? Δεν στη λέω.Πρακτικά προσπαθώ να καταλάβω πού το χρησιμοποιείς.Σίγουρα βέβαια, αν πας για δουλειά κάπου και θες το tablet δεν μπορείς να ποντάρεις στα wifi.

Δημοσ.

Μάλιστα όποιος υποστηρίξει προϊόν της apple είναι troll. Δεν θα κάτσω να κάνω και καμία τρελή ανάλυση απλά δες το συμβαίνει σήμερα στην αγορά των tablet και αν υπάρχει κάτι καλύτερο από το ipad.... Η αγορά είναι ο πιο αμειλικτος κριτής.

ναι σε ενα θεμα για μια προσφορα αυτο είναι τρολαρισμα καθαρα, όπως και αυτο που κανω εγω τωρα. Προσπαθώ να το αποφεύγω αλλά μερικές φορές υποκύπτω. Το post σου δεν εχει καμια χρησιμοτητα. Ναι το ipad ειναι το καλυτερο απο πλευρας ποιοτητας αυτο ειναι το προφανες, αλλα για καποιον που θελει 3G και flash (για οποιονδηποτε λογο το θελει και οχι μονο για διασκεδαση) αποτελεί πολυ καλη αγορα στα 300€

Δημοσ.

Ναι το ipad ειναι το καλυτερο απο πλευρας ποιοτητας αυτο ειναι το προφανες, αλλα για καποιον που θελει 3G και flash (για οποιονδηποτε λογο το θελει και οχι μονο για διασκεδαση) αποτελεί πολυ καλη αγορα στα 300€

:cry:

Τώρα πέφτεις και εσύ σε παράπτωμα. Το έχεις δεί από κοντά το 10.1 ? Μια χαρά ποιότητα έχει και σε σχέση με τα ipad 2-3 είναι και ελαφρύτερο. Μην ξεχνάς όταν βγήκε είχε 800 ευρώ ενώ το ipad ήταν φτηνότερο.

Δημοσ.

Ή θα κάτσεις μεσα στο αμάξι να το χρησιμοποιείς?

Το βρήκες!!! Μέσα στο αμάξι όσο περιμένω τα παιδιά μου να τελειώσουν τις δραστηριότητές τους έχω το tablet είτε για να δουλεύω είτε για να σκοτώνω την ώρα μου! Και εκεί που περιμένω δεν έχει κανένα ελεύθερο δίκτυο, και ούτε γουστάρω να χώνω 5 ευρώ τη φορά για να πηγαίνω σε καφετέρια με ελεύθερη πρόσβαση γιατί με 10 ευρώ το μήνα έχω 1gb internet.

Στο σπίτι μου απο το καναπέ του σπιτιού μου εννοείται ότι συνδέομαι με το router του σπιτιού μου.

Η διαφορά άλλωστε της τιμής ήταν 40 ευρώ (399 αντί για 359), γιατί να το κάνω Μπεν Χουρ για 40 γιούργια???

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...