Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σήμερα πήρε το μάτι μου σε μία διαφήμιση νομίζω της media markt το samsung tablet 10,1' (δεν γνωρίζω ακριβώς ποιο μοντέλο γιατί μισοκοιμόμουν!) στα 299 Ευρώ. Δεν ξέρω πολλά από tablets αλλά ακούγεται καλή προσφορά για όσους ενδιαφέρονται.

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πρόκειται για ξεστοκάρισμα (η αρχή έγινε με την προσφορά του Γερμανού/Eurobank).

Δεν θεωρώ ότι είναι καμιά τρελλή προσφορά, ειδικά τώρα που έχουν βγει tablet με Τegra 3 στα 399 (Acer a510).

To Galaxy το έπαιξα λίγο στα Media Markt. Λίγο sluggish (όχι τόσο ομαλή κύλιση όπως στο Ipad) μου φάνηκε!

Επιπλέον το προσραμοσμένο Android της Samsung μου κάνει λίγo "παιδικό".

Θα πάω μάλλον για τίποτα άλλο...

Δημοσ.

Η επίσημη τιμή της ACER για το Α510 είναι 399,00 για 32GB, π.χ. Amazon Γερμανίας!

Άσχετα που έχουν κάποια θέματα ακόμη με τη διαθεσιμότητα.

300,00 € δεν είναι λίγα για το Galaxy, αν αναλογιστείς ότι είναι tablet περασμένης γενιάς, το οποίο θα πάρει το πολύ ακόμη μια ενημέρωση, ήτοι της ICS.

Προτιμώ να δώσω κάτι παραπάνω για μια πιο future proof λύση, πάνω στην οποία θα μπορώ να παίζω και παιχνίδια του Tegra Zone, ειδικά σχεδιασμένα για Tegra 3.

Δημοσ.

Λίγο sluggish (όχι τόσο ομαλή κύλιση όπως στο Ipad) μου φάνηκε!

Μμμμ... λάθος κριτήριο για σύγκριση. Αν θες να το συγκρίνεις με το ipad, δεν θα συγκρίνεις τον launcher του Samsumg (που έχει ένα σωρό widgets και γραφικά) με το Springboard του iPad (που έχει μόνο εικονίδια), αλλά το springboard με το App Drawer του Samsung.

Δημοσ.

Η επίσημη τιμή της ACER για το Α510 είναι 399,00 για 32GB, π.χ. Amazon Γερμανίας!

Άσχετα που έχουν κάποια θέματα ακόμη με τη διαθεσιμότητα.

Σε ρώτησα γιατί στο Γερμανικό Amazon το έχουν 439 ευρώ αυτή τη στιγμή και η προ-παραγγελία του A700 είναι μόλις 479 ευρώ!

Αλλά έχουν ΜΑΠΑ οθόνες και τα 2, σε αντίθεση με τα τάμπλετς της Asus (π.χ 499 ευρώ το tf300 με IPS οθόνη + μαζί με Docking Keyboard )

Δημοσ.

Σε ρώτησα γιατί στο Γερμανικό Amazon το έχουν 439 ευρώ αυτή τη στιγμή και η προ-παραγγελία του A700 είναι μόλις 479 ευρώ!

Αλλά έχουν ΜΑΠΑ οθόνες και τα 2, σε αντίθεση με τα τάμπλετς της Asus (π.χ 499 ευρώ το tf300 με IPS οθόνη + μαζί με Docking Keyboard )

Το έχει τόσο γιατί δεν το πουλάει απ' ευθείας το Amazon, αλλά κάποιος τρίτος προμηθευτής που έτυχε να έχει ακόμη 2 κομμάτια. Αλλιώς παντού το έχουν 399,00. Όσο για τις οθόνες μια χαρά είναι του Α510 και ακόμη καλύτερη του Α700, επίσης σε σούπερ τιμή γι' αυτά που προσφέρει.

Όσο για το TF300, καλό αλλά με χαλάει λίγο το πλαστικό στο πίσω μέρος. Σε διάφορα Test όλοι δίνουν το Α510 καλύτερο από το Tf300, λόγω θύρας USB πάνω στο Tablet (και όχι στο dock) και λόγω καλύτερης αυτονομίας 12 ώρες και εδώ χωρίς dock.

Όλα αυτά απλά τα γράφω για να σας πω, ότι δεν είναι καμμία τρελλή ευκαιρία το Galaxy, το οποίο δεν παίρνει καν επέκταση μνήμης (παρά μόνο με κάποιo πρόσθετο αντάπτορα). Στα 250,00 θα το σκεφτόμουν, τώρα όχι!!!

Δημοσ.

Όλα αυτά απλά τα γράφω για να σας πω, ότι δεν είναι καμμία τρελλή ευκαιρία το Galaxy, το οποίο δεν παίρνει καν επέκταση μνήμης (παρά μόνο με κάποιo πρόσθετο αντάπτορα). Στα 250,00 θα το σκεφτόμουν, τώρα όχι!!!

Μια χαρά είναι το Galaxy για 300 ευρώ. Φοβερή οθόνη - πολύ καλή αυτονομία (με wi-fi το έχω δουλέψει κοντά 18 ώρες). Επίσης μέσα στο καλοκαίρι θα βγεί αναβάθμιση σε ics. Τώρα για επέκταση μνήμης με 20 ευρώ παίρνεις τον αντάπτορα αλλά και τα 16GB είναι οκ! Μήν ξεχνάς ότι όταν βγήκε τον Σεπτέμβριο του 2011 είχε 800 ευρώ.

Δημοσ.

Το έχει τόσο γιατί δεν το πουλάει απ' ευθείας το Amazon, αλλά κάποιος τρίτος προμηθευτής που έτυχε να έχει ακόμη 2 κομμάτια. Αλλιώς παντού το έχουν 399,00. Όσο για τις οθόνες μια χαρά είναι του Α510 και ακόμη καλύτερη του Α700, επίσης σε σούπερ τιμή γι' αυτά που προσφέρει.

Όσο για το TF300, καλό αλλά με χαλάει λίγο το πλαστικό στο πίσω μέρος. Σε διάφορα Test όλοι δίνουν το Α510 καλύτερο από το Tf300, λόγω θύρας USB πάνω στο Tablet (και όχι στο dock) και λόγω καλύτερης αυτονομίας 12 ώρες και εδώ χωρίς dock.

Μαζί σου είμαι κι εγώ, δεν αξίζει το Samsung στα 299!

Δημοσ.

ΤΟ θεμα είναι αν ειναι καλη προσφορα ή οχι.. Και δεν είναι κατι το τρομερο όταν μέχρι και στον Κωτσοβολο το βρισκεις στην ιδια τιμη ..

Προσωπικά και εγώ μαζι σας είμαι ..Στα 250 ίσως ήταν καλη προσφορα..Στα 300 είναι απλώς κανονική τιμή..

Δημοσ.

Το ότι δεν είναι καμιά τρομερή προσφορά ξέρεις από που φάινεται ακόμη...

Ότι ακόμη και στο Public το έχει 299!

Όπως καταλαβαίνετε, μάλλον για αισχροκέρδεια θα πρόκειται:-)!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...