Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με εφαρμογή κλειδώματος σε android

odys4555

Προτεινόμενες αναρτήσεις

https://play.google.com/store/apps/details?id=org.baole.alpass&feature=search_result&rdid=org.baole.alpass&rdot=1

παιδια εχω εγκαταζτησει το παραπανω προγραμμα. δεν θυμαμαι τι κωδικο ειχε.δεν τον αλλαξα και δεν μπορω να μπω πουθενα.ουτε στο google play για να το σβησω.σας παρακαλω πες τε μου τροπους

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παιδια σας παρακαλω ολους.δν μπορω να κανω τπτ πλεον με το κινητο.ειαι κλειδωμενα ολα απο το παραπανω προγραμμα.δν μπορω να το σβησω.δν μπαινει, στο google play για να το σβησω.σβηνειαπο καπουαλλου;οποιος γνωριζεικατι να απαντησει

Καλά η εφαρμογή δεν σου ζήτησε να δώσεις κάποια "απάντηση ασφαλείας" ή κάποιο email σε περίπτωση που ξεχάσεις τον κωδικό...?

Δες τι λέει το 4ο αστεράκι στην "Περιγραφή" της εφαρμογής...

Μήπως κάνεις εσύ κάτι λάθος...?

Οχι τπτ.αν μπορεις κατεβασε την εσυ κ πες μου τν κωδικο που εχει απο μονο του.κ πες τον μου.καντο για τν μεγαλο σαρας κ γθα το διπλο που θα κανουμε τν κυριακη στο εξοχικο

Οχι τπτ.μου βγαζει μονο να βαλω κωδικο.τπτ αλλο.δν ανοιγειτο προγραμμα.παταω πανω κ βγαινει μια μπαρα να δωσω κωδικο.το πατησα το pass που μουειπες.δν κανει τπτ.μου βγαζει μονο τν τεταρτη οθονη αν βλεπεις το προγραμμα,για να πατθσω κωδικο

το εγκατέστησα και κατάλαβα τι λες...όμως γιατί δεν κάνεις το πιο απλό..?

Πήγαινε στις εφαρμογές, πάτα παρατεταμένα "κλικ" στην εφαμογή και μετά πάτα πάνω στο X, για να κάνεις απεγκατάσταση...χρησιμοποιείς τον default launcher ή άλλον? (πχ go launcher κτλ...)

Στις εφαργμογες δν μπαινει.δν μπαινει καν στις ρυθμισεις.αν πατησω πανω στν συγκεκριμενη εφαρμογη παρατεταμενα μου βγαζει μονο να κανω συντομευση.οχι να τν σβησω.εσενα τι κωδικο ειχε στν αρχη οταν το εβαλες το προγραμμα;

Στις εφαργμογες δν μπαινει.δν μπαινει καν στις ρυθμισεις.αν πατησω πανω στν συγκεκριμενη εφαρμογη παρατεταμενα μου βγαζει μονο να κανω συντομευση.οχι να τν σβησω.εσενα τι κωδικο ειχε στν αρχη οταν το εβαλες το προγραμμα;

Ρε άλλο εννοώ...Στην οθόνη των εφαρμογών, κάτω δεξιά έχει 4 τετραγωνάκια για να επιλέξεις να απεγκαταστήσεις μια εφαρμογή...Πάτα στο εικονίδιο αυτό(τα 4 τετραγωνάκια, που είναι στην κάτω δεξιά γωνία, και μετά πάτα το Χ στην εφαμογή app locker-password για να κάνεις απεγκατάσταση...για δοκίμασε αυτό...

Αχχ...Όταν κάνεις εγκατάσταση σου λέει με μεγάλα και κόκκινα γράμματα να μην ξεχάσεις τον κωδικό σου γιατί δεν θα μπορείς να κάνεις απεγκατάσταση αυτή την εφαρμογή μετά...έλεος οι μλκες....για δοκίμασε να κατεβάσεις αυτήν την εφαρμογή και δοκίμασε με τον ίδιο τρόπο να κάνεις uninstall αυτή τη μλκια...δλδ πήγαινε στο μενού εφαρμογών και παρατεταμένα κλικ και μετά πάτα το Χ....Άμα δεν σε αφήνει να μπεις γιατί θα την κλειδώσει και αυτή επικοινώνησε με το email που έχει στο market μπας και σε βοηθήσουν αυτοί...

στην ουσία αυτή η εφαρμογή είναι κάτι σαν ένα άλλο θέμα...Απλώς δοκίμασε μέσω αυτής να κάνεις απεγκατάσταση...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...