deviljin666 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Γεια σας. Θελω να αγορασω μια ψηφιακη μηχανη διοτι η προηγουμενη που ειχα τα επαιξε.... Πριν ειχα την sony cybershot w100 8.1mp. Τωρα λεω να παρω την sony cybershot hx200v. Επιδη στην προηγουμενη μηχανη μου, μου αρεσαν οι φωτογραφιες που εβγαζε (ηταν πολυ ζωντανες) θελω να ξερω αν θα εχω καλο αποτελεσμα οπως ειχα και με την προηγουμενη η οχι... Ευχαριστω πολυ!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LOULATRANS Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 μην δωσεις τοσα χρηματα για μια bridge ......σου εγγυωμαι οτι συντομα θα καταλαβεις οτι περα απο το ζουμ,ΔΕΝ σου προσφερει τιποτα περισοτερο απο μια απλη κομπακτ των 100-150 ευρω.....και θα χασεις και σε φορητοτητα μιας και σε ογκο ειναι οσο μια δσλρ........αν βεβαια εισαι ματακιας, ,περιεργος,πλουσιος,γκατζετακιας και οτιδηποτε αλλο ασχετο με την φωτογραφια,αγορασε την .εχει πολλες δυνατοτητες σαν συγχρονη κομπακτ..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deviljin666 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 οκ.... να το κανω πιο ευκολο... (για μενα...) πια μηχανη ειτε brigde ειτε compact ειτε dslr δε με νοιαζει, εως 450-500 θα μου προτεινατε, με τα κριτιρια να τραβαει γρηγορα φωτογραφιες, να εχει καλο ζοομ και να εχει πολυ καλη ποιοτητα εικονας?? ευχαριστω.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
disqualified Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 dslr με πολυ καλο zoom σε αυτα τα χρηματα δε θα βρεις γιατι πολυ απλα θες ξεχωρισο φακο για αυτο. Απο την αλλη το πολυ καλη ποιοτητα εικονας δε λεει τιποτα απο μονο του γιατι οποιαδηποτε μηχανη σε κανονικες συνθηκες απλετου φωτισμου θα βγαλει μια χαρα φωτογραφιες. Άρα αφου είσαι ικανοποιημένος με μία compact απο πριν δεν υπαρχει λογος αυτη τη στιγμη να πας σε dslr αφου θα χασεις φορητοτητα και δε νομιζω και να σε ενδιαφερει κιολας. Αλλά σιγουρα μη δωσεις πάνω από 300€ για μία compact. Και αφού είχες sony πριν θα σου έλεγα να μείνεις στη sony Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deviljin666 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 το θεμα φορητοτητας δε με απασχολει. μου αρεσει να βγαζω καλες φωτογραφιες (σταθερες και με καλη αναληση) οποτε εχω προμηθευτει μαι τριποδο. οποτε το θεμα ογκου δε με νοιαζει. με νοιαζει να εχει αυτα που προανεφερα... (να τραβαει γρηγορα φωτογραφιες, να εχει καλο ζοομ και να εχει πολυ καλη ποιοτητα εικονας) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LOULATRANS Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 τοτες αυτη η σονυ που κοιτας,ειναι απο τις καλυτερες επιλογες....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα