ozelot Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Απίστευτη κατάσταση !. Μήπως, φίλε μου έπεσες στην απίθανη περίπτωση και ο δίσκος τελικά δεν είναι Mac-συμβατός ;. Αλλά και πάλι νομίζω ότι θα έπρεπε να τον βλέπει. Εκτός και παίζει κάτι με την καλωδιοταινία και προκαλεί το θέμα. Όμως αυτό μπορεί να το πει μόνο το service. Ποιός είναι ο δίσκος ;, κάποιο link ;. Μήπως τελικά σκεφθείς να πάρεις κάποιον άλλο, να ξεμπλέξεις μ' αυτή την ταλαιπωρία ;.
ozelot Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 ο δισκος ειναι wd 320gb wd3200bpvt-16jj5t0 Λοιπόν, ο δίσκος είναι μια χαρά και σίγουρα Mac-συμβατός μετά από ένα φορμάρισμα σε Mac OS Extended (Journaled). Όπότε έχω την αίσθηση ότι κάτι παίζει με την σύνδεση του στο μηχάνημα (καλωδιοταινία). Έλεγξε την, μήπως και το ξεπεράσεις, διαφορετικά πηγαίνεις το μηχάνημα στο service.
apostatis Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 λοιπον ο δισκος μπηκε σε θηκη συνδεθηκε με usb και τον ειδε κανονικα και εγινε και η εγκατασταση οταν ομως το εβαλα στη θεση του μεσα στο λαπτοπ και παλι δεν τον εβλεπε καταληξη καποιο αλλο hadware και ας ελπιζω μονο η καλωδιοταινια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα