Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πηγα σημερα σε καταστημα της Mediamarkt περιοχη θεσσαλονικη για να αγορασω κινητο και αφου επελεξα ενα η υπαλληλος του καταστηματος μου βγαζει ενα κουτι το οποιο σαν ασφαλεια ειχε μονο την κορδελα του μαγαζιου την μπλε σε σχημα σταυρου γυρω απο το κουτι.Ειπα στην υπαλληλο οτι το κουτι ειναι ανοιγμενο και οτι θα ηθελα να δω και ενα δευτερο κουτι.Μου ειπε οτι ταχα οτι αυτο ειναι το τελευταιο και οτι η ασφαλεια ειναι κανονικη.

Εγω της ξαναειπα ευγενικα οτι ειναι ανοιγμενο και ζητησα να δω κουτι για αλλο κινητο της ιδιας εταιρειας.Ε με τα πολλα παραδεχτηκε οτι το κινητο ηταν απο επιστροφη (!!!!!!!!!!!) αλλα δεν πρεπει να ανησυχω διοτι το εχει ελεξγει ο τεχνικος της εταιρειας και δεν υαπρχει τιποτα χαλασμενο στο μαγαζι...μονο επιστροφης θα ελεγα εγω.

Περιττο να σας πω οτι η συζητηση εληξε εκει με την νεαροτατη κοπελιτσα με το συνηθες IQ για αυτη την δουλεια

και υποσχεθηκα στον ευατο μου οτι ενα πραγμα Amazon Amazon Amazon και ξερο ψωμι.

Αει σιχτιρ...

Δημοσ.

Πηγα σημερα σε καταστημα της Mediamarkt περιοχη θεσσαλονικη για να αγορασω κινητο και αφου επελεξα ενα η υπαλληλος του καταστηματος μου βγαζει ενα κουτι το οποιο σαν ασφαλεια ειχε μονο την κορδελα του μαγαζιου την μπλε σε σχημα σταυρου γυρω απο το κουτι.Ειπα στην υπαλληλο οτι το κουτι ειναι ανοιγμενο και οτι θα ηθελα να δω και ενα δευτερο κουτι.Μου ειπε οτι ταχα οτι αυτο ειναι το τελευταιο και οτι η ασφαλεια ειναι κανονικη.

Εγω της ξαναειπα ευγενικα οτι ειναι ανοιγμενο και ζητησα να δω κουτι για αλλο κινητο της ιδιας εταιρειας.Ε με τα πολλα παραδεχτηκε οτι το κινητο ηταν απο επιστροφη (!!!!!!!!!!!) αλλα δεν πρεπει να ανησυχω διοτι το εχει ελεξγει ο τεχνικος της εταιρειας και δεν υαπρχει τιποτα χαλασμενο στο μαγαζι...μονο επιστροφης θα ελεγα εγω.

Περιττο να σας πω οτι η συζητηση εληξε εκει με την νεαροτατη κοπελιτσα με το συνηθες IQ για αυτη την δουλεια

και υποσχεθηκα στον ευατο μου οτι ενα πραγμα Amazon Amazon Amazon και ξερο ψωμι.

Αει σιχτιρ...

Ετσι ειναι φιλε μου... Ετσι, απολυτως ετσι... Οι τυποι μας το λενε καθημερινα στα μουτρα, "δεν αξιζουμε τα λεφτα σας" , καιρος να παρουμε το μηνυμα και να τους γραψουμε εκει που δεν πιανει το μελανι. Λιγους μηνες τωρα ψωνιζω απο αμαζον και πραγματικα εχω ξεγνοιασει και ηρεμησει. Απο Ελλαδα μονο οταν κατι ειναι σε προσφορα και πραγματικα αξιζει το ρισκο να μπλεξεις με "ελληνικο" καταστημα.

Μας περναν για εντελως βοδια. Ειδικα το συγκεκριμενο καταστημα, το κανει ασυστολως και κατα συρροη. Σ εκεινο στη Σταυρουπολη πηγες? ή στο σταθμο Κτελ απο κατω? Αν πηγες στης Σταυρουπολης, ακου τι μου καναν και εμενα...

Ειχα παρει απο εκει εναν σκληρο δισκο 1 ΤΒ Western, ο οποιος μετα απο καποιους μηνες τα φτυσε, και πλεον δεν τον αναγνωριζε τιποτα και κανενας. Δεν ειχε καμια φθορα απο μενα, οποτε και το service το ελεγξε, παραδεχτηκε οτι δεν φερω ευθυνη και μου εγγυηθηκαν οτι θα μου δωσουν αλλον. Τελικα, μετα απο 1 εβδομαδα, μου ανακοινωσαν, οτι η αντιπροσωπεια εχει σε ελλειψη το συγκεκριμενο σκληρο, οποτε δεν ειναι δυνατον να μου στειλουν αλλον, και να παρω καποιον αλλον, και απο την τιμη θα μου αφαιρεθει η διαφορα.

Ελα ομως που εγω τον ειχα αγορασει 70 ευρω, και μετα τις πλυμμηρες οι τιμες βρισκονταν στον Θεο. Οποτε, θελαν να αγορασω σκληρο δισκο φτηνων μαρκων με 120 ευρω, και να δωσω δηλαδη και 50 ευρω καπελο. Εγινε χαμος. Ηταν υποχρεωμενοι απο την εγγυηση, να μου τον αντικαταστησουν με ιδιο ή παρομοιο σκληρο, κατι που ομως αρνουνταν.

Με τα πολλα,μου δωσαν την αξια των χρηματων μου σε δωροκαρτα, και μαλιστα μου ειπαν οτι μου κανουν και χαρη που δε μου δινουν δωροκαρτα για αγορα μονο σκληρου, αλλα για οτιδηποτε θελω. Καταντια...

Αυτη η ιστοριουλα, για το ποιον ενος εκ των "ελληνικων" μαγαζιων. Οποιος μπορει παιδια, στραφειτε για αγορες απο το εξωτερικο. Αφου δε σεβονται το χρημα μας, ας μην το εχουν.

Δημοσ.

Με τα πολλα,μου δωσαν την αξια των χρηματων μου σε δωροκαρτα, και μαλιστα μου ειπαν οτι μου κανουν και χαρη που δε μου δινουν δωροκαρτα για αγορα μονο σκληρου, αλλα για οτιδηποτε θελω. Καταντια...

Τραγικό

Δημοσ.

Πράγματι μπορεί να είναι από επιστροφή, αλλά όχι μεταχειρισμένο.

Είχα πάει στον Γερμανό να πάρω ένα κινητό, αλλά δεν το είχε. Έτσι, το έκανα παραγγελία. Δυστυχώς όμως, η παραγγελία αργούσε πολύ να έρθει. Έτσι μία μέρα που πήγα να ρωτήσω, μου είπε ότι έχει ένα σαν το μοντέλο που ήθελα, αλλά από επιστροφή. Είχε κάνει αντικατάσταση η NOKIA. Είναι γνωστός μου το παιδί που έχει το κατάστημα.

Όταν πάμε ένα κινητό στο Service, πάμε τη συσκευή χωρίς τη μπαταρία και την κάρτα SIM. Πολλές φορές χωρίς το πίσω καπάκι. Και να το αφήσουμε εμείς, το κατάστημα το φυλάει σε κάποιο σημείο. Τον λόγο δεν τον ξέρω.

Μου έκανε καλύτερη τιμή στο κινητό αν θυμάμαι καλά, αλλά η μπαταρία ήταν μεταχειρισμένη. Όχι ότι είχε φθαρεί, αλλά όπως και να έχει ήταν.

Πολύ κακώς που δεν στο είπε από την αρχή. Απορώ γιατί έχουμε τέτοια περιστατικά στην Ελλάδα. Αντί να θέλουν να σε εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο τρόπο, πας σε μαγαζί και είναι λες και έχεις να κάνεις deal με πρεζάκι. Σκεφτήτε το λίγο αυτό. Σπάνια κάποιος θα σε εξυπηρετήσεις όπως εσύ θες. Πάντα σχεδόν, στα περισσότερα μαγαζιά, υπάρχει μία άρνηση.

Δημοσ.

Ναι σε αυτο της Σταυρουπολης.Παλια αγοραζα απο Πλαισιο αλλα τελευταια διαπιστωσα οτι εκει η κατασταση ειναι beyond repair.Κριμα διοτι ηταν καλο μαγαζι.Τα συμπτωματα τα εχουν αναφερει αλλα μελη εδω μεσα.Το ΜΜ εχει μεγαλη ποικιλια σε σχεση με τα υπαρχοντα μαγαζια.

Ο μονος λογος που το ΜΜ εχει ακομη καποια πελατεια ειναι για την μεγαλη ποικιλια του σχετικα.Αλλα εχουν παρει το κακο δρομο των υπολοιπων.Ας προσεξουνε και ισως σωθουνε.

Βεβαια διαβασα σε οικονομικη εφημεριδα πως το ΜΜ εχει ζημιες 66εκ ευρω στην Ελλαδα αρα μπορει να παει και για κλεισιμο.Εγω παντως ακομα και συνδετηρα απο το εξωτερικο θα παραγγελνω πλεον.

Και κατι ακομα για τους υπαλληλους .Καλα στο Πλαισιο λες και τους εχει χτυπησει εγκεφαλικο.Τετοια ειναι η πιεση που τους ασκει το management που σε κυνηγανε μεσα στο μαγαζι και φαινεται η πιεση αυτη και στους ιδιους.

Τωρα οταν σε πλησιαζουν και τους λες βοηθησε με αρχιζουν το ποιημα και οταν γινεσαι αρκετα τεχνικος εκει χανεται ο Αινσταιν που αν ειναι και γυναικα... ουφ παναγιτσα μου...

Δημοσ.
Αυτη η ιστοριουλα, για το ποιον ενος εκ των "ελληνικων" μαγαζιων. Οποιος μπορει παιδια, στραφειτε για αγορες απο το εξωτερικο. Αφου δε σεβονται το χρημα μας, ας μην το εχουν.

Κι αυτό δεν είναι λύση. Η αλυσίδα δε σε σέβεται επειδή απλά δεν πουλάει μόνο κινητά και δε βγάζει τα λεφτά από εκεί. Καλύτερα να προτιμάμε ελληνικά (e)shops για να μείνει και κανα φράγκο στην ψωροκώσταινα (γραφικός μεν, αλλά δε το μετανοίωνω :) )

Δημοσ.

Κι αυτό δεν είναι λύση. Καλύτερα να προτιμάμε ελληνικά (e)shops για να μείνει και κανα φράγκο στην ψωροκώσταινα (γραφικός μεν, αλλά δε το μετανοίωνω :) )

Πολυ θεωρητικος μου ακουγεσαι. Ναι μεν, αλλά, θα σου πω εγω... Με τα χιλια να ψωνιζουμε ελληνικα προιοντα σε καθε ειδος, με τα χιλια να στηριζουμε τον τοπο μας και τα καταστηματα εδω, ΑΛΛΑ:

1.Tα περισσοτερα καταστηματα, ηλεκτρονικα και μη, ειναι ουσιαστικα ξενων συμφεροντων

2.Τα περισσοτερα καταστηματα στην Ελλαδα, δε ξερουν τι θα πει καλη συμπεριφορα, μη εξαπατηση, κτλ κτλ κτλ.

Ειμαι υπερ της αποψης, να στηριζεις καθε σωστο ελληνικο μαγαζι που σε σεβεται, τοσο εσενα οσο και τα λεφτακια σου. Αλλα οταν δε το κανουν, sorry φιλε μου αλλα τοτε δε με νοιαζει να στηριξω τετοιες "ελληνικες" νοοτροπιες και καταστασεις!

Δες συμπεριφορες σοβαρων μαγαζιων οπως το amazon, και συγκρινε το μου με τις ελληνικες γκουρμουτσες!

Κι αυτό δεν είναι λύση. Η αλυσίδα δε σε σέβεται επειδή απλά δεν πουλάει μόνο κινητά και δε βγάζει τα λεφτά από εκεί.

Και επειδη δηλαδη δεν πουλαει μονο κινητα, πρεπει να μη με σεβεται? Σοβαρα μιλας? Τοτε να μη τα πουλαει καθολου. Το αμαζον δηλαδη, που πουλαει απο λογοτεχνικα βιβλια, μεχρι μπαλες μπασκετ και ξυριστικες μηχανες, δε σε σεβεται αν πας να αγορασεις μια τοστιερα? Παιδια, αν σκεφτεστε ετσι, τοτε αυτο θα μας αξιζει κιολας, μη διαμαρτυρομαστε μετα.

Δημοσ.

Εχω ψωνισει απο αρκετα φτηνα "σκρουτζομαγαζα". Παντα μου φερονται με το συς και με το σας και παντα πολυ καλες τιμες. Το οτι τρως παπατζες απο τις μεγαλες αλυσηδες δεν συμαινει οτι ολοι ειναι ιδιοι

Δημοσ.
Amazon Amazon Amazon και ξερο ψωμι.

και εγω ετσι ειμαι αλλα φοβαμαι στα ΕΛΤΑ μη μου ερθουν κρύσταλλα και σπασμενα πλαστικα αντι για κινητο και η εγγύηση.

Δημοσ.

Εμένα η άποψή μου είναι οτι καλό είναι να ψωνίζουμε απο ελληνικά μαγαζιά. Τώρα αν μας κοροιδεύουν πάμε σε άλλο μαγαζί άλλωστε δεν υπάρχουν μόνο 2-3 μαγαζιά για τέτοια προιόντα... Εγώ προσωπικά ο μόνος λόγος για να ψωνίσω απο εξωτερικό θα είναι επειδή υπάρχει μεγάλη διαφορά τιμής

Δημοσ.

Πράγματι μπορεί να είναι από επιστροφή, αλλά όχι μεταχειρισμένο.

Είχα πάει στον Γερμανό να πάρω ένα κινητό, αλλά δεν το είχε. Έτσι, το έκανα παραγγελία. Δυστυχώς όμως, η παραγγελία αργούσε πολύ να έρθει. Έτσι μία μέρα που πήγα να ρωτήσω, μου είπε ότι έχει ένα σαν το μοντέλο που ήθελα, αλλά από επιστροφή. Είχε κάνει αντικατάσταση η NOKIA. Είναι γνωστός μου το παιδί που έχει το κατάστημα.

Όταν πάμε ένα κινητό στο Service, πάμε τη συσκευή χωρίς τη μπαταρία και την κάρτα SIM. Πολλές φορές χωρίς το πίσω καπάκι. Και να το αφήσουμε εμείς, το κατάστημα το φυλάει σε κάποιο σημείο. Τον λόγο δεν τον ξέρω.

Μου έκανε καλύτερη τιμή στο κινητό αν θυμάμαι καλά, αλλά η μπαταρία ήταν μεταχειρισμένη. Όχι ότι είχε φθαρεί, αλλά όπως και να έχει ήταν.

Πολύ κακώς που δεν στο είπε από την αρχή. Απορώ γιατί έχουμε τέτοια περιστατικά στην Ελλάδα. Αντί να θέλουν να σε εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο τρόπο, πας σε μαγαζί και είναι λες και έχεις να κάνεις deal με πρεζάκι. Σκεφτήτε το λίγο αυτό. Σπάνια κάποιος θα σε εξυπηρετήσεις όπως εσύ θες. Πάντα σχεδόν, στα περισσότερα μαγαζιά, υπάρχει μία άρνηση.

ο λογος είναι ότι η μπαταρία μπορεί να μπερδευτεί αλλαχτεί, με άλλη ίδιου μοντέλου κ το καπάκι επίσης το ίδιο οπότε για ασφάλεια τα κρατάμε στο κατάστημα προκειμένου να αποφύγουμε περιστάτικα..(πχ μπορεί να το στείλεις με καινούργιο καπάκι κ να γυρίσει με άλλο καπάκι γρατζουνισμένο όχι επίτηδες πάντα.) στο service μόνο το σώμα της συσκευής χρειάζονται.

για μένα το πλαίσιο έχει πεθάνει πήρα την toledo καρέκλα πριν 3μέρες 1ημέρα πριν την βγάλει στα 89ε η καρέκλα είναι ελλατωματική κ από τι κατάλαβα από την υπάλληλο είναι η σειρά ελλατωματική την βάζεις στο ανώτερο ύψος κ κάθεσαι κ αυτή σιγά σιγά πέφτει στο χαμηλότερο ύψος.

είχα βολευτεί κ με το getitnow, αλλά παρέδωσε πνεύμα κ αυτό και συνεχίζουμε με ebay..

το πλαίσιο έχει γίνει πλέον μαγαζάκι για κουτούς.

Δημοσ.

Εμένα η άποψή μου είναι οτι καλό είναι να ψωνίζουμε απο ελληνικά μαγαζιά. Τώρα αν μας κοροιδεύουν πάμε σε άλλο μαγαζί άλλωστε δεν υπάρχουν μόνο 2-3 μαγαζιά για τέτοια προιόντα... Εγώ προσωπικά ο μόνος λόγος για να ψωνίσω απο εξωτερικό θα είναι επειδή υπάρχει μεγάλη διαφορά τιμής

Ναι τελικα η κοροιδια δεν εχει σταματημο.Αποφασισα να μην κρατησω το κινητο και να το επιστρεψω.Φτανω στο μαγαζι και ενας κυριος με κατευθυνει στο service.Εκει ο υπαλληλος αφου εξεταζει το κινητο προσεκτικα και ελεγχοντας τους αριθμους για να δει πραγματι αν το κινητο αγοραστηκε απο το μαγαζι και δεν ειναι απο αλλου το ελεγξε για ζημια στην οθονη και τα λοιπα.Στο τελος μου επιστρεφει μια microsd.Και εδω αρχιζει το πανηγυρι διοτι εγω δεν αγορασα καμια τετοια καρτα.Αυτος που την αγορασε ηταν ο προηγουμενος κατοχος του κινητου που ξεχασε να την βγαλει.Ο ανθρωπος του service τα εχασε στο ερωτημα αν το κινητο που μου δωσανε ηταν απο επιστροφη κατι που τελικα αναγκαστηκε να παραδεχτει.

Συμπερασματα:

1)Μην δεχτειτε ποτε προιον που δεν ειναι σφραγισμενο με πλαστικο ναυλον απο εξω.

2) Η σφραγιδα ασφαλειας ηταν μια ταινεια ασφαλειας του εμποριου και οχι της εταιρειας παραγωγης.Προσεξτε εαν υπαρχει ταινεια ασφαλειας απο την αλυσιδα που πωλει το προιον κατα πασα πιθανοτητα σημαινει οτι εχει ανοιχτει.Μην πιστεψετε τον υπαλληλο οτι και να σας πει.

3)Κραταμε την αποδειξη και οταν ανοιγουμε το προιον πολυ προσεκτικα διοτι η συσκευασια εαν χαλαστει μπορει να μην σας το δεχτουν πισω.Ελεγχουμε το προιον για ολες τις δυνατοτητες του πχ για κινητο το φορτιστη την συνδεση με USB και Laptop (παλι προβλημα εδω) κοκ

Γενικα οταν πατε σε ελληνικη αλυσιδα πωλησης Ηλεκτρονικων Προιοντων να ειστε καχυποπτοι δυστυχως...

Δημοσ.

Λυπάμαι τον προηγούμενο κάτοχο που θα έχει φάει τον κόσμο να βρει που έχει βάλει την microsd κάρτα του!

Δημοσ.

Βρε λες να είναι το γερμανικό κατάστημα με την ελληνική νοοτροπία;

τους διαφθείραμε και αυτούς Γερμανούς πράματα;

Δημοσ.

Βρε λες να είναι το γερμανικό κατάστημα με την ελληνική νοοτροπία;

τους διαφθείραμε και αυτούς Γερμανούς πράματα;

πραγματικα, ισχυει το οτι οποιος παταει το ποδι του στην Ελλαδα, αφομοιωνεται στην νεοελληνικη νοοτροπια... καταντια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...