Salvation81 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Για οσους δεν ξερουν οι περισσοτερες οθονες στην NASA ειναι Thomson....Οχι οτι παιζει και τοσο μεγαλο ρολο απλα το αναφερω για οσους ανησυχουν για το θεμα ποιοτητας (βεβαια δεν ξερω καθε ποτε τις αλλαζουν στην NASA αλλα φανταζομαι οτι κοιτανε την ποιοτητα - φυσικα θα ειναι ειδικα μοντελα για τις αναγκες τους αλλα και παλι ειναι [ η εστω ηταν το 2006 που το ειχα κοιταξει ] Thomson).
tigergreg Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Μια χαρα ειναι η τομσον σαν μαρκα αλλα και η συγκεκριμενη τηλεοραση. Ειδικα σε αυτα τα χρηματα/ιντσες/χαρακτηριστικα θαλεγα πολυ καλη. Βαλτην και σε 12 ατοκες συν τα μεταφορικα μεχρι το σπιτι σου και εισαι βασιλιας.
xouzel Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Eιναι παντελως αστοχη απτη στιγμη που εχω απαντησει ηδη στο ιδιο ποστ: "Η θα συμβιβαστω με λιγοτερες ιντσες η θα κανω μερικους μηνες οικονομια ακομα για σοβαρη μαρκα. Η εμπειρια μου στα θεματα με τις τηλεορασεις/οθονες/monitors ειναι οτι η πας σε σοβαρο κατασκευαστη η μενεις χωρις τηλεοραση." Αρα το να με ρωτας να προτεινω μοντελο με ιδια χαρακτηριστικα σε καλυτερη τιμη, δεν συμβαδιζει με αυτο που εχω ηδη γραψει. Ελπιζω τωρα, μετα απο 3 αναγνωσεις και 1 επεξηγηση να καταλαβες OK, ότι πεις !!
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 OK, ότι πεις !! Ανεπιδεκτος μαθησεως τελικα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα