iguana Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 http://www.praktiker.gr/Product/tv-thomson-55ft5643-55-18731?catNavId=134#description Από 1040 ευρώ στον σκρουτζ! Δεν ξέρω καθόλου αν ειναι καλές αυτες οι τηλεορασεις(ας μας πει οποιος γνωριζει).Σε αυτές τις ιντσες υπάρχουν παντως μόνο στα 1000+ ευρω εκτος απο μια sony στα 895 που μαλλον δεν υπαρχει κιολας..Για κάποιον που θέλει μια πολύ μεγάλη τηλεοραση χωρις πολλές απαιτησεις πιστέυω να είναι καλή προσφορά.
plpapadopoulos Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Η 55άρα που λές στο skroutz δεν είναι LED, ούτε ΚΑΝ είναι LCD. Είναι οπίσθιας προβολής αρχαία σαν τεχνολογία, οπότε και δε νομίζω να τη λάβει κανείς σοβαρά υπόψιν του ακόμη κι αν υποθέσουμε ότι υπάρχει. Στα 800 ευρώ τώρα και αν και Thomson, θα συμφωνήσω ότι σε LED 55" δεν πρόκειται να βρεί κανείς κάτι οικονομικότερο στα σίγουρα. Για κάποιον ο οποίος δεν έχει απαιτήσεις και θέλει απλά μαι μεγάλη TV (για ταινίες, console games ή για να βλέπει μπάλλα π.χ.), κάνει μια χαρά. Το service της Thomson δε ξέρω ποιος το έχει και δε γνωρίζω σε αυτό τον τομέα τί γίνεται. Γιατί οι 55" δεν είναι κάτι που κουβαλιέται κι εύκολα και σίγουρα σε περίπτωση βλάβης, θα χρειαστεί η παρουσία τεχνικού στο σπίτι (δε πιστέυω να έχουν όλοι οι αγοραστές της thomson, Navara ). EDIT: Εδώ ένα χρήσιμο κι έγκυρο λινκ, που δίνει μια πιο πλήρη εικόνα για τα χαρακτηριστικά της: http://www.prad.de/en/tvguide/screen7818.html
manosfp Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Απο πότε 800 ευρώ στις 55 ίντσες θεωρούνται προσφορά;;; Ένα χρόνο έκλεισα με την Panasonic μου την 50αρα που γ@μεί και δέρνει. Πόσο την πήρα; 500 γιούργια. Ένα χρόνο μετά δε θα έδινα με τίποτα άλλα 300 για να κερδίσω +5 ίντσες αμφιβόλου ποιότητας. Sent from my iPhone using Insomnia
xouzel Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Απο πότε 800 ευρώ στις 55 ίντσες θεωρούνται προσφορά;;; Ένα χρόνο έκλεισα με την Panasonic μου την 50αρα που γ@μεί και δέρνει. Πόσο την πήρα; 500 γιούργια. Ένα χρόνο μετά δε θα έδινα με τίποτα άλλα 300 για να κερδίσω +5 ίντσες αμφιβόλου ποιότητας. Sent from my iPhone using Insomnia Πενηντα ιντσες, αρα για plasma μιλας. Αυτη ομως ειναι led 200 Hz !!
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Ενα μισθο και βαλε, στην μαρκα thomson δε θα εδινα ουτε αμαξι να ηταν. Η θα συμβιβαστω με λιγοτερες ιντσες η θα κανω μερικους μηνες οικονομια ακομα για σοβαρη μαρκα. Η εμπειρια μου στα θεματα με τις τηλεορασεις/οθονες/monitors ειναι οτι η πας σε σοβαρο κατασκευαστη η μενεις χωρις τηλεοραση. Οπως ειπωθηκε παραπανω παντως, η συγκεκριμενη tv, αντικειμενικα και περα απτο θεμα της μαρκας δεν ειναι προσφορα στη συγκεκριμενη τιμη.
xouzel Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Ενα μισθο και βαλε, στην μαρκα thomson δε θα εδινα ουτε αμαξι να ηταν. Η θα συμβιβαστω με λιγοτερες ιντσες η θα κανω μερικους μηνες οικονομια ακομα για σοβαρη μαρκα. Η εμπειρια μου στα θεματα με τις τηλεορασεις/οθονες/monitors ειναι οτι η πας σε σοβαρο κατασκευαστη η μενεις χωρις τηλεοραση. Οπως ειπωθηκε παραπανω παντως, η συγκεκριμενη tv, αντικειμενικα και περα απτο θεμα της μαρκας δεν ειναι προσφορα στη συγκεκριμενη τιμη. Εχεις να προτεινεις κατι φθηνοτερο σε αυτες τις ιντσες και με αυτη την τεχνολογια ;;;
iguana Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Τι σχέση έχει η πλάσμα ? Εδώ λέμε οτι αξιζει να την παρει καποιος που δεν εχει απαιτησεις και εσεις προτεινετε πλασμα? Είμαι και εγω υπερ των πλασμα αλλα εδω λέμε για 55 led ,άλλη τεχνολογια με άλλες τιμες γινεται η συγκριση.
Sotosgl Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Να ουμε η Plasma που πηρα πριν 8 χρονια εχει βγαλει τα λεφτα της και με το παραπανω και την πηρα στη ξεφτιλα και ειχα καιρο να πω ποσο γαματη αγορα εκανα και ειπα να ξεθυμανω με την μπουρδα μου γιατι ειμαι εξυπνος και η Plasma μαμαει. Παιρνω μαρκες φουμαρω πουρακλες και αντε γεια ρε μπατιρηδες γιατι αν η Tv δεν κανει χιλιαρικο ουτε για ψηφιακη κορνιζα δεν κανει. Αξιοπρεπεστατη τιμη αν θες να παιξεις στις μεγαλες ιντσες και δεν θες να σκασεις 300αρες 400αρες πανω για ρυθμισεις που δεν θα χρησιμοποιησεις ποτε ή διαφορα στην εικονα που παλι δεν θα καταλαβεις. Εγγυηση εχει απο εκει και περα μην ταιζεις τα τρολς.
sdfun Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δεν ξέρω για lcd, αλλά μία thomson crt που είχαμε, βγήκε σκυλί.
kyriosotinanai Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Κι εγώ είχα αγοράσει από το Πλαίσιο σε πολύ καλή τιμή μία 46άρα LCD Thomson. Πρέπει να την έχω κάπου δύο χρόνια, δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Εχεις να προτεινεις κατι φθηνοτερο σε αυτες τις ιντσες και με αυτη την τεχνολογια ;;; Ξαναδιαβασε το ποστ μου γιατι η ερωτηση σου ειναι αστοχη.
disqualified Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Απο πότε 800 ευρώ στις 55 ίντσες θεωρούνται προσφορά;;; Ένα χρόνο έκλεισα με την Panasonic μου την 50αρα που γ@μεί και δέρνει. Πόσο την πήρα; 500 γιούργια. Ένα χρόνο μετά δε θα έδινα με τίποτα άλλα 300 για να κερδίσω +5 ίντσες αμφιβόλου ποιότητας. Sent from my iPhone using Insomnia To θέμα μας δεν είναι αν έκανες καλη αγορά. Πολύ καλο value for money σε καποιον που θέλει ιντσες αλλα δεν γ...και δ.... γιατι η Panasonic βγαζει πολλα ανωτερα μοντελα απο αυτην που εχεις. Δηλαδη αν εβγαζε την 50VT30 στα 800 δε θα ηταν προσφορα επειδή πηρες υποδυέστερο μοντελο της ιδιας εταιρειας στα 500; Επαναλαμβανω οτι εχεις κανει καλη αγορα, απλα να μην ειμαστε και υπερβολικοι. Εγώ παρατηρουσα flickering στη δικη σου και ισως να με ενοχλουσε στη θεαση για παραδειγμα στις 50 ιντσες Άλλο λοιπον ειναι το θεμα και οχι να περηφανευεται ο καθενας για την αγορα του νομιζω σε αυτο θα συμφωνησεις
xouzel Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Ξαναδιαβασε το ποστ μου γιατι η ερωτηση σου ειναι αστοχη. "Οπως ειπωθηκε παραπανω παντως, η συγκεκριμενη tv, αντικειμενικα και περα απτο θεμα της μαρκας δεν ειναι προσφορα στη συγκεκριμενη τιμη." ΑΥΤΟ ΕΓΡΑΨΕΣ !! Πανω σ' αυτο, ποσο αστοχη μπορει να ειναι μια ερωτηση, αν εχεις να προτεινεις κατι καλυτερο ;;
giorginho Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Eπειδη δεν θελω να ξεκινησω θεμα με τηλεοραση αμφιβολου ποιοτητας να πω εδω οτι (αντιστοιχα με την περιπτωση του θεματος) ο Κωτσος σε διαφημιση εχει 40αρα fullHD Finlux με 299 ευρω... Στο site η μονη finlux ειναι αυτη αρα μαλλον αυτη ειναι.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 "Οπως ειπωθηκε παραπανω παντως, η συγκεκριμενη tv, αντικειμενικα και περα απτο θεμα της μαρκας δεν ειναι προσφορα στη συγκεκριμενη τιμη." ΑΥΤΟ ΕΓΡΑΨΕΣ !! Πανω σ' αυτο, ποσο αστοχη μπορει να ειναι μια ερωτηση, αν εχεις να προτεινεις κατι καλυτερο ;; Eιναι παντελως αστοχη απτη στιγμη που εχω απαντησει ηδη στο ιδιο ποστ: "Η θα συμβιβαστω με λιγοτερες ιντσες η θα κανω μερικους μηνες οικονομια ακομα για σοβαρη μαρκα. Η εμπειρια μου στα θεματα με τις τηλεορασεις/οθονες/monitors ειναι οτι η πας σε σοβαρο κατασκευαστη η μενεις χωρις τηλεοραση." Αρα το να με ρωτας να προτεινω μοντελο με ιδια χαρακτηριστικα σε καλυτερη τιμη, δεν συμβαδιζει με αυτο που εχω ηδη γραψει. Ελπιζω τωρα, μετα απο 3 αναγνωσεις και 1 επεξηγηση να καταλαβες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα