Nikos Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Για την ώρα όλα μια χαρά 41/7 συνδέομαι, μέχρι 4,9ΜΒ έχω δει download. To κοντινότερο κέντρο σε εσένα είναι στο κέντρο των χανίων, περίπου πόση απόσταση;
mikeharitakis Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 τζανακακη ειναι περιπου κανα 3km...το θεμα ειναι πως επι δυο χρονια περιπου κλειδωνα στα 4..και ξαφνικα επεσε στο 1 που εγινε 1.5 τωρα....να αλλαξα κεντρο?να αλλαξαν καλωδιωσεις οποτε να πηγα καπως πιο "μακρυα"?δεν ξερω τη να υποθεσω..εσυ σε τι περιοχη εισαι?
Nikos Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Είμαι Νέα Χώρα στα 450 μέτρα από το κέντρο οπότε το VDSL δουλεύει. Το πιθανότερο είναι ότι έβαλαν κι άλλους πάνω στο κέντρο οπότε συνολικά μειώθηκαν όλων οι ταχυτητες σύνδεσης. Βέβαια αν μπορείς δοκίμασε να αλλάξεις την μπρίζα στον τοίχο ή ακόμα και την γραμμή μέσα στο σπίτι, σε εμένα έκανε κάποια στιγμή αρκετά προβλήματα σταθερότητας.
GIANNIS400 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 τζανακακη ειναι περιπου κανα 3km...το θεμα ειναι πως επι δυο χρονια περιπου κλειδωνα στα 4..και ξαφνικα επεσε στο 1 που εγινε 1.5 τωρα....να αλλαξα κεντρο?να αλλαξαν καλωδιωσεις οποτε να πηγα καπως πιο "μακρυα"?δεν ξερω τη να υποθεσω..εσυ σε τι περιοχη εισαι? φιλαρακι αν διαβασεις το post μου παραπανω εχω ακριβως το ιδιο προβλημα με εσενα εδω κ ενα μηνα, κ την εκανα σημερα κ πηγα forthnet κ κανω τον σταυρο μου.Απο 5,8 επεσα στα 4,5mbbs μετα απο νμερικες μερες στα 4 μετα στα 3 και τωρα ειμαι στο 0,4 τις τελευταιες 5 μερες... τους πηρα ενα σωρο τηλ κ με πηξαν στις παπα@@@ες οτι φταιει η καλωδιωση μου.Πηρα καλωδιο κ το συνδεσα κατευθιαν στο καλωδιο εισαγωγης που παει στο box της πολυκατικιας...αφου τους απεδειξα οτι αυτα που λενε ειναι μαμακιες.. μου ειπαν οτι θα το δωσουν βλαβη... βεβαια εδω και 5 μερες το φτιαχνουν κ ακομη στα 0,4 mbbs ειμαι.Οχι οτι επι 2 χρονια ειμουν ευχαριστημενος με την wind (ειχα συχνα αποσυνδεσεις και streaming) αλλα εδω κ ενα μηνα to παραχεσ..ε, τωρα σαμποταζ απο τον οτε ειναι.. οι πολλοι συνδρομητες φταινε... κατι αλλο.. δεν ξερω τι να πω.Αν ειναι σαμποταζ απο τον οτε παντως μπορει να αποβει μηραιο, διοτι μπορει να συνεχιστει αφου παω forthnet κ δεν πηγα σε αυτους
mikeharitakis Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 τωρα που θα πας forthnet σε παρακαλω ενημερωσε εδω για την ταχυτητα γιατι εχω μεγαλη περιεργεια....
GIANNIS400 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 τωρα που θα πας forthnet σε παρακαλω ενημερωσε εδω για την ταχυτητα γιατι εχω μεγαλη περιεργεια.... οκ φιλε
poulinos Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 τζανακακη ειναι περιπου κανα 3km...το θεμα ειναι πως επι δυο χρονια περιπου κλειδωνα στα 4..και ξαφνικα επεσε στο 1 που εγινε 1.5 τωρα....να αλλαξα κεντρο?να αλλαξαν καλωδιωσεις οποτε να πηγα καπως πιο "μακρυα"?δεν ξερω τη να υποθεσω..εσυ σε τι περιοχη εισαι? Ουτε κεντρο δεν σε αλλαζουν ουτε καλωδιωση.απλα crosstalk και ποιοτητα χαλκου απο το κοψε ραψε. Είμαι Νέα Χώρα στα 450 μέτρα από το κέντρο οπότε το VDSL δουλεύει. Το πιθανότερο είναι ότι έβαλαν κι άλλους πάνω στο κέντρο οπότε συνολικά μειώθηκαν όλων οι ταχυτητες σύνδεσης. Βέβαια αν μπορείς δοκίμασε να αλλάξεις την μπρίζα στον τοίχο ή ακόμα και την γραμμή μέσα στο σπίτι, σε εμένα έκανε κάποια στιγμή αρκετά προβλήματα σταθερότητας. οταν μπαινουν και αλλοι περα απο το crosstalk που μπορει να σου ριξει την ταχυτητα συγχρονισμου το ποσοι ειναι πανω στο dslam δεν μειωνει την ταχυτητα συγχρονισμου αλλα το διαθεσιμο bandwidth αμα δεν γινει αναβαθμιση.το crosstalk το βγαζουμε εκτος.
ikskarda Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Καλημερα. θα ηθελα να χρησιμοποιησω το topic του φιλου καθοτι αντιμετωπιζω και εγω μεγαλη πτωση στην ταχυτητα συγχρονισμου. Την Παρασκευη το μεσημερι κοπηκε το ιντερνετ και το τηλεφωνο ξαφνικα. Παιρνω την Forthnet και μου λενε θα δηλωσουμε βλαβη στον ΟΤΕ, γιατι ειναι κομμενο το καλωδιο (πως κοπηκε στα καλα του καθουμενου ) και σε 1-2 εργασιμες ημερες θα εχει αποκαταστασθει. Πριν λιγο λοιπον αποκατασταθηκε η τηλεφωνικη γραμμη και το adsl αλλα μεχρι την Παρασκευη συγχρονιζα πανω κατω στα 15500-15700Kbps. Τωρα εδω και μια ωρα που με πηρε ο τεχνικος και μου ειπε πως ειναι ολα ΟΚ απο τον ΟΤΕ το Thomsons 585v8 συγχρονιζει στα 11700. Εκανα δυο restart αλλα παλι εκει. Τι εγινε ξαφνικα και επεσα περιπου 4Μbps ? DSL Type: G.992.5 annex A Maximum Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 1.240 / 12.028 Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 1.020 / 11.772 Data Transferred (Sent/Received) [kB/MB]: 793,00 / 2,80 Output Power (Up/Down) [dBm]: 12,0 / 19,5 Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 7,0 / 17,5 SN Margin (Up/Down) [dB]: 15,5 / 12,0 Vendor ID (Local/Remote): TMMB / IFTN Loss of Framing (Local/Remote): 0 / 0 Loss of Signal (Local/Remote): 65.539 / 0 Loss of Power (Local/Remote): 0 / 0 Loss of Link (Remote): 0 Error Seconds (Local/Remote): 65.539 / 0 FEC Errors (Up/Down): 0 / 4.673 CRC Errors (Up/Down): 0 / 75 HEC Errors (Up/Down): 0 / 245 Να παρω την Forthnet και τι να τους πω ?
argirisparxas Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Καλημερα. θα ηθελα να χρησιμοποιησω το topic του φιλου καθοτι αντιμετωπιζω και εγω μεγαλη πτωση στην ταχυτητα συγχρονισμου. Την Παρασκευη το μεσημερι κοπηκε το ιντερνετ και το τηλεφωνο ξαφνικα. Παιρνω την Forthnet και μου λενε θα δηλωσουμε βλαβη στον ΟΤΕ, γιατι ειναι κομμενο το καλωδιο (πως κοπηκε στα καλα του καθουμενου ) και σε 1-2 εργασιμες ημερες θα εχει αποκαταστασθει. Πριν λιγο λοιπον αποκατασταθηκε η τηλεφωνικη γραμμη και το adsl αλλα μεχρι την Παρασκευη συγχρονιζα πανω κατω στα 15500-15700Kbps. Τωρα εδω και μια ωρα που με πηρε ο τεχνικος και μου ειπε πως ειναι ολα ΟΚ απο τον ΟΤΕ το Thomsons 585v8 συγχρονιζει στα 11700. Εκανα δυο restart αλλα παλι εκει. Τι εγινε ξαφνικα και επεσα περιπου 4Μbps ? DSL Type: G.992.5 annex A Maximum Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 1.240 / 12.028 Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 1.020 / 11.772 Data Transferred (Sent/Received) [kB/MB]: 793,00 / 2,80 Output Power (Up/Down) [dBm]: 12,0 / 19,5 Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 7,0 / 17,5 SN Margin (Up/Down) [dB]: 15,5 / 12,0 Vendor ID (Local/Remote): TMMB / IFTN Loss of Framing (Local/Remote): 0 / 0 Loss of Signal (Local/Remote): 65.539 / 0 Loss of Power (Local/Remote): 0 / 0 Loss of Link (Remote): 0 Error Seconds (Local/Remote): 65.539 / 0 FEC Errors (Up/Down): 0 / 4.673 CRC Errors (Up/Down): 0 / 75 HEC Errors (Up/Down): 0 / 245 Να παρω την Forthnet και τι να τους πω ? Πάρε τηλ την Forthnet και πες τους να σου αλλάξουν το SNR margin είναι μεγάλο...
ikskarda Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 λοιπον μιλησα με Forthnet και ευτυχως με ενα παλικαρι που εδειξε να καταλαβαινει. μου ειπε πως ο λογος που κλειδωσα στα 12 ειναι λεει επειδη υπαρχει επιλογη να ειμαι σε χαμηλο προφιλ λογω αποσυνδεσεων και αυτο το αιτημα ειναι του ΟΤΕ. του ειπα πως οσο ημουν στον ΟΤΕ σπανια αντιμετωπισα καποιο προβλημα αποσυνδεσης, το οποιο ηταν παροδικο και πως οσο ειμαι αυτους τους λιγους μηνες στην Forthnet δεν αντιμετωπιζω disconnect παρα μονο καποια μερικα στιγμαια (να σβησει το λαμπακι του Internet απο το Thomson και να μην ανοιγω μια σελιδα για 5-10 δευτερολεπτα). Μου λεει κατεργω αυτην την επιλογη και ξαναδες το router (κατι πειραξε) και πραγματι κλειδωσα τωρα στα 14400 που για μεσημερι εκει πιανω, ενω αν συγχρονισω βραδυ θα πιασω τα 15500 που θελω και παραμενω μετα σταθερος εκει (ετσι κανω συγχρονιζω το router αργα το βραδυ). θελω να ελπιζω οτι το βραδυ που θα του πατησω ενα restart οτι θα κλειδωσει στα 15500 και ετσι θα ειμαστε οκ Αρα του λεω φιλε μου οσο ημουν στον ΟΤΕ που τους ελεγα οτι η ταχυτητα μου πρεπει να ειναι μεγαλυτερη πχ σε 16αρι προφιλ και εσεις μου δινετε 12αρι, μου πλασαραν σαν αιτια οτι ειμαι μακρια απο το dslam ενω ηξερα οτι μπορουσα να ειμαι κοντα στα 15Mbps με αυτα τα στατιστικα. Μεχρι στιγμης το θεμα λυθηκε, να δουμε αν θα χω αποσυνδεσεις τωρα που με ξαναανεβασε αν και πριν που ημουν ανεβασμενος σε ταχυτητα δεν ειχα κανενα ουσιαστικο προβλημα, περα απο καποια σκαλωματα που τρωει το Thomson με την αργη αποκριση του και τα λαμπακια του DSL Type: G.992.5 annex A Maximum Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 1.288 / 14.596 Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 1.020 / 14.292 Data Transferred (Sent/Received) [MB/GB]: 102,75 / 2,79 Output Power (Up/Down) [dBm]: 12,0 / 19,5 Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 7,0 / 17,5 SN Margin (Up/Down) [dB]: 14,5 / 6,0
poulinos Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Καλημερα. θα ηθελα να χρησιμοποιησω το topic του φιλου καθοτι αντιμετωπιζω και εγω μεγαλη πτωση στην ταχυτητα συγχρονισμου. Την Παρασκευη το μεσημερι κοπηκε το ιντερνετ και το τηλεφωνο ξαφνικα. Παιρνω την Forthnet και μου λενε θα δηλωσουμε βλαβη στον ΟΤΕ, γιατι ειναι κομμενο το καλωδιο (πως κοπηκε στα καλα του καθουμενου ) και σε 1-2 εργασιμες ημερες θα εχει αποκαταστασθει. Πριν λιγο λοιπον αποκατασταθηκε η τηλεφωνικη γραμμη και το adsl αλλα μεχρι την Παρασκευη συγχρονιζα πανω κατω στα 15500-15700Kbps. Τωρα εδω και μια ωρα που με πηρε ο τεχνικος και μου ειπε πως ειναι ολα ΟΚ απο τον ΟΤΕ το Thomsons 585v8 συγχρονιζει στα 11700. Εκανα δυο restart αλλα παλι εκει. Να παρω την Forthnet και τι να τους πω ? Καλησπερα.Καταρχην α.ο οτε δινει Margin 9 και δεν εχει 6αρι.αν εχεις connex tv εκει δινει κοντα 14.τωρα τα profile πανε με βαση το snr και οχι με βαση τα Mbps εκτος αν μιλαμε για πακετα.πχ 2 η 6 η 4 Mbps.μετα ξεκιναει το μεχρι 24 κτλ. επισης το αστειο που βλεπω οτι γραφεις ειναι (πως κοπηκε στα καλα του καθουμενου) δεν θα πρεπε να πεις πως κοπηκε στα καλα καθουμενα αλλα θα πρεπε να πεις.ποσες εκατονταδες ζευγαρια και ποσες δεκαδες καλωδιακες υπαρχουν καθε μερα.απλα ο κοσμος δεν το βλεπει μαζικα.ανετα μπορει να υπαρχουν πανω απο 20-30 καλωδιακες καθε μερα που καθε καλωδιακη μπορει να ειναι ενος απερχομενου που μπορει να ειναι 10-20-100 ζευγαρια μεχρι καλωδια κεντρικα που μπορει να εχουν μεσα και 1000 ζευγαρια. πχ παλιες εποχες οταν εφτιαχναν το γκαραζ στην νεα σμυρνη απεναντι απο τον οτε ο αριθμος των ζευγαριων που ειχαν παθει βλαβη απο καποιον που απλα εσκαβε ανερχοταν σε χιλιαδες ζευγαρια.αλλα τοσα εχουν κοψει κατα καιρους και αυτοι που σκαβουν για φυσικο αεριο και παει λεγοντας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα