mikeharitakis Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Παιδες επειδη δεν ξερω τι να κανω πια απευθυνομαι και εδω μπας και μπορει να με διαφωτησει κανεις...λοιπον πριν κανα 2 μηνο η ταχυτητα μου με Wind απο 4 επεσε στο 1 χωρις λογο και αιτια και με τις ιδιες τιμες SNR και λοιπα...επειτα απο 100 τηλεφωνα και διαμαρτυριες μου ειπαν οτι λογο αποστασης η ταχυτητα ειναι φυσιολογικη ( το 1 δλδ) χωρις να μου λενε γιατι το 4 εγινε 1 ως δια μαγειας και με τα ιδια στοιχεια!επειτα μου εριξαν το snr στο 5 και ανεβηκε η ταχυτητα στο 1.5... παρολα αυτα μιλαω με 2-3 φιλους γειτονες με wind εκει διπλα παρομοιες ταχυτητες και αυτοι με μενα...ξανα δωστου τηλεφωνα μεχρι που φερνουν τεχνικο και αφου μετραει με ενα μετρητη μου λεει το παλικαρι οτι θεωρητικα πιανει μεχρι 2 η ταχυτητα σου...αλλα...μου λεει στην περιοχη (Χανια κρητης) ολοι οι παροχοι παραπονιουνται λογο του οτε επειδη σκαβει και τους τα ριμαζει ολα...εκτος αυτου μου λεει για να μην σε κοροιδευω αν θες ταχυτητες μου οπως πριν θα πρεπει να γυρησει στον οτε...γιατι ο οτε οπως μου εξηγησε εχει σαν 2 σετ μηχανιματων οπου στο ενα κουμπωνονται οι "δικοι" του και στο αλλο ολοι οι αλλοι παροχοι...οπου με παρεμβολες και τετια "παιζει" με τις ταχυτητες...ρε παιδια δεν ξερω πια τι να κανω και τι να πιστεψω?αυτα που μου ειπε ισχυουν οντως?και οντως αμα γυρησω στον οτε θα διορθωθουν τα πραγματα?
androu Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Γενικά το δίκτυο των Χανίων ακόμα και στον ΟΤΕ είναι σχετικά χάλια !! ο ΟΤΕ στην 24αρα βάζει 9 Snr επομένως αφού με 5 σου παίζει στα 1 με 9 θα παίρνεις 500Kbps. η απόσταση απο το dslam παίζει βασικό ρόλο στην ταχύτητα που έχεις. Υποθέτω οτι το dslam του παρόχου σου και του οτε βρίσκονται σε κοντινή απόσταση. Για να πέσει η ταχύτητα τόσο πολύ.......μήπως και κάποιο φίλτρο/ splitter στην κάνει την ζημιά ; φαντάζομαι οτι δόκίμασες το μόντεμ μόνο του στην γραμμή χωρίς τηλέφωνα συνδεδεμένα;; Επίσης μια μικρή πιθανότητα να φταίει και το ρούτερ. Εαν έχεις άλλο κάνε μια δοκιμή να δείς πόσο κλειδώνει. Νομίζω οτι εαν ολα αυτά είναι οκ και τα τσέκαρες να επιμείνεις στον πάροχό σου να το φτιάξει. Χλωμό πάντως το κόβω να κάνει σαμποτάζ ο οτε. Βέβαια ποτέ δεν ξέρεις..
Dimgi Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Ο ΟΤΕ κάνει σαμποτάζ στον εαυτό του εδώ και χρόνια με το χάλι που έχουν οι γραμμές του. Πάντως προσπάθησε να θυμηθείς μήπως έκανες κάτι εσύ στο σπίτι και έπεσε η ταχύτητα σου, αν και για να σου λέει ο άλλος ότι θα φτάνεις μέχρι τα 2ΜΒ, δε σε βλπεπω να έχεις ελπίδα.
mikeharitakis Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 εχω δοκιμασει με με αλλο ρουτερ αλλα και χωρις φιλτρα και ολα αυτα μονο το ρουτερ κουμπωμενο πανω και παιρνω ιδιες τιμες...οταν εγινε αυτο με το ιντερνετ δεν εγινε κατι στο σπιτι απλα κατι εργα αρχησαν στην περιοχη και τσουπ επεσε η ταχυτητα δια μαγιεας...οποτε και σε φιλους μου τριγυρω που παιζουν και αυτοι εκει γυρω στο 1.5 mbit...
chris_ap Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Όπως σας κόβω, κάποιος θα καλοφρόντισε κάνα καλώδιο εκεί κοντα σε εσάς και τώρα άντε να το φτιάξετε. Πάρε τον ΟΤΕ και καλή τύχη...
androu Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 ε μάλλον τότε πήρε υγρασία κανα καλώδιο ή κάτι τέτοιο... καλή τύχη. Όποιον πάροχο και να βάλεις πάντως απο το ίδιο καλώδιο θα έρχεται στο σπίτι σου οπότε. .
mikeharitakis Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 ωραια χαιρετησματα δλδ...ουτε με τον οτε σωνομαι δλδ ε?
krypton Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Πήγαινε ΟΤΕ και δεν θα έχεις πρόβλημα. πλέον αυτό δεν παίζει. οι εναλλακτικοί ακόμα και στην τεχνική υποστήριξη είναι πολλές φορές καλύτεροι από τους δημόσιους υπάλληλους που τους παρακαλάς να σε βοηθήσουν
kifinas Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Φυσικά και παίζει. Ειδικά στις πόλεις που ο ΟΤΕ έχει εγκαταστήσει υποδομή FTTC, όπως είναι τα Χανιά.
amdgiannis Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 πλέον αυτό δεν παίζει. οι εναλλακτικοί ακόμα και στην τεχνική υποστήριξη είναι πολλές φορές καλύτεροι από τους δημόσιους υπάλληλους που τους παρακαλάς να σε βοηθήσουν Ακόμη και αυτό αγγαρία το κάνουν, προφανώς γιατί έχουν δέσει τον γαϊδαρό τους, δηλαδή τη θέση τους... Κλασικά Ελλάδα.
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 πλέον αυτό δεν παίζει. οι εναλλακτικοί ακόμα και στην τεχνική υποστήριξη είναι πολλές φορές καλύτεροι από τους δημόσιους υπάλληλους που τους παρακαλάς να σε βοηθήσουν Θα συμφωνήσω μαζί σου σε μεγάλο βαθμό,αν και είναι που θα πέσεις,σε τι άνθρωπο εννοώ.Από κει και πέρα,για το πρόβλημα του φίλου και αν ήμουν στη θέση του,θα το δήλωνα συνεχώς βλάβη,θα έκανα κάθε φορά αίτηση για πίστωση λογαριασμού (λόγω της βλάβης)για 2 λόγους : πρώτον,να επιστραφούν τα λέφτα μιας και δεν μου παρέχονται πλήρως οι υπηρεσίες και δεύτερον ίσως είναι ο μόνος μοχλός πίεσης στην εταιρία για να δει καλύτερα το πρόβλημα.Οι εταιρίες είναι υποχρεωμένες να κάνουν τις ερωτήσεις,σαν του φίλου μας,στον εαυτό τους και τον ΟΤΕ και όχι να κάθεται ο καθένας ξεχωριστά να ψάχνετε.Αλλά έχουμε και μεις τις ευθύνες μας.Πόσοι από μας ζητάμε πίστωση ποσών σε περίπτωση βλάβης;Ας αναρωτηθούμε όλοι μας....και ας σκεφτούμε αν θα ενεργούσαν με τον ίδιο τρόπο οι εταιρίες όταν θα έβλεπαν πως θα έχαναν λεφτα!
mikeharitakis Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 μα να δηλωσω βλαβη το εχω κανει ηδη αρκετες φορες...το μετρανε της wind οι τεχνικοι τα βρισκουν ολα οκ..! με βαση της μετρησεις που περνουν και τα DB...στα 5 ειναι το snr και κλειδωνω τωρα με 1.5 μβιτ..δεν παιζει να ειναι θεμα wind δλδ αυτο που φανταζομαι και εγω...τωρα πιστωση λογαριασμου απο την στιγμη που το τηλεφωνο και το ιντερνετ εστω και με 1.5 λειτουργει νομιζω οτι νομικα δεν στεκει γιατι σου λεει ΕΩΣ 24 μβιτ....οποτε ειτε 0.5 ειτε 24 εχεις πρακτικα εχεις ιντερνετ απο νομικη αποψη....
Nikos Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Εγώ Χανιά ξεκίνησα προ 6 χρόνια με 21ΜΒit download και σιγά σιγά έπεσε στα 11ΜΒit χωρίς να κάνω τίποτα. Τελικά έφυγα από τον ΟΤΕ γιατί επί 1.5 μήνα είχα προβλήματα στην γραμμή (απόσυνδέσεις κάθε 10 λεπτά ενώ πριν είχε να αποσυνδεθεί 124 μέρες) και έβαλα VDSL από Cyta στα ίδια λεφτά. Σε ποια περιοχή είσαι;
mikeharitakis Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 χρυσοπηγη βρισκομαι εκει διπλα στο μηχανολογικο....τα εχει ριμαξει ολα μου φαινεται ολα ο οτε με τα εργα...η εχουν πιταρει τα dslams...με cyta εισαι οκ?ικανοποιηνενος?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα