Whiteyez Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Πριν κάτι ώρες σύνθεσα το εξής PC: Corsair Power Supply 700W ATX 24 pin GS CMPSU-700GEU Active-PFC Retail Corsair Vengeance 8GB DDR3 Non ECC CL9 1600MHz (CMZ8GX3M2A1600C9R) (Kit 2 x 4096) Asus Socket 1155 Maximus IV GENE-Z/GEN3 (B3) GLan Audio Raid Samsung DVD±RW SH-222BB Dual Layer SATA Black Bulk Intel Core i5 3450 3.1 GHz Quad Core Socket 1155 77W Box (BX80637i53450) ATI Radeon HD7970 3GB DDR5 PCI-E DVI HDMI Dual Mini-DP (Sapphire) Και η μητρική μου βγάζει σφάλμα F2 και το DRAM led είναι μόνιμα αναμμένο, και κάνει restart μόνο του ανά 5 δεύτερα, σήμα στην οθόνη δεν δίνει. Φταίνε οι μνήμες; Μπορώ να κάνω με κάποιο τρόπο update την μητρική; Χωρίς να κάνει boot, με USB flash; Πρέπει μάλλον να κάνω update το bios αλλά πως θα γίνει αυτό αφού δεν μπουτάρει;
Whiteyez Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Εννοείται, βασικά κατέληξα στο ότι ο επεξεργαστής είναι Ivy Bridge και για να τον δεί η μητρική θέλει update το firmware αλλά έλα μου ντε που δεν bootαρει για μπορέσω να το κάνω. Πρέπει να του βάλω κάποιον Sandy δλδ για να μπορέσω να το φλασάρω, έλεος.
alex89 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Στις συνθέσεις συμβαίνει να χρειάζεται bios update. Οι μνήμες είναι στη λίστα του κατασκευαστή της μητρικής;
ninos30 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Εννοείται, βασικά κατέληξα στο ότι ο επεξεργαστής είναι Ivy Bridge και για να τον δεί η μητρική θέλει update το firmware αλλά έλα μου ντε που δεν bootαρει για μπορέσω να το κάνω. Πρέπει να του βάλω κάποιον Sandy δλδ για να μπορέσω να το φλασάρω, έλεος. Όπως ακριβώς τα λες είναι. Ξεκίνα να τηλεφωνείς σε φίλους και γνωστούς να βρεις κάποιον παλιότερο 1155 Και νομίζω υπερβάλεις όταν λες "έλεος". Είναι μια παλιότερη ΜΒ που για να δει τις καινούριες CPU θέλει BIOS update. Και ως γνωστόν για να ξεκινήσει ένα PC πρέπει να "δει" RAM/CPU/VGA. Ακόμα δεν έχουν εφεύρει (και πως θα γινόταν άραγε..) τον τρόπο να μπουτάρει χωρίς CPU για να κάνουμε update
Whiteyez Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Όπως ακριβώς τα λες είναι. Ξεκίνα να τηλεφωνείς σε φίλους και γνωστούς να βρεις κάποιον παλιότερο 1155 Και νομίζω υπερβάλεις όταν λες "έλεος". Είναι μια παλιότερη ΜΒ που για να δει τις καινούριες CPU θέλει BIOS update. Και ως γνωστόν για να ξεκινήσει ένα PC πρέπει να "δει" RAM/CPU/VGA. Ακόμα δεν έχουν εφεύρει (και πως θα γινόταν άραγε..) τον τρόπο να μπουτάρει χωρίς CPU για να κάνουμε update Και όμως η ASUS έχει βάλει μόνο στις extreme μητρικές να μπορείς να κάνεις update από USB flash με μόνο το ρεύμα κουμπομένω πάνω στην μητρική, ούτε CPU ούτε τπτ άλλο. Τέλος πάντων, έχει γίνει update το bios και όλα καλά. Ευχαριστώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα