Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους!!!Ένας φίλος μου έχει πρόβλημα με την θερμοκρασία του laptop του της κοπέλας του και μου είπε αν μπορώ να κάνω κάτι (και φυσικά από μεριάς μου χωρίς λεφτά)!!!Πρότεινα για ανεμιστήρα με βάση ως 1η λύση μετά να το φυσήξω και αν πάλι δεν έχουμε αποτέλεσμα να προχωρήσουμε σε αλλαγή πάστας!!Είναι εύκολη η τελευταία λύση??Υπάρχουν άλλες λύσεις που θα μπορούσαμε να δούμε??

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Τα λάπτοπ μαζεύουν βασικά πολύ πράμα :( Θέλουν καθάρισμα συχνά πυκνά :/ Βάση άμα τον έχει σταθερό κακό δεν κάνει αλλά ψηλώνει πολύ το λάπτοπ... Άμα τον βολεύει έχει καλώς...

Φύσημα μετά ναι, χρειάζεται, βάλε κάτι μέσα να μπλοκάρεις τον ανεμιστήρα να μην γυρίζει(καρφίτσα; ) και μετά δώσε αέρα να βάλει και στις τσέπες του :P

Αλλαγή πάστας μετά, στα περισσότερα λάπτοπ είναι εύκολη υπόθεση, απλά ανοίγεις το κάτω καπάκι, βγάζεις την ψήκτρα και την αλλάζεις, σε άλλα λάπτοπ όμως πρέπει να τα ανοίξεις τελείως, να πάρεις στα χέρια την μητρική και τότε να βγάλεις την πάστα και να βάλεις άλλη... Μάθε μοντέλο πιο πριν δηλαδή....

Μια άλλη λύση θα ήταν το άνοιγμα και καθάρισμα όλης την ψήκτρας απο μέσα όπως και τον ανεμιστήρα (εγώ αυτήν την μέθοδο προτιμάω γιατί γίνεται πιο καθαρή δουλειά και πιο σίγουρη). Ταυτόχρονα έτσι έχεις και την ψήκτρα στο χέρι και αλλάζεις πάστα :P Για πολύ "βρόμικες" καταστάσεις μόνο έτσι καθαρίζεις :P

Αλλιώς σπρώχνεις το χνούδι απ'έξω με κάτι (καρφίτσα; Αέρας; ) και μετά τραβάς απο όπου μπορείς με σκούπα... Πάντα ακίνητο το ανεμιστηράκι. Βέβαια δεν μπορείς έτσι να είσαι σίγουρος για το αποτέλεσμα :/

Good luck....

Δημοσ.

Ακριβως οπως τα λεει ο nikos ειναι.Αρχικα μπορεις αν ανοιγει εκει που ειναι ο ανεμιστηρας να το ανοιξεις και να το φυσηξεις αντιστροφα απο την ροη του αερα υπο συνθηκες λειτουργιας,δηλαδη απο το πλαι εκει που βγαινει ο αερας εχοντας σταματησει το ανεμιστηρακι.Εννοειται οτι εχεις καποιο προγραμμα που δειχνει τις θερμοκρασιες για να δεις αν χρειαζεται να αλλαξεις την παστα.

Δημοσ.

Το laptop είναι 4 χρόνων!! Καθαρίστηκε πέρσι χωρίς να αλλαχτεί η πάστα!!Μόλις μάθω περισσότερα σας ενημερώνω!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...