stratos789 Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 για σας παιδιά. έχω ένα πρόβλημα όταν παίζω παιχνίδια και συγκεκριμένα το crysis 2 και cod modern warfare 2 ο υπολογιστής κλείνει απότομα και μετά από 2-3 δευτερόλεπτα ξανά ανοίγει. είχα ρωτήσει έναν τεχνικό και μου είπε να βγάλω το πλαϊνό καπάκι από την μονάδα και να δοκιμάσω να παίξω έτσι. το έκανα και έπαιζα για 2 ώρες χωρίς κανένα πρόβλημα και θα ήθελα να ρωτήσω αν γίνετε να μειώσω τις θερμοκρασίες. εδώ έχω ανεβάσει και μια photo από το pc μου που δείχνει που είναι οι ανεμιστήρες και πως πάει ο αέρας. Link ευχαριστώ για τον χρόνο σας
AiWaaa Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Καθάρισε απο σκόνες το κουτί γιατί έχει αρκετες άλλαξε πάστα στην cpu και θα είσαι οκ. Δωσε μια φωτο με τα τεμπς σου οταν παίζεις
8anos94 Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 εγω βλεπω οτι οι σκληροι δισκοθ σου εμποδιζουν τον αερα να παει προς τα μεσα και γιαυτο το πσ σου μονο αερα βγαζει δεν βαζει δηλαδη δεν αναννεωνει των αερα αλαξε την θεση στους σκληρους βαλε εναν πανο εναν κατο για να ανοιξει ο χωρος +1 για το καθαρισμα και την παστα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα