odys4555 Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 καλησπερα παιδια.εχω παρει το sony ericsson arc s εδω και κανα μηνα και δεν μπορω να βαλω καποιον κωδικο στην συλλογη μου ωστε να μην μπαινει οποιος θελει και να βλεπει τις φωτο μου.υπαρχει τροπος η δεν εχει τετοια επιλογη το συγκεκριμενο κινητο.ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Moderators Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Kαλως ηρθες στο android. Εδω τα παντα γινονται Εγω χρησιμοποιω αυτην την εφαρμογη και κλειδωνω ο,τι χρειαζεται κλειδωμα. Ενδεικτικα η συγκεκριμενη γιατι υπαρχουν πολλες που κανουν την ιδια δουλεια και ειναι και δωρεαν. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sp.protector.free&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5zcC5wcm90ZWN0b3IuZnJlZSJd Επισης το θεμα μεταφερεται στο mobile software. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
odys4555 Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 πως το χρησιμοποιω? θα φαινεται παντα πανω αυτο σο σηματακια του κλειδωματος?ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Moderators Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Οχι αυτο το εικονιδιακι σε μενα δεν το βγαζει (μπορει να ειναι λογω ics, δεν ξερω). Βασικα ειναι πολυ ευκολο, οταν ανοιξεις την εφαρμογη θα πατησεις Modify Protection List και εκει θα σου ανοιξει μια λιστα με ολες τις εφαρμογες σου. Τικαρεις ποιες θελεις να προστατευονται και εισαι ετοιμος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα