Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ούτε ssd και μ@λ@κί@ς,ούτε τίποτα,βάλτα στην τσέπη σου τα λεφτά.

+1000

Αν το σύστημα είναι για απλή καθημερινή χρήση , ποιος ο λόγος να μπει ssd ?

Μπορείς να τα δώσεις κάπου αλλού (στο σύστημα) ή όπως έγραψε ο Πάνος να τα βάλεις στη τσέπη ... αλλά φαίνεται από την ερώτηση σου , ότι δεν τα έχεις .. οπότε μην τα ψάχνεις .. ;)

Δημοσ.

+1000

Αν το σύστημα είναι για απλή καθημερινή χρήση , ποιος ο λόγος να μπει ssd ?

Μπορείς να τα δώσεις κάπου αλλού (στο σύστημα) ή όπως έγραψε ο Πάνος να τα βάλεις στη τσέπη ...

Για την απλή καθημερινή χρήση είναι ο ssd. Σύγκρινε σε τέτοια χρήση έναν i7 2600 + hdd και έναν Celeron G530 + ssd και πες μου μετά ποιός είναι πιο γρήγορος.

Δημοσ.

Ελεος!

Για την απλή καθημερινή χρήση είναι ο ssd. Σύγκρινε σε τέτοια χρήση έναν i7 2600 + hdd και έναν Celeron G530 + ssd και πες μου μετά ποιός είναι πιο γρήγορος.

Πόσο ''καμμένοι'' είστε τελικά!

Δημοσ.

Δείνο διαφωνώ -ατυχές το παράδειγμα σου- , το παλικάρι ρωτάει ααν είχε 100€ + (που μάλλον δεν τα έχει) , οι ssd σε καθημερινή (απλή) χρήση που θα βοηθήσουν ;

Ssd για έναν επαγγελματία που δουλεύει μέσω υπολογιστή ναι ... για τον απλό μέσο χρήστη όχι ... εκτός κι αν χρειάζεται έναν δίσκο για το σύστημά του (και δεν έχει θέμα/απαιτήσεις με τη χωρητικότητά)

Δημοσ.

terry έχεις δουλέψει με ssd? Αν όχι δοκίμασε και πες. Και εγώ το σκεφτόμουν πριν βάλω και κυριολεκτικά έχει διαφορά. Ειδικά αν φορτώσεις κάποιο παιχνίδι στον ssd θα καταλάβεις μεγάλη διαφορά.?

Και το έχω ξαναπεί D3 με full όλα 10sec load αν δεν έχει latency

Δημοσ.

terry έχεις δουλέψει με ssd? Αν όχι δοκίμασε και πες. Και εγώ το σκεφτόμουν πριν βάλω και κυριολεκτικά έχει διαφορά. Ειδικά αν φορτώσεις κάποιο παιχνίδι στον ssd θα καταλάβεις μεγάλη διαφορά.?

Και το έχω ξαναπεί D3 με full όλα 10sec load αν δεν έχει latency

Δες την υπογραφή μου και μετά γράψε , επίσης ssd είχα από το Ιούνιο του 2009 ... !!! (summit)

Ξεκολλάτε επιτέλους ... και μη γράφετε άκυρα παραδείγματα ...

Δεν είναι όλοι οι χρήστες ίδιοι ... δεν έχουν όλοι τα κολλήματα και τις απαιτήσεις σας ...

Και μια πρόταση ...

551€ από το visionstudio

post-146708-0-46146000-1337980420_thumb.png

+

Komputerbay 8GB (2 X 4GB) DDR3 DIMM (240 pin) 1866MHZ

= ~600€ κι είσαι κομπλέ ..

Δημοσ.

Δες την υπογραφή μου και μετά γράψε ' date=' επίσης ssd είχα από το Ιούνιο του 2009 ... !!! (summit)

Ξεκολλάτε επιτέλους ... και μη γράφετε άκυρα παραδείγματα ...

Δεν είναι όλοι οι χρήστες ίδιοι ... δεν έχουν όλοι τα κολλήματα και τις απαιτήσεις σας ...

Και μια πρόταση ...

551€ από το visionstudio

+

Komputerbay 8GB (2 X 4GB) DDR3 DIMM (240 pin) 1866MHZ

= ~600€ κι είσαι κομπλέ ..

Ο ssd δινει φανταστικη γρηγορη εμπειρια σε οτιδηποτε κανει...μαα browsing ειναι αυτο μα multimedia ή games? Ανεβαζει γενικα ολο το συστημα.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...