Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μιάς και έχω μαζέψει κάποια χρήματα στην άκρη και αφού έχουν περάσει πλέον περισσότερα από 5 χρόνια από την αγορά του τελευταίου Η/Υ λέω να κάνω μία καινούργια σύνθεση για να ευχαριστηθώ gaming σαν άνθρωπος. Εδώ θα ήθελα και την γνώμη σας. Τον Η/Υ τον θέλω πάνω από όλα για gaming, έτσι οι επιλογές μου βαζίζονται εκεί. Τα χρήματα που διαθέτω είναι 700+ περίπου ευρώ για αγορά όλων των βασικών εξαρτημάτων εκτός gpu (έχω μία HD6870),οθόνης (Samsung Syncmaster 22' 1680χ1050 ανάλυση) και περιφερειακών.

Ένα ακόμα σημείο που μάλλον καταλάβατε και από τον τίτλο είναι ότι το σύστημα θα είναι με επεξεργαστή της AMD.

Ξεκινάω λοιπόν...

Case: Corsair 300r

Μου αρέσει αρκετά το συγκεκριμένο τόσο εμφανισιακά όσο και λειτουργικά. Δεν θέλω να δώσω παραπάνω από 100 ευρώ σε case.

CPU: FX8150

CPU: CoolerMaster Hyper 212

Ελπίζω να χωράει στο case. Δεν έχω δει από κοντά πόσο φαρδύ είναι ξέρω όμως πως η παραπάνω ψύκτρα είναι αρκετά ψηλή.

M/B: Asus Sabertooth 990FX

Από την μελέτη που έχω κάνει έχω καταλήξει εδώ. Να σημειώσω πως δεν με ενδιαφέρει και τρελά το o/c. Κάποια στιγμή θα κάνω αλλά όχι extreme πράγματα.

Ram: Corsair Vengeance 8GB (2X4 GB)

HHD: WD Caviar Black 1GB

Τροφοδοτικό: Corsair GS600W

Θα ήθελα να ακούσω γνώμες και προτάσεις. Είναι η σύνθεση μου ισορροπημένη; Θα αλλάζατε κάτι (όχι πλατφόρμα);

Γνωρίζω ότι είμαι πολύ οριακά στο όριο των 700 ευρώ που έχω βάλει. Και να το ξεπεράσουμε για λίγο δεν πειράζει. Μία φορά τα 5 χρόνια παίρνω νέο pc εξάλλου.

Δημοσ.

Όποιο καινούριο σύστημα και να πάρεις, οι επιδόσεις του στα παιχνίδια θα εξαρτώνται κυρίως από τις επιδόσεις της 6870. Στην ανάλυση της οθόνης σου βεβαια, έχει πολλά ψωμιά ακόμα.

Δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος με τα λεφτά που δίνεις να πας σε amd σύστημα.

Πρόταση: (το μαγαζί ενδεικτικά. Αν τα πάρεις κομμάτι κομμάτι θα τα βρεις φτηνότερα). Το τροφοδοτικό είναι υπερβολικό αλλά μπάινει για την περίπτωση crossfire. Μνήμες σου βάζω αυτές σε πείπτωση που οι vengeance βρίσκουν με την ψύκτρα και επεξεργαστή καλύτερο και στα παιχνίδια (στο βαθμό που αυτά εξαρτώνται από τον επεξεργαστή) αλλά και γενικά.

post-228313-0-80319200-1337863147_thumb.jpg

Δημοσ.

Με 700 ευρώ δεν πας σε AMD αλλά σε 3570Κ όπως σωστά σου πρότεινε ο Δεινόσαυρος.

Επίσης η σειρα sabertooth γενικά απευθύνεται σε extreme o/cερς. Δεν την χρειάζεσαι . Έτσι απλά. Πάνε σε μια πιο φτηνή asus. Ειδικά η Z77-V LX είναι best buy

Δημοσ.

Ωραίο το σύστημα με τον i5 δεν λέω, δεν μπορώ όμως να τον βρω τόσο φθηνά όσο τον έχει το μαγαζί της φωτογραφίας. Αν απαγορεύεται από τους κανόνες του forum ας μου στείλει ο φίλος το όνομα με pm.

Δημοσ.

To μαγαζί της φωτογραφέιας είναι το www.msystems.gr βρισκεται στην Αθηνα και είναι καλο και αξιοπιστο

Δημοσ.
Κόψε λίγο απο το καθένα και βάλε έναν ssd (agility 3 120gb 110 euro)' date=' το πιο χρησιμο απ'όλα θα είναι στην αναβάθμιση που θα κάνεις[/quote']

Συμφωνω με τον Eddie, αφερεσαι τον WD Caviar Black που σου προτεινε ο δεινο και παρε στην θεση του εναν SSD, μιας και εχεις ηδη pc θα εχεις και HDD.

Και αργοτερα αν δεν σε καλυπτει η χωριτηκοτητα του παιρνεις και ενα HDD

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Ωραίο το σύστημα με τον i5 δεν λέω, δεν μπορώ όμως να τον βρω τόσο φθηνά όσο τον έχει το μαγαζί της φωτογραφίας. Αν απαγορεύεται από τους κανόνες του forum ας μου στείλει ο φίλος το όνομα με pm.

παντου τοσο θα τον βρεις...αν υπολογιζεις δλδ διχως το φπα που περιλαμβανεται απο κάτω συνολικα για ολα τα parts :P :P :P :P

Δημοσ.

Αν είχα γύρω στα 100 ευρώ ακόμα πιστεύετε ότι θα βοηθήσει περισσότερο η αγορά μια μεταχειρισμένης HD6870 για Crossfire ή ένας SSD;

Δημοσ.

SSD.

Διαφορά με την 2η 6870 δεν είδα αλλά δεν παίζω και απαιτικά games. Με τον ssd είδα αισθητή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...