Mixalis97 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, chsam είπε Αυτό Θέλω να μάθω εφόσον μου είπαν ότι σε 40 μέρες θα μπει η πρώτη δώσει σημαίνει ότι θα πάρω ανεργία ;;
chsam Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Mixalis97 είπε 6 λεπτά πριν, chsam είπε Αυτό Θέλω να μάθω εφόσον μου είπαν ότι σε 40 μέρες θα μπει η πρώτη δώσει σημαίνει ότι θα πάρω ανεργία ;; Εννοειται αν μπουν λεφτα, αν δεν μπουνε τοτε δεν εγκριθηκε.....Λες να παρεις λεφτα χωρις να εγκριθει η αιτηση σου;;!!! Επεξ/σία 11 Νοεμβρίου 2019 από chsam
Mixalis97 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 Περνώ δηλαδή κανονκακ ανεργία Η θα το.μάθω Όταν πάω Στην πρώτη παρουσίαση;;; Μπορώ να μάθω πριν μπουν αν περνώ 3 λεπτά πριν, chsam είπε Εννοειται αν μπουν λεφτα, αν δεν μπουνε τοτε δεν εγκριθηκε.....Λες να παρεις λεφτα χωρις να εγκριθει η αιτηση σου;;!!! Μπορώ να μάθω Τώρα αν περνώ
chsam Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, Mixalis97 είπε Περνώ δηλαδή κανονκακ ανεργία Η θα το.μάθω Όταν πάω Στην πρώτη παρουσίαση;;; Μπορώ να μάθω πριν μπουν αν περνώ Μπορώ να μάθω Τώρα αν περνώ Μπορεις να βλεπεις στις ηλεκτρονικες υπηρεσεις ΟΑΕΔ, στις αιτησεις σου https://eservices.oaed.gr/pls/apex/f?p=1001:1:100188048040213::::: αν κ ο μονος σιγουρος τροπος ειναι να δεις αν κ οταν μπουνε τα λεφτα(συνηθως εναν μηνα μετα την αιτηση).Αλλιως δοκιμασε να πας στον ΟΑΕΔ σου να ρωτησεις. Επεξ/σία 11 Νοεμβρίου 2019 από chsam
Mixalis97 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, chsam είπε Εννοειται αν μπουν λεφτα, αν δεν μπουνε τοτε δεν εγκριθηκε.....Λες να παρεις λεφτα χωρις να εγκριθει Αν πάω οαεδ θα μου πουν αν περνώ ανεργία; Γιατί κατέθεσα τα χαρτιά μου είπαν να παρουσιαστώ 22 Δεκεμβρίου και μου είπαν ότι η πρώτη δώσει θα μπει σε 40 μερες Επεξ/σία 11 Νοεμβρίου 2019 από Mixalis97
chsam Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, Mixalis97 είπε Αν πάω οαεδ θα μου πουν αν περνώ ανεργία; Μπορει ναι αλλα μπορει και να μην εχει βγει η αποφαση. Οτι κ να λεμε μεσα σε ενα φορουμ οπως εδω, η απαντηση υπαρχει στον ΟΑΕΔ.Πηγαινε εκει. Επεξ/σία 11 Νοεμβρίου 2019 από chsam
Mixalis97 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 Εγώ ήξερα εφόσον μου είπαν ότι θα μπει σε 40 μέρες παίρνω κανονικα την ανεργία και την ημέρα που θα παρουσιαστώ απλά θα μου πουν πόσους μήνες θα την πάρω
Marvmar Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Έχω κάνει τα χαρτιά μου για το επίδομα ανεργίας και μετά από κάποιες μέρες η κατάσταση στην ηλεκτρονική σελίδα του οαεδ λέει προέγκριση υπαγωγής. Ξέρει κανένας τι σημαίνει αυτό?
Ukforthemoment Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 43 λεπτά πριν, Marvmar είπε Έχω κάνει τα χαρτιά μου για το επίδομα ανεργίας και μετά από κάποιες μέρες η κατάσταση στην ηλεκτρονική σελίδα του οαεδ λέει προέγκριση υπαγωγής. Ξέρει κανένας τι σημαίνει αυτό? Ποια είναι η άγνωστη λέξη σε αυτό που σου γραφει;
Marvmar Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Ποια είναι η άγνωστη λέξη σε αυτό που σου γραφει; Άγνωστη λέξη καμία. Άγνωστη πορεία του αιτήματος μου όμως για το επίδομα. Δεν εννοώ το σημαίνουν οι λέξεις αλλά αν αυτό δείχνει ότι θα το πάρω αν είναι η απόφαση. Δεν ξέρω καθόλου από αυτά γνωστή μου που το παίρνει μου έχει πει πως πρέπει να γράφει ένταξη στην επιδότηση σε αυτήν δεν είχε βγάλει κάτι τέτοιο. Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2020 από Marvmar
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα