Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μήπως σε βαλανε για συγκεκριμενες μερες;

Πχ οχι για ολο το μηνα.

Εμενα μου μενανε αλλοι 5 μηνες ταμειο, το εκοψα γιατι βρηκα δουλεια, και μου πιστωθηκε μονο το ποσο των 180€, δηλαδη ο μισος μηνας

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

μετα απο ποσες μερες απο την ημερα που κανεις τα χαρτια μπαινει το επιδομα ανεργιας στον λογαριασμο? 40 ημερες??

Σε άλλους 30, σε άλλους 40 σε άλλους αν δεν πήγαιναν στον ΟΑΕΔ δεν θα έπαιρναν φράγκο.

Κάνε τον λογαριασμό σου στο site του OAEΔ και δες αν υπάρχει κάποιο θέμα. Αν δεν γράφει "έγκριση" για την καταβολή ποσού πήγαινε από εκεί να το κοιτάξεις.

Δημοσ.

καλησπερα chill ειναι καταγεγραμμενο μεχρι στιγμης στις 7 του μηνα πηγα και μου ειπαν οτι θελει 40 μερες για να πληρωθω εσυ τι λες να κανω? να μπαινω στο σαιτ να δω αμα εγκριθηκε ? και αμα δεν δω εγκριση και λεφτα να παω απο κοντα να δω τι παιζει?

Δημοσ.

Το ποτε θα πληρωθείς πρωτη φορα εξαρτάται απο τα κέφια του τοπικού ΟΑΕΔ. Εγω απολύομαι καθε τρια χρονια ή τρεις συμβάσεις για 45μερες και πληρώνομαι μια και τελευταία φορα μετα από 60μερες απο την απολυςη,με άρκετο τρέξιμο και αφότου εχω επαναπροςληφθει :lol:. Άλλος πληρώνεται κανονικά το διάστημα μεχρι την Παρασκευή της πληρωμής και ας εχουν περάσει μονο 20μερες π.χ . απο την απόλυση του.

Στο λογαριασμο σου λογικα θα βλέπεις αυτή τη στιγμή μονο μια πληροφορία σχετικά με καταγραφή. Μεχρι να γράψει έγκριση δεν βλέπεις φράγκα. Αν παρέλθουν 40μερες και δεν εχει αλλάξει status πας στον ΟΑΕΔ και το ψάχνεις.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

μετα απο εναν μηνα ακριβως απο την ημερα που υπεβαλα τα χαρτια μου στον οαεδ για το τακτικο επιδομα ανεργιας εγραφε οταν εμπαινα στο συστημα καταγραφη της αιτησης στο συστημα,σημερα γραφει ολοκληρωση της αιτησης στο συστημα...παει να πει οτι θα βγει θετικο και δεν με απεριψαν να υποθεσω?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

καλησπερα σημερα πληρωθηκα τον πρωτο μηνα για το επιδομα ανεργιας αλλα δε ν εχω παει να παρω την αποφαση...καθε ποτε πρεπει να δηλωνω παρουσια? τωρα πληρωθηκα για 8 σεπτεμβρη εως 8 οκτωβρη,ποσες ειναι συνολικα οι παρουσιες που πρεπει να δωσω? οταν ειχα καταθεσει την αιτηση μου εδειξε κατω που γραφει οτι η επομενη μου παρουσια πρεπει να ειναι απο 8 νοεμβρη εως 7 δεκεμβρη

δηλαδη οι δυο πρωτοι μηνες θα μπουν χωρις να δηλωσω παρουσια?

• 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Εγω παιδιά περνώ το επίδομα ανεργίας εφόσον μου είπαν ότι θα μπει η πρώτη δώσει σε 40 μέρες ; Η θα μου πουν στην πρώτη παρουσίαση που μου λέει στην Ημερομηνία;

Γιατί πρώτη φορά είναι που θα πάρω και μου λέει να παρουσιαστώ 22 Δεκεμβρίου με 21 Ιανουαρίου 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

13/9/16 πήρα για πρώτη φορά ταμείο για 6 μήνες και ξαναπηρα Από 12/12/18 για 4 μήνες πόσα ημερομησθια δικαιούμαι για την τετραετία αν χρειαστεί να ξαναπάρω ταμείο? Η τετραετία από πότε ξεκινάει? Από την πρώτη ημέρα της επιδότησης μου?

Επεξ/σία από eidikos33
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Mixalis97 είπε

Εγω παιδιά περνώ το επίδομα ανεργίας εφόσον μου είπαν ότι θα μπει η πρώτη δώσει σε 40 μέρες ; Η θα μου πουν στην πρώτη παρουσίαση που μου λέει στην Ημερομηνία;

Γιατί πρώτη φορά είναι που θα πάρω και μου λέει να παρουσιαστώ 22 Δεκεμβρίου με 21 Ιανουαρίου 

Τα λεφτα θα μπουν κανονικα μετα απο 30-40 μερες και οταν πας για πρωτη παρουσια, θα σου δωσουν κ ενα χαρτι που θα αναγραφει τις ημερομηνιες με τις υπολοιπες παρουσιες.

14 λεπτά πριν, eidikos33 είπε

13/9/16 πήρα για πρώτη φορά ταμείο για 6 μήνες και ξαναπηρα Από 12/12/18 για 4 μήνες πόσα ημερομησθια δικαιούμαι για την τετραετία αν χρειαστεί να ξαναπάρω ταμείο? Η τετραετία από πότε ξεκινάει? Από την πρώτη ημέρα της επιδότησης μου?

Για δικαιούχο που έχει επιδοτηθεί στο παρελθόν απαιτείται:

• πραγματοποίηση τουλάχιστον 125 ημερών εργασίας στο τελευταίο 14μηνο, πριν από τη λήξη ή τη λύση της εργασιακής του σχέσης, χωρίς να υπολογίζονται σε αυτές οι τελευταίοι δύο μήνες πριν από τη λήξη ή τη λύση αυτής
  • τα ημερήσια επιδόματα ανεργίας που έχει λάβει εντός της προηγούμενης τετραετίας, από την εκάστοτε έναρξη της επιδότησης, να μην υπερβαίνουν τα τετρακόσια (400).

Εάν εντός της τετραετίας έχει επιδοτηθεί για χρονικό διάστημα μικρότερο των τετρακοσίων (400) ημερήσιων επιδομάτων, δικαιούται να επιδοτηθεί για τον υπόλοιπο αριθμό ημερησίων επιδομάτων, μέχρι τη συμπλήρωση του ανώτατου ορίου των τετρακοσίων (400) ημερησίων επιδομάτων.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εφόσον μου είπε ότι θα μπει σε 40 μέρες και μου έδωσαν τν Ημερομηνία περνώ τν ανεργία;

Η θα μου πουν Στην πρώτη παρουσίαση αν θα τν πάρω;

Επεξ/σία από Mixalis97
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, Mixalis97 είπε

μου έδωσαν τν Ημερομηνία περνώ τν ανενεργά;

;;;;;;;;;

εφοσον μπουν τα λεφτα θα εχει εγκριθει η αιτηση σου για ταμειο

Επεξ/σία από chsam

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...