sargio01 Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Χαίρετε, θέλω να δημιουργήσω και να εισάγω στολές, σήματα πρωταθλημάτων κλπ για το pro2012 στο ps3(σαν το patch του wehellas). Πως μπορώ να το κάνω; Για παράδειγμα(εικόνα του patch-είναι σε μορφή .png)...
kjtzemis Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 σε αυτο το θεμα θα σε βοηθησουνε τα παιδια απο το wehellas, σιγουρα θα ξερουνε. κοιτα καινουριο πατσ δικο σου να φτιαξεις ξεχνατο ειναι πολυ δυσκολο και θελει πολυ δουλεια. τωρα για να εισαγεις κανα σημα και καμια εμφανιση απο ομαδα κατι μπορει να γινει πιστευω.
sargio01 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 σε αυτο το θεμα θα σε βοηθησουνε τα παιδια απο το wehellas, σιγουρα θα ξερουνε. κοιτα καινουριο πατσ δικο σου να φτιαξεις ξεχνατο ειναι πολυ δυσκολο και θελει πολυ δουλεια. τωρα για να εισαγεις κανα σημα και καμια εμφανιση απο ομαδα κατι μπορει να γινει πιστευω. Αυτό ακριβώς γυρεύω... Για ολόκληρο patch κι εγώ πιστεύω είναι αδύνατο! Απλά απο το patch του wehellas, λείπουν τα σήματα των πρέμιερ λίγκ και καμπιονάτο. Αυτά θέλω να εισάγω συγκεκριμένα. Κατά τα άλλα έχεις δίκιο, θα απευθυνθώ στα παιδιά του wehellas...
kjtzemis Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Αυτό ακριβώς γυρεύω... Για ολόκληρο patch κι εγώ πιστεύω είναι αδύνατο! Απλά απο το patch του wehellas, λείπουν τα σήματα των πρέμιερ λίγκ και καμπιονάτο. Αυτά θέλω να εισάγω συγκεκριμένα. Κατά τα άλλα έχεις δίκιο, θα απευθυνθώ στα παιδιά του wehellas... για την premier league αποτι θυμαμαι μια χαρα ειχαν το σημα. προσεξε γιατι αν εχεις ειδη το patch της Wehellas και εγκατεστησες τωρα τελευταια το καινουριο DLC της KONAMI εχουν χαλασει καποιες ομαδες, εχουν φτιαξει τα παιδια στην wehellas ενα fixακι που διωρθωνει αυτο το προβλημα.
sargio01 Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 για την premier league αποτι θυμαμαι μια χαρα ειχαν το σημα. προσεξε γιατι αν εχεις ειδη το patch της Wehellas και εγκατεστησες τωρα τελευταια το καινουριο DLC της KONAMI εχουν χαλασει καποιες ομαδες, εχουν φτιαξει τα παιδια στην wehellas ενα fixακι που διωρθωνει αυτο το προβλημα. Τα patches(και το fix) και τις ενημερώσεις του ps3(τις απεγκατέστησα, ακριβώς για να τα κάνω όλα απο την αρχή με τη σωστή σειρά), τα εγκατέστησα με αυστηρή σειρά σύμφωνα με την υπόδειξη του wehellas. Όμως δεν υπάρχουν στολές και σήμα της premier league και σήμα του καμπιονάτο! Τις στολές τις έφτιαξα με τον ingame editor, για τα σήματα δεν κατάφερα τίποτα! Και δε μπορώ να εισάγω ούτε φωτογραφίες τους(σε .png όπως τα αρχεία του patch) γιατί το ps3 δεν τις βλέπει καν, ούτε όμως και σε .jpeg όπως είναι τα wallpapers του ps3, που παραδόξως τα βλέπει το παιχνίδι(μπορώ δηλαδή να θέσω ένα απο αυτά για σήμα!!!)!
kjtzemis Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Τα patches(και το fix) και τις ενημερώσεις του ps3(τις απεγκατέστησα, ακριβώς για να τα κάνω όλα απο την αρχή με τη σωστή σειρά), τα εγκατέστησα με αυστηρή σειρά σύμφωνα με την υπόδειξη του wehellas. Όμως δεν υπάρχουν στολές και σήμα της premier league και σήμα του καμπιονάτο! Τις στολές τις έφτιαξα με τον ingame editor, για τα σήματα δεν κατάφερα τίποτα! Και δε μπορώ να εισάγω ούτε φωτογραφίες τους(σε .png όπως τα αρχεία του patch) γιατί το ps3 δεν τις βλέπει καν, ούτε όμως και σε .jpeg όπως είναι τα wallpapers του ps3, που παραδόξως τα βλέπει το παιχνίδι(μπορώ δηλαδή να θέσω ένα απο αυτά για σήμα!!!)! οπως σου ειπα παραπανω ρωτα καλυτερα τα παιδια του wehellas, εγω δεν κατεχω και πολυ καλα το patch για τι PS3 απλα το εχω κατευασει και το πεταξα στο PS3 και ακομη εχω το beta ουτε καν το Final δεν εκατσα να περασω. Στο pc εχω το Final αλλα πλεον δεν παιζω προ, παιζω fifa.
sargio01 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Τελικά βρέθηκε τρόπος σχεδιασμού εμφανίσεων στο pro2012! Υπάρχει αναλυτικός οδηγός στο wehellas!!!!! Θα τον βρείτε εδώ Και όχι μόνο αυτό, αλλά δημιούργησα με τη βοήθειά του και την εμφάνιση της δικής μου ομάδας(sarris gp fc) home kit away kit keeper kit Τώρα δε με σταματάει τίποτα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα