PETROS13 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Το πρότεινα στη φίλη μου την πρόταση του Δεινοσαύρου και μου είπε πως φαίνεται καλή! Με ρώτησε 3 επιπλέον που δεν τα ξέρω, 1) πως είναι από Θερμοκρασία και από θόρυβο ο επεξεργαστής (μήπως χρειαστεί ψύκτρα?) 2) Με την κάρτα γραφικών θα παίζει τα συγκεκριμένα παιχνίδια σε high settings ? σε σύγχρονα παιχνίδια μέχρι ποια μπορεί να παίξει έστω και σε medium settings? 3) Αν στο μέλλον θέλει κάποιο παιχνίδι που μπορεί να μην παίζει στο pc μπορεί να βάλει extra κάρτα γραφικών?
Δεινόσαυρος Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Το πρότεινα στη φίλη μου την πρόταση του Δεινοσαύρου και μου είπε πως φαίνεται καλή! Με ρώτησε 3 επιπλέον που δεν τα ξέρω, 1) πως είναι από Θερμοκρασία και από θόρυβο ο επεξεργαστής (μήπως χρειαστεί ψύκτρα?) Απ όσο ξέρω, μια χαρά. Σε κάθε περίπτωση μπορείς να πάρεις μια aftermarket ψύκτρα με 25 ευρώ και να είσαι τέλεια. 2) Με την κάρτα γραφικών θα παίζει τα συγκεκριμένα παιχνίδια σε high settings ? σε σύγχρονα παιχνίδια μέχρι ποια μπορεί να παίξει έστω και σε medium settings? Ναι και στα δύο. 3) Αν στο μέλλον θέλει κάποιο παιχνίδι που μπορεί να μην παίζει στο pc μπορεί να βάλει extra κάρτα γραφικών? Ναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα