Kariajoulas Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Το γεγονός ότι το DXDiag αναφέρει ότι έχεις DirectX έκδοση 11 δεν λέει κάτι, υπάρχουν revisions και revisions του DirectX11. Η τελευταία έκδοση, June 2010 redistributable, βρίσκεται εδώ. Κατέβασέ την και ανέφερε αποτελέσματα. Τη βρήκα, την κατέβασα, την εγκατέστησα και τώρα επιτέλους το κωλοπαίχνιδο παίζει κανονικά Very thanks man !!!!!!
micos000 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Κι όμως, είναι τα ίδια. Του antonl είναι το web setup γι' αυτό και είναι μικρό. Όταν το τρέξεις σου κατεβάζει τα αρχεία εκείνη την ώρα και είναι το προτεινόμενο για συστήματα που έχουν πρόσβαση στο Intertnet. Το δικό σου είναι ο offline installer που είναι για διανομή σε συστήματα που δεν έχουν πρόσβαση στο Internet. Δες και τις εκδόσεις, είναι 9.29.1974 (dx9.0c) και τα δύο και η ημερομηνία έκδοσης είναι 4/18/2011. Αν δεις προς το τέλος λέει καθαρά If you would like the websetup version of the runtime package, please click here. και το λινκ παραθέτει στον web installer. Εξ' άλλου αν περιείχε όλες τις βιβλιοθήκες μέχρι σήμερα δεν θα είχε ημερομηνία 2010 αλλά κάπου στο 2012. Τώρα γιατί ο web installer δεν δούλεψε για τον kariajoula δεν ξέρω.
Acepower Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 (επεξεργασμένο) Γενικά να ξέρεις, ότι υπάρχει κάποια γενική σύγχυση, όσον αφορά στα download links της Microsoft για το DX11, η οποία σύγχυση, κατά τη γνώμη μου δημιουργείται εσκεμμένα από τη Microsoft. Μπορείς να διαπιστώσεις και μόνος σου του λόγου το αληθές, με λίγο googling. Για την ιστορία... Ο web installer εκτός του ότι δεν δουλεύει σε κανέναν, εγκαθιστά μόνο τα 0.9c, δεν κάνει τίποτα άλλο. Το τελευταίο DirectX redist, που πρέπει να υπάρχει σε όλα τα Game DVDs, είναι το June 2010, δεν υπάρχει άλλο, νεώτερο, ούτε του 2011 ούτε του '12 και είναι το μοναδικό, που εγκαθίσταται σε όλα τα setup, χωρίς προβλήματα... Επεξ/σία 10 Ιουνίου 2012 από Acepower
parsifal Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Γενικά να ξέρεις, ότι υπάρχει κάποια γενική σύγχυση, όσον αφορά στα download links της Microsoft για το DX11, η οποία σύγχυση, κατά τη γνώμη μου δημιουργείται εσκεμμένα από τη Microsoft. Μπορείς να διαπιστώσεις και μόνος σου του λόγου το αληθές, με λίγο googling. Για την ιστορία... Ο web installer εκτός του ότι δεν δουλεύει σε κανέναν, εγκαθιστά μόνο τα 0.9c, δεν κάνει τίποτα άλλο. Το τελευταίο DirectX redist, που πρέπει να υπάρχει σε όλα τα Game DVDs, είναι το June 2010, δεν υπάρχει άλλο, νεώτερο, ούτε του 2011 ούτε του '12 και είναι το μοναδικό, που εγκαθίσταται σε όλα τα setup, χωρίς προβλήματα... Κακώς υπάρχει σύγχυση: Installers έχουν νόημα μόνο για τις εκδόσεις του DirectX μέχρι και την 9.0c. Για τη 10.0 και νεότερες δεν υπάρχει installer, ούτε online ούτε redistributable, ούτε θα υπάρξει ποτέ, διότι: 1. Αυτές αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι εκδόσεων Windows από Vista και μετά. Επιπλέον, δε μπορείς να τις αφαιρέσεις/απεγκαταστήσεις (τουλάχιστον όχι με ορθόδοξο τρόπο που να μην προκαλεί προβλήματα στο σύστημα) ώστε να έχει νόημα και η επανεγκατάστασή τους 2. Σε Windows παλαιότερα των Vista (π.χ. XP) δε μπορείς να εγκαταστήσεις DirectX νεότερο του 9.0c. Υπήρχε πριν μερικά χρόνια σχετικό hype με κάποιους «χακεράδες» που δήθεν έβγαλαν ένα hack για να βάλεις DX10 σε XP. Εντάξει, πήραν κι αυτοί το «τέταρτο δημοσιότητας που τους αναλογούσε», κατάλαβαν όσοι το 'χαψαν ότι τελικά έχαναν τον χρόνο τους προσπαθώντας να κάνουν τη «χακιά» να δουλέψει και ησυχάσαμε...
Acepower Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Παιδιά, σας παρακαλώ, για να τελειώνουμε με το θέμα, κάντε έναν κόπο: Κατεβάστε το "directx_Jun2010_redist.exe" των 97Mb του οποίου link, παρέθεσα λίγο παραπάνω, κάντε extract τα περιεχόμενά του, σε ένα φάκελο και δείτε τα προσεκτικά. Περιέχει τις βιβλιοθήκες και από τα τρία DirectX (9, 10 και 11) ναι ή όχι; Μην μου απαντήσετε, αν δεν κάνετε το παραπάνω, please...
parsifal Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Περιέχει τις βιβλιοθήκες και από τα τρία DirectX 9, 10 και 11. ΟΚ, αλλά αυτό είναι διαφορετικό από το «περιέχει τα DirectX 9, 10 και 11» που αφήνεται να εννοηθεί. Για την ακριβεία, δεν περιέχει ούτε τις βιβλιοθήκες των DX9, 10, 11. Περιέχει ενημερωμένες εκδόσεις από ορισμένα μόνο DLL αυτών.
Acepower Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 DirectX End-User Runtimes (June 2010) Additional informationThe DirectX redist installation includes all the latest and previous released DirectX runtime. This includes D3DX, XInput, and Managed DirectX components. Το DirectX 11, εικάζω ότι, ναι δεν το έχει όλο, αλλά μόνο τις αναβαθμίσεις του, διότι έρχεται προεγκατεστημένο στα 7 και στα Vista με το service pack. Εν πάση περιπτώσει, όταν ένας άνθρωπος χρειάζεται να κάνει ενημέρωση στο DirectX, εγώ ξέρω, ότι αυτό το αρχείο δίνουμε, δεν αναλύουμε posts επί posts, αν είναι ίδιο ή όχι, με ένα άλλο αρχείο, που δεν εγκαθίσταται καν...
parsifal Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Με παρεξήγησες, δεν υπονόησα ότι η λύση που έδωσες στον topic starter δεν ήταν η σωστή. Αφού λύθηκε το πρόβλημά του, θεώρησα σκόπιμο να αφήσω ένα σχόλιο για να μη δημιουργηθούν σε κάποιους λάθος εντυπώσεις όπως π.χ. ότι με το Jun2010 redist μπορεί να μπει DX10 και 11 σε συστήματα με XP, φαίνεται ξεκάθαρα από το νόημα των points 1 και 2 που έγραψα πιο πάνω.
Acepower Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Σωστός, όχι, ασφαλώς και δεν μπορεί, δεν είπα άλλωστε τέτοιο πράγμα...
micos000 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Κοίτε φίλε μου. Δεν διαφωνούμε μόνο για να κάνουμε συζήτηση και ούτε είπαμε ότι είναι λάθος που έδωσες το λινκ. Απλά, και επιμένω σε αυτό, είναι ακριβώς τα ίδια ο web installer με το redistributable και σε αυτό μόνο επικεντρώνομαι. Το αν δουλεύει ή όχι σε όλους είναι άλλο θέμα. Το ένα κάνει παραπομπή στο άλλο και στο Additional information και των δύο υπάρχει αντίστοιχο λινκ. Και στο web installer λέει ξεκάθαρα The DirectX End-User Runtimes installer contains all of the components installed by the Web Installer in a single package and is recommended for those users that do not have an Internet connection during installation. Δεν μπορεί να γίνει πιο σαφές νομίζω και αν τον τρέξεις θα σου κατεβάσει τα περιεχόμενα του redist. Τέλος, δεν απαντάω για να σε πικάρω ή οτιδήποτε, ούτε και παίζω την κολοκυθιά ανταπαντόντας στα λεγόμενα σου για να το παίξω έξυπνος. Νομίζω όμως ότι πρέπει να λήξει το θέμα γιατί βγήκαμε offtopic.
Acepower Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Εντάξει παιδιά, είμαι ισχυρογνώμων, αλλά δεν παρεξηγούμαι, πολιτισμένη είναι η μέχρι εδώ, κουβέντα μας. Το ένα λέει: The DirectX redist installation includes all the latest and previous released DirectX runtime. This includes D3DX, XInput, and Managed DirectX components. Το άλλο λέει: The Microsoft DirectX® End-User Runtime provides updates to 9.0c and previous versions of DirectX — the core Windows® technology that drives high-speed multimedia and games on the PC. Note that the DirectX Runtime (Direct3D, DirectInput, DirectSound) is not part of this package as it is included as part of the Windows operating system, and therefore cannot be installed or uninstalled. Updating the DirectX Runtime is achieved by installing the latest Service Pack or obtaining a newer version of Windows. Κοινώς, ο web installer, λέει στους XP users, αυτό που ανέφερε πριν και ο Parsifal. Επίσης, για του λόγου το αληθές, αποσυμπίεσα το redist σε έναν φάκελο και όντως περιλαμβάνει, updates για τα DirectX 10 & 11. Το γεγονός ότι το full installation, παραπέμπει σε αυτόν τον web installer, καταλαβαίνω ότι είναι αυτό που σε μπερδεύει, αλλά η αλήθεια είναι ότι ο web installer δεν αναβαθμίζει τα DX10&11 στις latest revisions, αναβαθμίζει μόνο το DX9 και επίσης, δεν μπορώ να καταλάβω, ούτε εγώ, την μπερδεμένη πολιτική της Microsoft.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα