Kariajoulas Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Γεια χαρά. Ας μου θυμίσει κάποιο καλό παιδί πως βλέπουμε τι έκδοση DirectX έχουμε και πως κάνουμε αναβάθμιση. Έχω win7 Thanks
antonl Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 DirectX 9.0c DirectX 11 απ το windows update νομίζω. Πάντως σε περίπτωση που κάποια εφαρμογή απαιτεί νεότερη έκδοση απ αυτή που χεις ήδη εγκατεστημένη, συνήθως σου δίνει και τη δυνατότητα να το εγκαταστήσεις. Τουλάχιστον στα παιχνίδια αυτό συμβαίνει.
Kariajoulas Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 DirectX 9.0c DirectX 11 απ το windows update νομίζω. Πάντως σε περίπτωση που κάποια εφαρμογή απαιτεί νεότερη έκδοση απ αυτή που χεις ήδη εγκατεστημένη, συνήθως σου δίνει και τη δυνατότητα να το εγκαταστήσεις. Τουλάχιστον στα παιχνίδια αυτό συμβαίνει. Και πως βλέπουμε τι έκδοση έχουμε; ένα κωλοπαίχνιδο που έχει σπάσει τα νεύρα.....
antonl Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Πατάς Win+R για ν ανοίξει το Run και γράφεις dxdiag. Πάντως οι 2 παραπάνω εκδόσεις είναι ανεξάρτητες. Δηλ. θα κάνεις άλλη εγκατάσταση για dx <10 κι άλλη για dx >10. Συνήθως (από προσωπική εμπειρία) το dx είναι το τελευταίο που μπορεί να φταίει όταν κάτι δεν πάει καλά μ ένα παιχνίδι, εκτός κι αν βγάζει κάποιο pop-up που λέει κάτι του στυλ cannot find dxaaaaaa.dll.
guardianx71 Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Νομίζω ότι με το dxdiag σου τα εμφανίζει όλα. Με προλάβανε. Όπως είπε κάνε εγκατάσταση και dχ 10 και 9c αλλά να είναι το πιο πρόσφατο ημερομηνιακά γιατί υπάρχουν πολλές εκδόσεις του
TheELF Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Δίνεις DXDIAG.EXE στο εκκίνηση->αναζήτηση,στα 7 έχεις το directx11 αρκετά παλιότερα παιχνίδια όμως θέλουν να περάσεις και το directx9 για να παίξουν σωστά.
Kariajoulas Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Ευχαριστώ παιδιά. Έχω directx 11 τελικά. Τι θέλει το κωλοπαίχνιδο για να παίξει; Αφού δεν υπάρχουν νεότεροι.... :mad: :mad: :mad: Δίνεις DXDIAG.EXE στο εκκίνηση->αναζήτηση,στα 7 έχεις το directx11 αρκετά παλιότερα παιχνίδια όμως θέλουν να περάσεις και το directx9 για να παίξουν σωστά. Λες;;;;;; Εγκαθιστώνται οι 9 πάνω από τους 11;;;; Αν και αυτό το παιχνίδι δεν είναι παλιό. (Sniper Elite V2 SKIDROW)
antonl Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Ναι είναι ανεξάρτητα όπως είπα Αν και οι SKIDROW απ όπου το κατέβασες βγάζουν συνήθως καλά releases, παίζει κάτι να χει να κάνει με το γεγονός ότι είναι σπασμένο.
jim_p Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Το directx 11 (και το 10) ΔΕΝ περιλαμβανει τις βιβλιοθηκες του 9, οποτε το βαζεις ξεχωριστα. Και οχι, δεν σε "ριχνει" σε 9, απλα βαζει τις επιπλεον βιβλιοθηκες που θελει το... 90% των παιχνιδιων που ειναι σε d3d.
Kariajoulas Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Το directx 11 (και το 10) ΔΕΝ περιλαμβανει τις βιβλιοθηκες του 9, οποτε το βαζεις ξεχωριστα. Και οχι, δεν σε "ριχνει" σε 9, απλα βαζει τις επιπλεον βιβλιοθηκες που θελει το... 90% των παιχνιδιων που ειναι σε d3d. ok. Θα το εγκαταστήσω και βλέπουμε...
Kariajoulas Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Το directx 11 (και το 10) ΔΕΝ περιλαμβανει τις βιβλιοθηκες του 9, οποτε το βαζεις ξεχωριστα. Και οχι, δεν σε "ριχνει" σε 9, απλα βαζει τις επιπλεον βιβλιοθηκες που θελει το... 90% των παιχνιδιων που ειναι σε d3d. DirectX 9.0c DirectX 11 απ το windows update νομίζω. Πάντως σε περίπτωση που κάποια εφαρμογή απαιτεί νεότερη έκδοση απ αυτή που χεις ήδη εγκατεστημένη, συνήθως σου δίνει και τη δυνατότητα να το εγκαταστήσεις. Τουλάχιστον στα παιχνίδια αυτό συμβαίνει. Δοκίμασα να εγκαταστήσω τους directX 9 αλλά τζίφος. Βρίσκει νεότερους και αρνείται http://imageshack.us/photo/my-images/252/directx.jpg/
antonl Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Αυτό θα πει πως έχεις ήδη τη νεότερη έκδοση του dx 9.0c.
Acepower Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Το γεγονός ότι το DXDiag αναφέρει ότι έχεις DirectX έκδοση 11 δεν λέει κάτι, υπάρχουν revisions και revisions του DirectX11. Η τελευταία έκδοση, June 2010 redistributable, βρίσκεται εδώ. Κατέβασέ την και ανέφερε αποτελέσματα.
micos000 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Το γεγονός ότι το DXDiag αναφέρει ότι έχεις DirectX έκδοση 11 δεν λέει κάτι, υπάρχουν revisions και revisions του DirectX11. Η τελευταία έκδοση, June 2010 redistributable, βρίσκεται εδώ. Κατέβασέ την και ανέφερε αποτελέσματα. Εννοείς dx9 june 2010 και όχι 10 ή 11 και το λινκ είναι ακριβώς το ίδιο που έδωσε ο antonl.
Acepower Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Όχι δεν είναι DX9 μόνο, τα αρχεία δεν είναι ίδια. Το ένα που είναι 286kb Online, είναι DirectX9.0c και "previous versions": The Microsoft DirectX® End-User Runtime provides updates to 9.0c and previous versions of DirectX — the core Windows® technology that drives high-speed multimedia and games on the PC. Αυτό που πόσταρα εγώ είναι DirectX Redistributable και περιέχει όλες τις βιβλιοθήκες DirectX μέχρι και σήμερα: This download provides the DirectX end-user redistributable that developers can include with their product.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα