kwstas_papaef Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Παιδιά χαίρεται, θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση... Ενδιαφλερομαι να πάρω ενα κινητό με windows phone αρχιά σκεφτόμουν το lumia 710 μιας και οι διαφορές του( τουλάχιστον έτσι νομίζω) είναι παρα πολύ λίγες σε σχέση με το lumia 800 κάτι που δε δικαιολογεί τη διαφορά κόστους. Πλέον σκέφτομαι να πάρω το htc titan αλλά μόλις το έψαξα λίγο συνηδητοποίησα οτι κυκλοφορεί και htc titan II, απλά όχι στην Ελλάδα... Στην Ελλάδα το βρήκα το titan 340 ενω στο εξωτερικό το titan II 330 μαζί με τα έξοδα αποστολής. Η διαφορά βέβαια είναι οτι δεν καλύπτεται απο εγγύηση. Θα ήθελα λοιπόν να μου πείτε τη γνώμη σας για το τι να κάνω...Βέβαια μπορεί να υπάρχει κάποια λεπτομέρεια που δεν ξέρω... Επίσης αν έχτε να μου προτείνεται κάποια άλλη συσκευή παρακαλώ! Ευχαριστώ
jeffpapadopoulos Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Εγω θα σου προτεινα το omnia w ... Πολυ καλο κινητο με υπεροχα χρωματα (super amoled) , το ειδα απο κοντα κ μου αρεσε παρα πολυ... Πολυ ωραιο design και πιστευω ιδανικες διαστασεις για smartphone...τιμη 250 http://www.skroutz.gr/s/417393/Samsung-Omnia-W-I8350.html?from=autocomplete
kwstas_papaef Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Ναι καλό είναι αλλά δεν έχει gps κατι το οποίο το χρησιμοποιώ.... Επίσης σε αυτη την τιμή θεωρώ καλύτερο το lumia 710 Σε ευχαριστώ για την πρόταση πάντως
disqualified Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 με το nokia εχεις και την εφαρμογη nokia drive. Βεβαια εμφανισιακά το lumia 800 δεν εχει αντιπαλο μιας και το βρισκεις στην τιμη που βρισκεις το titan και φαινεται οτι εισαι διατεθιμενος να τα δωσεις. Για μενα οι 4.7 ιντσες ειναι dealbreaker σε κινητο. Για τα δικα μου γουστα το lumia 800 λοιπον ειναι ιδανικο, αλλα και το 710 στα 200€ είναι πολυ καλη επιλογή
flik Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Titan για μεγάλο κινητό και lumia 800 για μικρό. Αξίζει τη διαφορά απο το 710, οθόνη (όχι μέγεθος, αλλά απόδοση χρωμάτων και αντίθεση), design, ποιότητα κατασκευής. Εντάξει τρέχουν το ίδιο γρήγορα το λειτουργικό αλλά η αίσθηση είναι διαφορετική στη χρήση. Το titan II το βρίσκω λίγο πιο όμορφο απο το απλό, αλλά δεν νομίζω να αξίζει τη διαφορά να το φέρεις απο έξω χωρίς εγγύηση (σίγουρα δεν έχει εγγύηση αντιπροσωπείας ε.
kwstas_papaef Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 με το nokia εχεις και την εφαρμογη nokia drive. Βεβαια εμφανισιακά το lumia 800 δεν εχει αντιπαλο μιας και το βρισκεις στην τιμη που βρισκεις το titan και φαινεται οτι εισαι διατεθιμενος να τα δωσεις. Για μενα οι 4.7 ιντσες ειναι dealbreaker σε κινητο. Για τα δικα μου γουστα το lumia 800 λοιπον ειναι ιδανικο, αλλα και το 710 στα 200€ είναι πολυ καλη επιλογή Δεν μπορώ να κατεβάσω κάποια άλλη εφαρμογή που να αντικαταστατήσει το nokia drive?Σίγουρα συμφωνώ οτι απο design είναι πολύ μπροστά το lumia 800 αλλά εμένα γενικά μου αρέσουν οι μεγάλες οθόνες... Επίσης το titan έχει και την κάμερα μπροστά...(θα μου πεις τη χρησιμοποιείς?αλλά αφου έχω λεπτά για βιντεοκλήση...ποτέ δεν ξέρεις!) Titan για μεγάλο κινητό και lumia 800 για μικρό. Αξίζει τη διαφορά απο το 710, οθόνη (όχι μέγεθος, αλλά απόδοση χρωμάτων και αντίθεση), design, ποιότητα κατασκευής. Εντάξει τρέχουν το ίδιο γρήγορα το λειτουργικό αλλά η αίσθηση είναι διαφορετική στη χρήση. Το titan II το βρίσκω λίγο πιο όμορφο απο το απλό, αλλά δεν νομίζω να αξίζει τη διαφορά να το φέρεις απο έξω χωρίς εγγύηση (σίγουρα δεν έχει εγγύηση αντιπροσωπείας ε. Είναι 120ευρώ η διαφορά αξίζει τόσο πολύ? Απο οτι κατάλαβα δεν έχει εγγύηση...αλλιώς θα το είχα ήδη πάρει απλά η τιμή είναι η ίδια με το απλό.... μαζί με τα μεταφορικά. Γενικότερα πιστεύετε οτι αξίζει να φέρεις απο έξω ή παίζει να τρέχεις και να μη φτάνεις...? Επίσης το θέμα του οτι δεν έχει ελληνικό μενού διορθώνεται...?
TirkaS Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Πάντως επειδή πρόσφατα και γω πήρα WP κινητό, είχα τη δυνατότητα να δω από κοντά lumia 710 και 800. Η διαφορά σε απόδωση δε μου φάνηκε τόσο ουσιαστική (βέβαια το 800 έχει 16GB χώρο, άσχετο) αλλά σε ποιότητα κατασκευής το 800 είναι πολύυυ πιο μπροστά. Επίσης, τα 3 buttons κάτω από την οθόνη στο 800 είναι touch ενώ στο 710 κανονικά κουμπιά.. ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ αν αποφασίσεις να πάρεις το 800 κάνε έναν κόπο να το δεις και από κοντά γιατί μπορεί να σου φανεί μονότονο εμφανισιακά... Είναι ένα μαύρο και η οθόνη (γι αυτό και το απέρριψα προσωπικά) Τώρα όσον αφορά το απ' έξω, δεν έχω δοκιμάσει με κινητό αλλά προσωπικά θα προτιμούσα κάποιο γνωστό κατάστημα (π.χ. amazon).
kwstas_papaef Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Πάντως επειδή πρόσφατα και γω πήρα WP κινητό, είχα τη δυνατότητα να δω από κοντά lumia 710 και 800. Η διαφορά σε απόδωση δε μου φάνηκε τόσο ουσιαστική (βέβαια το 800 έχει 16GB χώρο, άσχετο) αλλά σε ποιότητα κατασκευής το 800 είναι πολύυυ πιο μπροστά. Επίσης, τα 3 buttons κάτω από την οθόνη στο 800 είναι touch ενώ στο 710 κανονικά κουμπιά.. ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ αν αποφασίσεις να πάρεις το 800 κάνε έναν κόπο να το δεις και από κοντά γιατί μπορεί να σου φανεί μονότονο εμφανισιακά... Είναι ένα μαύρο και η οθόνη (γι αυτό και το απέρριψα προσωπικά) Τώρα όσον αφορά το απ' έξω, δεν έχω δοκιμάσει με κινητό αλλά προσωπικά θα προτιμούσα κάποιο γνωστό κατάστημα (π.χ. amazon). Τα έχω δει απο κοντά και μου αρέσει πολύ περισσότερο το 800 απλά σκεφτόμουν τη διαφορά τιμής... αλλά αν μου λέτε οτι αξίζει η διαφορά τιμής...οκ! Μα και εγώ για amazon ή ebay λέω...
flik Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Υπάρχει και σε γαλάζιο το lumia 800 που είναι ακόμα πιο ξεχωριστό. Πάντως και το γαλάζιο, αλλά κυρίως το μαύρο, σε φωτογραφίες φαίνεται καλύτερο απο ότι σε σύνηθες φωτισμό. Αλλά η αίσθηση μαζί με την κυρτή οθόνη είναι η καλύτερη. Αξίζει τη διαφορά τιμής, και αξίζει και τα λεφτά του ακόμα πιο πολύ.
kwstas_papaef Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Βασικά παρόλο που το έχω δει και απο κοντά δεν είχα προσέξει οτι έχει κυρτή οθόνη... Απλα θέλω να μου πείτε τη γνώμη σας για αγορά μέσω ebay....και μάλιστα απο Αμερική...
koprodogis Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 θα σου συνεστηνα ευρωπη και κυριως αγγλια. Απο αμερικη μπορει να πληρωσεις και τελωνειο. Παρολαυτα κατα καιρους σκανε και ελληνικες αγγελιες φθηνες.
kwstas_papaef Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Τελικά αποφάσισε να πάρω το lumia 900 Απλά θα περιμένω κανα μήνα να βγει σε κυανό και να πέσει και λίγο η τιμή... Χίλια ευχαριστώ πάντως παιδιά!!
Vasilisxd Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Απο την άλλη τα Lumia 800/900 έχουν AMOLED οθόνη. Δεν ξέρω σε τι συσκευή είχες συνηθίσει αλλα κατι τέτοιο θα ξενέρωνε πολλούς
kwstas_papaef Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Απο την άλλη τα Lumia 800/900 έχουν AMOLED οθόνη. Δεν ξέρω σε τι συσκευή είχες συνηθίσει αλλα κατι τέτοιο θα ξενέρωνε πολλούς Τι εννοείς? τι διαφορά έχει αυτη η οθόνη??? εγω έχω nokia 5800 expressmusic... είναι αρκετά παλιό και σίγουρα δεν εχει σχέση η οθόνη....
flik Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Τα lumia και ειδικά το 900 που δεν έχει pentile απο όσο θυμάμαι, έχει φοβερή οθόνη. Είχα και το sgs2 με super amoled plus αλλά του 900 μου άρεσε εξίσου, γενικά. Πιο καλή απόδοση χρωμάτων εκτός του μαύρου που φαίνεται η διαφορά σε πλήρες σκοτάδι. Αλλά τα άλλα χρώματα είναι πιο αληθινά στο μάτι μου. Καλά εσύ που είχες πριν το 5800 είναι η μέρα με τη νύχτα, θα καταλάβεις τι εννοώ. Πολύ καλή επιλογή το 900.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα