takhs_TAKHS Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 θέλω να κατεβάσω τον πηγαίο κώδικα του android , και να πειραματιστώ μαζί του πείτε μου που μπορώ να τον κατεβάσω και αν χρειάζομαι να κατεβώ και κάποια γλωσσά προγραμματισμού και από που μπορώ να την κατεβώ και αυτήν γλωσσά προγραμματισμού. Και e-βιβλία για τον πηγαίο κώδικα του android , θα ήθελα να μου στείλετε κατευθείαν τα link για να τα κατεβάσω όλα αυτά
Moderators Spect~ Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Moderators Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 αν δεν εισαι σε θεση ( ή βαριεσαι) να ψαξεις για ολα αυτα μην πεις στον κοπο να πειραματιστεις ..
Gr_Soul Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Ενημερωτικά: Ο κώδικας του Android 4 είναι 6GB. Χρειάζεται 25GB χώρος στο δίσκο για ένα και μόνο build. 80GB χώρος για χτίσιμο όλων των AOSP configs ταυτόχρονα. Προτεινόμενη RAM στα 16GB. Καλό θα ήταν να υπάρχει περισσότερη αλλά ένας SSD δίσκος θα βοηθήσει. 5+ ώρες CPU χρόνου για ένα build. Για όσους προχωρούν περισσότερο ο χώρος που εκτιμάται να καλυφθεί είναι τα 250+GB Τα καλύτερα λειτουργικά για χτίσιμο είναι τα 64-bit Ubuntu 10.04 and MacOS 10.6 (με XCode 3). Καλύτερα να κατεβάσεις μια έτοιμη ROM και να τη μετατρέψεις όπως θέλεις παρά να κάνεις compile τον κώδικα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα