ninos30 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Μιλάς για ποιοτικό PSU και προτείνεις Thermaltake (και μάλιστα των 26 ευρώ). Να προσθέσω απλά σε αυτά που λένε τα παιδιά, πως δυστυχώς η ΤΤ κατάφερε με μία σειρά (την παλιά TR2) να γκρεμίσει ότι πολύ καλό έχτισε με την Toughpower (εννοώντας πάντα στην συνείδηση του καταναλωτή), αφού δεν έδωσε την κατασκευή τους στην CWT αλλά κυνήγησε το πολύ φθηνό. Μετά κατάλαβε το λάθος της (έφαγε και πολύ κράξιμο) και η καινούριο Bronze σειρά φτιάχνεται και αυτή από την CWT και είναι εξαιρετική. Εγώ θα έλεγα πως τα 26 ευρώ για το TR-380P είναι πραγματικά ευκαιρία. Είναι σχεδόν στα μισά χρήματα του CX-430 και βγάζουν ίδια Α στην +12V. Έτσι από περιέργεια, ρίξε μια ματιά στην διαφορά του efficiency μεταξύ της Bronze σειράς και της standard: http://www.thermaltakeusa.com/Category.aspx?C=1265 Να βάλω κι εγώ ακόμα ένα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ τροφοδοτικό από το Mr. Smith (εκτός από αυτά που έβαλε ο panos) όσο είναι ακόμα καιρός (γιατί μάλλον είναι η τελευταία κατηγορία προϊόντων στην οποία έχει ακόμα καλές τιμές το εν λόγω site): Enermax NAXN 82+ 450W
pano Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 stm00192είμαι σίγουρος ότι ξέρεις και η αναφορά μου σ'αυτό ήταν απλώς,ας το πούμε,πληροφοριακή και πες το και ένα ''καρφάκι'' ρε παιδί μου προς την FSP,,αφού και στα ακριβά της τροφοδοτικά δεν βάζει MOV,δηλαδή ''δουλειά δεν έχει ο διάολος.....'' Φίλε ninos30 επίτρεψέ μου να διαφωνήσω στο ότι η Thermaltake κατάλαβε εντελώς το ''λάθος'' της,δηλαδή ακόμη δεν μπορείς ψωνίσεις από αυτήν τροφοδοτικό με κλειστά τα μάτια ,εν αντιθέσει με άλλες εταιρείες π.χ corsair,seasonic,enermax κ.τ.λ που όλες οι σειρές τους είναι από καλές ως εξαιρετικές. Υ.Γ Το συγκεκριμένο Enermax ποιός το φτιάχνει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα